Чому пахне парфумами на вулиці? - Блог про Львів

Чому пахне парфумами на вулиці?

Парфуми

Сьогодні зранку вашому автору довелося побувати на вулиці Пекарській. Як відомо, тут розташовано багато закладів освіти. А освіта – це перш за все хто, правильно – студенти. давненько я не був на цій вулиці, і ось, нарешті, перейшовся нею.

Що я побачив там цікавого, чи подібне є на інших вулицях та багато іншого читайте далі.

Перш за все що я можу сказати, так це те, що тут багато дівчат і не просто, а одна краща від іншої. Отак ідеш з початку вулиці і до кінця і очі вилазять, все-таки в Україні найгарніші дівчата.

Вони зранку поспішають переважно у навчальні заклади. Перше вересня минуло, вистачить дурака валяти, бігати по різних відпочинках і дискотеках, треба гризти граніт науки. 😀 Дівчатка, ну прямо такі заклопотані як би то не запізнитися, як би гарно виглядати, щоб хлопці на них звертали увагу. 🙂 Можливо якесь кохання попадеться у студентські роки. Але, і це ще не все.

Згадаймо минулі дні, коли мешканці нашого міста жалілися, що на вулиці смердить .

Особливо це відчувалося у центрі.

Так от, сьогодні я традиційного запаху не відчув, а все тому, що по цілій вулиці було чути запах парфумів, якими дівчата напахнилися. Я спочатку думав, що то я свої почув, але ні, це все наші улюблені дівчатка. 😀 Вони такі ходять накрашені, напахнені, що аж погано стає, у позитивному значенні слова. А фігурки які….

Також читайте:   Площу Галицьку почали озеленювати

Одна дівчина аж зупинила рух транспорту, так вона переходила дорогу на червоне світло. 🙂

Не знаю як так може бути, що запах чути по цілій вулиці, але факт є факт. Як сказала мені одна старша пані, цитую: «Нехай краще парфуми пахнуть, чим, скажімо, той сморід противний».

З нею не можливо не погодитися. Тепер, як завжди, інша сторона медалі, ну не можу я вже так все позитивно писати.

Справа у тому, що парфуми і там різна косметика – це добре, але хотілося би бачити дівчат такими як вони є насправді. А то сьогодні вона одна, а завтра вже інша. Інколи так буває, що дівчина іде по вулиці ну вже така вся у косметиці, що аж страшно стає за її шкіру.

Я розумію, що я не дуже то мастак у жіночих штучках, але, як на мене, це не дуже корисно для вашого здоров’я. Можливо хтось це заперечить, але такий я вже від народження що люблю писати свою думку.

Ми любимо наших дівчат….))))))

А у вас не чути запаху парфум на вулиці? ;D

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 16.09.2011 пише:

    У Херсоні, на жаль, такої “парфумної” вулиці немає.
    А з приводу бути природною, натуральною і “сьогодні одна, а завтра інша”, можу сказати, що косметика – це не тільки засіб приховати якісь зовнішні недоліки і підкреслити те, що хочеться, щоб усі помітили. Це перш за все один із засобів самовираження дівчини. Кожна з нас за допомогою косметики створює неповторний образ. Тим більше, якщо косметикою взагалі не користуватись, то може і станеш здоровішим, але втратиш можливість бути різною. Наприклад, сьогодні мені хочеться бути сором”язливою школярочкою, а завтра – хижою кішкою. 😳
    Та і у випадку, якщо на обличчі раптово якась неприємність вискочила, а тобі треба піти на зустріч з коханим… Звичайно, що він прийме дівчину такою, якою вона є. Але ж ми страву любимо їсти трошки підсолену, гостреньку або приперчену, а не прісну… так само і з нами, дівчатами 😉

  2. Натка 17.09.2011 пише:

    Я думаю, що краще хай пахне парфумами від дівчат. Ніж скажімо потом, або як це сьогодні актуально, сигаретами. Парфуми не несуть шкоди здоров*ю, особливо якщо це якісні парфуми. А щодо косметики, то погоджуюсь. Бо часом аж страшно стає від тої штукатурки.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*