Допоможіть знайти лева з кулею - Блог про Львів

Допоможіть знайти лева з кулею

Лев з кулею

Чого тільки не треба вашому автору. Сьогодні одне, а завтра інше.

Свого часу у нашому місті була виставка левів, їх всіх показували на загал біля будівлі Ратуші. Вони були різноманітні від розмальованих до з кулями.

Жаль, що мене тоді не було там, а тепер вашому автору для цікавого експерименту треба скульптуру лева з кулею. Це може бути як м’яч, кулька, ну щось на зразок фото на головній сторінці.

Але, як знайти подібного лева у Львові? Ясне діло, що лев з кулею є на вулиці Замарстинівській, але якби ж то він допоміг, він якраз не підходить. Чому? Бо не вийде експеримент.

Що ж робити, як знайти дану скульптурку, які методи пробував Воробус та багато іншого читайте далі.

Що робить ваш автор? Я питаюся за лева з кулею кого тільки можна. Починаю від знайомих. Вони мені сказали, що десь їх бачили, але де, невідомо.

Паралельно, гуляючи містом, заглядаю на кожен будинок, а може щось попадеться? З чим чорт не жартує.

Без результату. ((((((((((

Тоді я починаю гуглити в Інтернеті. На своєму шляху я зустрічаю безліч сайтів із фотографіями левів, але з кулями нема жодного.

Приходжу додому, зустрічаю сусіда, який радить мені сходити у кабак під назвою «Дім легенд». Там, за його словами, є кімната левів і можливо саме на цих фотографіях я побачу лева з кулями.

Також читайте:   Ірина Круг і Олексій Брянцев у Львові

Лев з кулею

Так Воробус і зробив, заходжу кабак, шукаю левів, знаходжу, записую дві адреси і йду дивитися. Яке було моє здивування, що на вказаних адресах фасадів будинків левами і не пахло.

Галерея «Равлик», дід, який знає все про левів. Приходжу туди, а там зачинено. Вже два рази був, можливо я не в ті дні приходжу?

Що далі? Пробую шукати інформацію про левів із виставки, там їх з кулями було безліч. Виявляється, що вони стоять у дворі Ратуші. Йду туди, заходжу двір, а там їх нема. Питаю а де левики, на що чую відповідь їх порозвозили або ж продали на аукціоні.

Читав в Інтернеті інфу, що левів з виставки чи то продали чи то подарували кожній області, але ж, є одне але. Левів було близько сорока, а областей двадцять чотири. То ж де решта? Десь у Львові, але де?

Не зупиняюся на досягнутому, питаю людей у соціальних мережах, вони дають варіанти, але знову на жаль, куди я тільки не приходив, усюди леви були без кулі.

Якщо ви знаєте, шановні користувачі блогу, де у нашому місті знаходиться лев з кулею, то напишіть будь-ласка у коментарях. Я буду вам дуже вдячний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Сашко Положиноски 22.09.2011 пише:

    Підказую, треба нишпорити в управлінні култури, архітектурної спадщини, в політех на архітектурний завітай і поспілкуйся з професорами, які знають в тому толк, ФОНД “ЗБЕРЕЖЕННЯ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНОЇ СПАДЩИНИ М. ЛЬВОВА”, треба шукати істориків, так би мовити інтерв’ю взяти в них і зацікавити своїм питанням, завітати в Палац Мистецтв до Возницького….

  2. liner 23.01.2012 пише:

    Якщо ще актуально пишіть liner@mail.ua lionparade.com.ua 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*