Футбол. Ліга чемпіонів. Порту 2:1 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Порту 2:1 Шахтар (відео)

Шахтар програє Порту

У першому поєдинку турніру під назвою Ліга чемпіонів наш донецький Шахтар на виїзді зустрічався із португальською командою Порту.

На жаль, гра завершилася перемогою господарів поля із рахунком 2-1.

Ось і дочекалися ми старту нової Ліги чемпіонів. Як відомо, у цьому турнірі честь нашої країни захищає донецький Шахтар. Вчора українська команда завітала у місто Порту, де її екзаменував минулорічний володар Ліги Європи – команда Порту.

Розпочнемо наш огляд із складів команд, а саме нашого чемпіона. Здивував всіх тренер Луческу, який випустив на поле тільки відновившихся від травми Чигринського і Раца. У воротах стояв Рибка, хоча як на мене, П’ятов виглядає сильніше.

Розпочався поєдинок із атак господарів поля, це і не дивно. Вони будь-що хотіли забити швидкий гол і це їм ледве не вдалося.

10 хвилина – суддя ставить сумнівне пенальні у наші ворота і, на щастя, Халк його не реалізовує. Гравець Порту влучив у стійку.

А через дві хвилини вся Україна була щаслива.

Це Віліан пробив із-за меж штрафної, кіпер господарів шкіряного не зафіксував як слід і Луїс Адріано був першим на добиванні.

Відігралися господарі поля доволі швидко.

На 28 хвилині ударом із 35-ти метрів відзначився все той же Халк.

Моя думка – це гол нашого воротаря. Ну повинен воротар високого рівня брати такі удари.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Таврія (відео)

Під кінець першого тайму ми залишилися у меншості. З поля за грубу гру був вилучений Ракицький. Щоб там не говорив наш тренер, вилучення справедливе. Пряма нога є пряма нога.

Перший тайм так і завершився за нічийного рахунку.

Початок другого тайму був за Порту. Ця команда постійно нагнітала біля наших воріт ічерез деякий час вона взяла і забила.

51 хвилина – футзальна комбінація Порту, яку вдало завершує нападник Клебер.

До кінця поєдинку рахунок на табло так і не змінився. Чи були у нас моменти щоб відігратися? Якщо бути відвертим, то ні. Все-таки відсутність гравця далася взнаки.

До речі, поєдинок ми завершували у дев’ятьох. За 10 хвилин до кінця мачту з поля за другу жовту карточку був вилучений Чигринський.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Порту із рахунком 2-1.

В іншому матчі нашої групи кіпрський Апоел в себе на стадіоні доволі несподівано обіграв російський Зеніт з рахунком 2-1.

Від так після першому турі дві команди, а це Порту і Апоел мають у своєму активі по 3 очки, Шахтар і Зеніт мають нуль у своєму доробку.

Наступний другий тур найпрестижнішого європейського турніру відбудеться 27-28 вересня. Донеччани свій поєдинок зіграють 29 вересня вдома. Їхнім суперником буде кіпрський Апоел.

Початок гри о 21 годині 45 хвилин.

Фото: expres.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 14.09.2011 пише:

    Молодец Шахтер, выстоял в трудной ситуации, еще и гол на чужом поле сумели забить. Все хорошее еще впереди.

  2. _serg_ 14.09.2011 пише:

    суддя – під..ас 👿 з вилученням Чигринського питань нема, а на рахунок Ракицького є питання. там обоє гравців ішли жорстко один на одного. просто Ракицький відразу піднявся як справжній мужик, а його опонент скорчився ніби йому ноги відрізали бля… нічого страшного не сталося. справедливість всеодно восторжествує 🙂

  3. russo turisto 14.09.2011 пише:

    _serg_, Вполне согласен с тобой, за падло удалил судья Ракицкого, но это все равно не помогло Порту.

  4. ГОПНІК 14.09.2011 пише:

    😀 😀 дали тяги донецьким 😀 😀

  5. _serg_ 15.09.2011 пише:

    ГОПНІК пише: дали тяги донецьким

    ти хоч дивився матч??? це не порту було сильніше, а суддя відіграв напевно свій найкращий матч за порту. після гри в Донецьку подивимося хто-кого 🙂 цікаво, як сьогодні наші команди зіграють в ЛЄ… 😕

  6. ГОПНІК 15.09.2011 пише:

    дивився 2червоні були ну а пенальті не було ну а перший гол тоже судєйка виноватий? 😈

  7. Архіваріус 15.09.2011 пише:

    Я не є прихильником Шахтаря, але задля справедливості варто сказати, що дійсно, як каже _serg_ , суддя відіграв свій найкращий матч за Порту. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*