Футбол. Україна 2:3 Уругвай (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 2:3 Уругвай (відео)

збірна України на матчі проти Уругваю

Вчора на новому стадіоні “Металіст” у Харкові відбувся товариський матч між збірними України та далекого Уругваю. Наша команда поступилася супернику із рахунком 2:3.

Це вже третій поспіль матч, який програє наша збірна під керівництвом Олега Блохіна. Причому намітилася тенденція пропускати м’ячі на останніх хвилинах гри (від французів, шведів і тепер), в Інтернеті навіть діагноз поставили – “синдром останні хвилин”.

А починалось усе дуже і дуже непогано. Не встигли наші гості ще й рота добре роззявити, як на 15 секунді! гри Ярмоленко точно відправив круглого у ворота уругвайців. Це найшвидший гол, який я бачив, і взагалі це рекорд нашої збірної.

Надалі збірна підтримувала доволі високий темп гри, впевнено граючи на контратаках і мали ще декілька можливостей відігратися. Уругвай не надто поривався відігратися, але таки відігрався. На 43 хвилині гри Шовковський відбиває м’яч уругвайця Гонсалеса, але той злітає йому з рук просто у ворота. Але вже на 45 хвилині знову змінився рахунок – Ярмоленко прострілив у штрафну, де був Коноплянка, і той не залишив шансів воротарю Уругваю. З рахунком 2:1 команди пішли у роздягальню.

стадіон Металіст у Харкові

Другий тайм збірна України розпочала дуже активно. Був дуже небезпечний удар Андрія Вороніна по уругвайських воротах. Хоча голкіпер Уругваю відіграв тут ідеально, відреагувавши і на цей удар і на добивання Девіча.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Українські клуби синхронно перемагають (відео)

Ще Гай разок пробивав, але мимо. А потім прийшов час Уругваю.

На 60 хвилині після навісу Лугано відмінно пробиває головою у кут воріт та зрівнює рахунок.

До честі господарів, вони не впали у відчай, а вперто намагалися відновити перевагу, і моменти були для цього, але жоден з них не став успішно реалізований.

Ну і на 87 хвилині уругвайці виходять вперед. Українська помиляється при створенні штучного офсайду, Абель Ернандес виходить віч-на-віч з Шовковським, обігрує його та відправляє шкіряного у пусті ворота. Рахунок стає 2:3 🙁

Ось і все. Гарна гра і не дуже гарне закінчення. Але варто врахувати, що суперник нам дістався дуже непростий. Принаймні цього разу, на мою думку, збірна виглядала значно краще, ніж у грі зі шведами. Хочеться сподіватися, що Блохін зробить належні висновки з цієї та попередніх ігор та добре підготує збірну до виступів на Євро-2012.

Відеозапис усіх голів матчу можна переглянути нижче:

Фото: http://metalist.ua/

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 03.09.2011 пише:

    Да игра была интересной, и нельзя сказать, что наша сборная играла хуже Уругвая. Просто не повезло.

  2. Berizka 03.09.2011 пише:

    Гарний був матч )

  3. Roman 03.09.2011 пише:

    Наші шпіляли як ніколи
    А Шовковському пора на пенсію

  4. ГОПНІК 03.09.2011 пише:

    russo turisto пише: Да игра была интересной, и нельзя сказать, что наша сборная играла хуже Уругвая. Просто не повезло.

    не вміють грати наші в захисті і фарт тут не до чого
    😈

  5. _serg_ 05.09.2011 пише:

    з трьох останніх матчів цей матч був найвидовищнішим. і гра йшла як ніколи. якщо так будуть грати і надалі + концентрація на ост хвилинах то результати будуть. все налагодиться

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*