Нова фішка від В Контакті - Блог про Львів

Нова фішка від В Контакті

Чергова новинка

Соціальні мережі і на далі залишаються популярними серед українського населення. Хто тільки там не сидить: від зовсім юних людей до людей старшого покоління.

Останнім часом у соціальних мережах пішли суперечки яка ж краща.

Мені то якось все рівно, бо для мене що фейсбук, що В Контакті є лише засобом щоб там когось знайти, поділитися своїми статтями з блогу та інше.

Якби там не було за новинками у цих ресурсах я уважно слідкую і у сьогоднішній статті розповім про ще одне нововведення у соціальні мережі пана Дурова.

Що це за новинка, як нею користуватися та багато іншого читайте далі.

Суть новинки полягає у наступному:

Як відомо, на стінах користувачів цієї соціальної мережі можна розміщувати картинки, музичку, відео і так далі. Саме завдяки цим штукам, на мою думку, «кантакти» і зацікавлюють своїх користувачів.

Так от, відтепер користувачі В Контакті можуть одночасно прикріплювати для відправки на стіну декілька файлів. Якихось додаткових програм, налаштувань, при цьому робити не треба. Сьогодні ваш автор спробував зробити подібне і ось що з цього вийшло.

Також читайте:   Як створити власні стікери у телеграм?

Я зайшов до свого однокласника на стіну, прикріпив одну пісеньку, прикріпив другу пісеньку і натиснув кнопочку – відправити.

Вийшло.

Пробую додати фотографії таким же чином. Вибираю пункт меню – фотографії, завантажую їх і додаю. Як не дивно, все працює.

Роблю ще один експеримент, завантажую одночасно фото і аудіо, натискаю кнопочку відправити, мить і стіна готова. Також все працює і у доволі швидкісному режимі.

Можете користуватися.

Тепер, традиційно скажу свою думку про це нововведення. Як на мене, чогось супер-пупер розробники «кантахтів» не відкрили. Ну прикріплюєш ти багато пісень і що з того?

Вже якщо прикріплювати музику чи фото щоб таким чином, когось кадрити, то по одній. Тоді люди будуть більше знати хто кого цікавить. 🙂

Коли ми вже дочекаємося чогось радикального? Новинки то вводять, а ними практично ніхто не користується. Згадаймо ті ж групові чати. Була новинка і де вона тепер?

Пробуємо новинку, пишемо свої думки з приводу неї і чекаємо кращих новинок, бо ця мені щось не дуже то і сподобалася.

Так завжди не буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Сашко Положиноски 08.09.2011 пише:

    Потім ти дивуєшся, що падає рейтинг блогу…. відкрий рекламну кампанію, рекламний сайт…

  2. adekvat 09.09.2011 пише:

    “Коли ми вже дочекаємося чогось радикального? ”
    Коли фейсбук придумає, а дуров зідре.

  3. Натка 09.09.2011 пише:

    то точно. контакт тирить у фейсбука. на 2 – 3 місяці пізніше в контакті зявляються нововведення такі ж як на фейсбуці. але з одного боку добре що всякі нововведеня є в контакті, бо на однокласниках, то взагалі капець. не розумію, хто може там сидіти…

  4. PVS 09.09.2011 пише:

    Натка, сидіти в будь-якій соціальній мережі шкідливо для здоров’я. З цеї точки зору “Одноглазнікі” роблять добро відлякуючи від себе народ 🙂

  5. Натка 09.09.2011 пише:

    в принципі хороша думка. але я б не сказала, що Однокласники народ відлякують. Вони мають свою аудиторію.
    А взагалі, якщо в міру сидіти в соцмережах, то це навіть приносить користь і задоволення)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*