Як пройшов день туриста у Львові - Блог про Львів

Як пройшов день туриста у Львові

День туриста у Львові

Як відомо, вчора у цілому світі відзначали свято, яке має назву – День туриста. У цей день у нашому місті було кілька заходів, де людям обіцяли провести безкоштовні екскурсії по різним куточкам Львова.

Воробус спочатку не планував нікуди йти, бо я ці халяви не люблю, але так вже склалося, що я таки відвідав кілька заходів присвячених міжнародному дню туриста.

Ваш автор хворіє і то серйозно, зранку я вирішив таки сходити до лікаря, щоб той подивився що зі мною. Приходжу я у місцеву поліклініку, шукаю у списку свого терапевта, а на стенді написано – на курсах. Ну добре, сходжу я до лора, шукаю по цьому ж стенду – у відпустці.

Та що ж таке, шукаю іншого терапевта, також у відпустці, є якийсь там але на нього треба чекати ще дві години. Та ну їх. Розвертаюся і йду додому. Отака у нас медицина.

Виходжу з поліклініки і тут зустрічаю свого приятеля. Ми так з ним побалакали, і останній вмовив мене відвідати з ним кілька заходів присвячених дню туриста.

Та чому б і ні? Це багато часу не займе, тому Воробус погодився. Перше куди ми пішли – це у музей-аптеку, яка знаходиться на вулиці Друкарській.

Заходимо ми у середину, питаємо а де тут музей, а там жіночка нам каже, що ось тут, платіть за вхід і все ми вам покажемо.

Ахахаахахах, платіть? З якого це дива ми маємо викладати гроші, якщо сьогодні вхід сюди безкоштовний. Кажемо ми їй про це, а вона нам відповідає а де ви таке взяли.

«Ну, якщо ви десь так то вичитали, то вже ідіть безкоштовно», – сказала жіночка. Чесно кажучи, після оцих всіх розмов мені не захотілося туди заходити і я пішов геть.

Також читайте:   Місто Будапешт. Частина друга (фото)

Йдемо далі, галерея Равлик. Там о 12 годині мала розпочатися якась там виставка левів. Та йдемо туди, приходимо десь так година 12.07, вхід зачинений, ми стукаємо ніхто не відчиняє. Та ну їх, я що буду тут до завтра стояти?

Совок є совок.

По дорозі Воробус зустрічає пана П з дівчиною, він якраз повертався із Ратуші. Ну хоч там вхід був безкоштовним.

Долучаємося з другом до пана П і йдемо на екскурсію грецьким Львовом. Вона розпочинається о 12 годині на вулиці Фурманській. Все то добре, екскурсія розпочалася, але є одне але, на проспекті Свободи ведуть ремонтні роботи і поки я з другом переходили через вулицю, то загубилися.

Виходить така наша доля, йду я додому, проходжу повз фонтан, підходить до мене жіночка і каже: «може вам екскурсію провести Львовом?». Ахахаахах, на що я відповідаю, що я тобі сам екскурсію проведу.

Йду далі, проходжу повз галерею Равлик, там уже відчинено, як не дивно. Але, я не захотів туди заходити, не люблю я не пунктуальності.

Вчора ввечері зайшов в інтернет і почитав багато негативних відгуків про День туриста у Львові.

Подібні казуси відбувалися не тільки зі мною, а і з іншими людьми. Зокрема, з людей, які прийшли у Шевченківський гай на вході вимагали гроші, хоча перед тим казали що вхід буде безкоштовний.

От ви мені скажіть, шановна владо, чи хто там організовував ті дійства. Навіщо дурити людей? З отаких от речей потім з нас сміятимуться. Звісно, що я у Львові вже знаю практично все, а от туристи, які дійсно до нас приїхали що про нас подумають?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 13 може ще щось напишете?

  1. Оксана 28.09.2011 пише:

    Згодна з автором цієї статі – також багато неприємного було. Але мені пощастило більше – ми із сином мали змогу потрапити на гарну екскурсію ” Таємниці Львова “.Пані Тереза від щирого серця її проводила. А ось до каплиці “Боїмів нас не впустили на її прохання. У них була своя відповідь: ” У Вас день туризму. А у нас дня музею нема. Тому Се ла Ві”.

    Найнеприємніше було у галереї ” Равлик”, до якої я все-таки потрапила, хоча також прийшла із запізненням ( така історія,як у вас – може Ви мене бачили? :).
    Той Пан ( який нам проводив екскурс по підземеллю ) рахував кожну хвилинку, під час виготовлення чокольодового лева постійно підкреслював про халяву, хоча деякі туристи йому відповіли, що це є нормальна цікавість. І про яку халяву йшлося? Адже шоколаду і так ніхто не їв. Мені особисто він взагалі нахамив. Я запиталася про одну мистецьку роботу знайомої дівчинки – і він відрізав мені : ” Це некоректне запитання” і взагалі, неприємний тип

  2. Vorobus 28.09.2011 пише:

    Оксана пише: може Ви мене бачили? .

    Можливо а в чому ви були одягнені???? я був з кульком якби з інституту втік))))

  3. Vorobus 28.09.2011 пише:

    Оксана пише: Згодна з автором цієї статі – також багато неприємного було. Але мені пощастило більше – ми із сином мали змогу потрапити на гарну екскурсію ” Таємниці Львова “.Пані Тереза від щирого серця її проводила. А ось до каплиці “Боїмів нас не впустили на її прохання. У них була своя відповідь: ” У Вас день туризму. А у нас дня музею нема. Тому Се ла Ві”.
    Найнеприємніше було у галереї ” Равлик”, до якої я все-таки потрапила, хоча також прийшла із запізненням ( така історія,як у вас – може Ви мене бачили? .
    Той Пан ( який нам проводив екскурс по підземеллю ) рахував кожну хвилинку, під час виготовлення чокольодового лева постійно підкреслював про халяву, хоча деякі туристи йому відповіли, що це є нормальна цікавість. І про яку халяву йшлося? Адже шоколаду і так ніхто не їв. Мені особисто він взагалі нахамив. Я запиталася про одну мистецьку роботу знайомої дівчинки – і він відрізав мені : ” Це некоректне запитання” і взагалі, неприємний тип

    Той тип нічого не знає, хіба шо на камеру говорив, я спитав його де у Львові є лев з кулею, а він мені каже я не розумію питання. Може в школі з української мав двійку? 👿

  4. adekvat 28.09.2011 пише:

    Оксана пише: Той Пан ( який нам проводив екскурс по підземеллю )

    Vorobus пише: Той тип нічого не знає

    Ім’я та прізвище пана в студію !!!

  5. Vorobus 28.09.2011 пише:

    adekvat пише: Оксана пише: Той Пан ( який нам проводив екскурс по підземеллю )
    Vorobus пише: Той тип нічого не знає
    Ім’я та прізвище пана в студію !!!

    Його вчора канал 24 знімав!! більше не можу нічого сказати.

  6. Vorobus 28.09.2011 пише:

    Чому? бо мене всі підхарило і я пішов додому і так хворий!!

  7. adekvat 28.09.2011 пише:

    жаль

  8. данило 28.09.2011 пише:

    весело пройшов 😀 😀 😀

  9. Syvyk 28.09.2011 пише:

    Шкода, що не зміг бути у Львові у цей час…

  10. Оксана 29.09.2011 пише:

    Я була у блакитному гольфі. Така висока із білим волоссям 😕

  11. Vorobus 29.09.2011 пише:

    Оксана пише: Я була у блакитному гольфі. Така висока із білим волоссям

    Бачили когось подібного до мене? 😳 😳 😳 😳

  12. Gena Bukin 29.09.2011 пише:

    adekvat пише: Оксана пише: Той Пан ( який нам проводив екскурс по підземеллю )
    Vorobus пише: Той тип нічого не знає
    Ім’я та прізвище пана в студію !!!

    І що це дасть? Адекват розбереться з ним? 👿

  13. adekvat 29.09.2011 пише:

    Gena Bukin пише: І що це дасть? Адекват розбереться з ним?

    Ну давай жити далі як наші батьки, діди і прадіди: тихо мовчати в тряпочку з думкою «а що це дасть» 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*