Як це спостерігати за людьми? - Блог про Львів

Як це спостерігати за людьми?

Воробус спостерігає

Якось не доходили у мене руки написати про цю тему. І ось, нарешті, після прохання однієї моєї подружки, з якою я недавно познайомився, таки вирішив її написати.

Ви одразу ж спитаєте, що ж це за така тема яку Воробус обговорює із подружками, так от називається вона – «як це спостерігати за людьми».

Почну із того, що сьогодні я відкриваю доволі цікавий секрет про себе. Справа у тому, що я полюбляю спостерігати за людьми. Ясне діло, що коли ти сидиш вдома, то нема і за ким спостерігати, хіба що за котами, які бігають під вікном у пошуках ковбаси.

За людьми спостерігати набагато цікавіше, але це ще треба вміти. Якщо вас це зацікавить, то читайте статтю до кінця.

Сам прикол глядіти як поводять себе люди у людному місці, а саме у поїздках, у центрі міста, на якійсь забаві і так далі.

Воробус любить усіх, я вже це за собою зауважував. Я не можу так робити, щоб я комусь менше приділяв уваги, а комусь більше. Всі люди однакові, ясне діло, що є такі яким я не симпатизую зовсім, але то таке.

Як навчитися спостерігати за людьми?

Розказую на прикладі поїздок.

Приїздите ви на відпочинок, розкладаєте лахи, палатки, продукти і так далі. Одразу після того всього люди сходяться до купи і починається двіжняк. Саме головне у цій ситуації не привертати сильно до себе увагу. Найкраще знаходитися у тіні, щоб на вас не падала увага народу.

Також читайте:   Чому люди не голяться в листопаді?

Є варіант взяти і почати робити їсти, це якщо ви вмієте. Ви сидите і паралельно дивитеся хто собою що представляє. Бувають люди, що хочуть із себе показати супер-пупер хто-зна кого. Ох як то цікаво.

Від побаченого у вас одразу ж вимальовується думка про людину. Тут вже на ваш розгляд.

Також досить цікаво спостерігати за людьми як вони готові піклуватися про других людей. Особисто я ніколи би не покинув ніяку людину якщо б їй було погано, ні при яких обставинах. Веселощі веселощами, але за людьми треба глядіти і допомагати у скрутних обставинах.

Тут також за ціле життя доводилося бачити багато різних людішек.

Трапляються унікуми, що завдяки надмірній увазі на себе навпаки можуть просікти хто є хто. Це вже досвід, який приходить із часом. Щоб бути у центрі уваги і глядіти як хто і що робить – важко.

І нарешті, третій варіант спостерігання за людьми – це сісти і тупо втикати на всіх. Як на мене, це найгірший варіант, але має право на життя. Берете лягаєте під дерево і дивитеся хто є хто. Ясне діло, що це може викликати велику критику в інших людей, але яка вам різниця.

Ось такі методи спостерігання за людьми.

Насамкінець, раджу також врахувати такий факт, що не завжди ви спостерігаєте, можуть спостерігати і за вами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 28.09.2011 пише:

    Висновок статті – залишайтеся людьми!!!

  2. gorih 28.09.2011 пише:

    Останній варіант мені подобається 😀

  3. vrubli 28.09.2011 пише:

    деколи спостерігати за людьми є надзвичайно цікаво, збоку щоденна метушня, якій усі ми підчиняємось здається безглуздою…

  4. Сашко Положиноски 29.09.2011 пише:

    Спостерігати за людьми вмів Ганнібал Лектор. 😉

  5. Gena Bukin 29.09.2011 пише:

    І що ти там наспостерігав Воробус??? 😀
    Як люди п’ють? 😀

  6. PVS 29.09.2011 пише:

    Воробус! Не гони бєса! Ти завжди робиш все, щоб люди спостерігали за тобою і з об’єктивних причин 😉 просто не в стані спостерігати за іншими.
    Словом ти робиш все з точністю до навпаки.

  7. Roman 29.09.2011 пише:

    деколи йду і відчуваю що хтось дивиться на мене, а то вийвляється Воробус наблюдатор

  8. russo turisto 29.09.2011 пише:

    Roman, Ага, смотрю в книгу и вижу фигу.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*