Чому не варто брати участь у конкурсах - Блог про Львів

Чому не варто брати участь у конкурсах

Варто брати участь у конкурсах?

Щось пробило мене сьогодні на різноманітні статті. На вулиці холодно, гуляти щось не дуже хочеться та і відчуваю стан якогось перезавантаження. Тому, сьогодні дискутую на різноманітну тематику.

Черговою проблемою яку би я хотів підняти будуть конкурси, а саме чи варто у них брати участь.

Цей рік взагалі для мене унікальний, до того в азартні ігри чи такі собі конкурси я якщо і бавився то зрідка, але щось цього року мене пробило.

У чому тільки я не брав участь, але завжди залишаються якісь негативні моменти, тому деколи мене це тупо підхарює і як каже мій друг, забий на них, є речі набагато цікавіші чим брати участь у конкурсах.

Тепер про все детальніше.

Для чого робляться оці всі конкурси?

Найперше для того, щоб нагнати людей на маловідомі сайти. Самий популярний конкурс – це коментаторів. Але, але і ще раз але. Я вам скажу чесно, це така фігня, що омамамія. Люди щось таке пишуть, що без чвертки нічого не зрозумієш. 😀

Всі гризуться, починаються сварки, закиди авторам, що от скажи хто це такий, я йому дам тягла і так далі. Кому це взагалі потрібно? Призи переважно смішні, такі як поповнення рахунків, 50 гривень і так далі. Знаю про то все, бо сам таке робив, але мені не сподобалося.

Ну виграєш ти той приз, вип’єш пивка, а скільки нервів треба витратити. Здоров’я треба берегти.

Щоб робити який-небудь конкурс треба обдумувати всі деталі, правильно писати правила і бути готовим до таких речей як форс-мажор. А то згодом починаються багато непорозумінь.

І ще чому не варто брати участь у конкурсах, тому що оці непорозуміння переходять у великі сварки, образи і так далі. Вам це потрібно?

Чимось мені сподобалася блогобитва.

Була інтрига, голосування, скандали. І хоча приз був не дуже то і великий, але це дійсно була битва. Зараз ці змагання якось втратили свій рейтинг. На мою думку, їм бракує якоїсь родзинки. У конкурсі має бути якесь творче завдання. Щоб людина за такий то період часу зробила щось і люди це оцінили.

Також читайте:   Як я ходив в «Острів суші»

Чимось мені зараз сподобався конкурс пана Електрика, але і тут не все ідеально. Голосування і спамлення соціальних мереж досить швидко починає напрягати і ти думаєш, а навіщо я роблю взагалі то все?

Чесно, ще мені сподобався конкурс де я шукав левів з кулею.

Ніколи би не подумав, що такий знайомий Львів стане для мене об’єктом нової цікавості. Ще б пак, кожного дня, ідучи на роботу, гуляючи з дівчиною я заглядав по будівлях у пошуках того лева. І ніяк, але вже коли я втратив надію зрозумів, що якщо щось шукати, то можна знайти. Таки знайшов.

Але, прикро, і тут у мене виникли розбіжності із організатором конкурсу. Навіщо мені з кимось сваритися, слухати якісь образи у свою сторону і взагалі щось доказувати один одному?

Хай інші люди змагаються.

Конкурс Мислінського. Вроді все добре, але юнак взяв і закрив голосування завчасно. Це мені і моєму супернику не сподобалося. Образи і так далі, а треба вони?

Хороший конкурс проводив сайт Світ 24, але тут без шансів. Там де є голосування перемагає та людина, яка у більшості випадків всіх заспамить. А шкода, конкурс хороший тим, що тут ви дійсно могли показати себе як журналіста у всій своїй красі.

Поки що у мене нема ніякого бажання брати участь у конкурсах. Можливо це зміниться, але конкурси явно треба удосконалювати.

Такими темпами можна і взагалі пересваритися зі всіма.

Сподіваюся суперфінал блогобитви буде цікавим.

P.S. А як ви відноситеся до конкурсів?

Дякую за увагу!!!

Фото: http://akceptor.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 10.10.2011 пише:

    Моя вина не була доведена у тому конкурсі, у правилах конкурсу не було вказано умов що родичі не можуть брати участь та і що тут вже говорити якщо людина сказала мені що конкурс закриває. Та і я сам можу офіційно оголосити що знімаю свою кандидатуру.
    Якщо я винен, то зняв мене з конкурсу і все. Які ще можуть бути питання?
    А ображати себе у себе на блозі я не дозволю!!!

  2. Архіваріус 10.10.2011 пише:

    Воробусе, навіщо тобі там всілякі с-ні конкурси. Краще організуй ще один у себе на блозі. Вони у тебе більш цікаві та актуальні.

  3. Пан П 10.10.2011 пише:

    Мабуть все залежить від того хто той конкурс організовує, мудра приказка каже: краще з мудрим загубити ніж з дурним знайти.

  4. duvnuj 03.11.2011 пише:

    Конкурси то дуже тонка річ.

    Конкурси на основі голосування у соц мережах – то жахіття. Все сходиться до спамлення.

    Для проведення конкурсу слід зібрати конкурсне журі. Тоді цей конкурс пройде на славу.

    От лиш незодавно мав неприємний досвід воювання із організаторами такого конкурсу (http://webcommunity.org.ua/2011/10/28/novyj-lohotron-vid-kosmo/). Просив оприлюднити офіційний чесний результат, а отримав бан.

  5. adekvat 03.11.2011 пише:

    duvnuj, Не ображайся, але твій сайт більше схожий на сайт ресторану поплавського, ніж на блог.
    І ше: тут вже один думав шо тут дуфолов блог і ставив лінки на свої статті. Так шо можеш не ставити. Користі не буде
    😆 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*