Чупакабра чи вовкособ знову лютують?

Вовкособ лютує?

Хто тільки не чув за цього звіра. Одні кажуть, що він міфічний і пити треба менше, інші, що він насправді існує.

Якщо ви не здогадалися що це такий за звір, то відповідаю – це чупакабра, яка вже не один місяць, а то і рік тероризує нашу неньку Україну.

Достеменних відомостей, що її впіймали і досі немає, як і таких людей, що сфотографували її. Останнім часом істота притихла, можливо у неї якесь перезавантаження, але чупакабра кажуть ще нормально.

Як повідомляє сайт ТСН від вчора в країні з’явилася ще одна істота, саме головне, що вона покрутіше чупакабри і називається вона – «Вовкособ».

Що це така за істота, як її виділити серед інших тварин та багато іншого цікавого читайте далі.

Сумщина налякана. І це не маніяк там орудує чи ще хтось, а вовкособ. Істота масово поїдає овець, зокрема під Шосткою вона заїла 12 овець, у Кролевецькому районі ще 27.

Вовкособ, блін, не можу нормально вимовити не їсть тварин, а просто висасує їм кров. Може це чупакабра і ніякий не вовкособ?

Як завжди у таких випадках, ніхто нічого ніде не бачив. Вроді і з мобілками зараз всі, мають всі фотоапарати і ніхто нічого не може зняти. Хоч би у поганій якості побачити що це таке, тільки розмови і більше нічого.

Також читайте:   Гірськолижний курорт - Usrtzyki Dolne

Хто поїв овець зараз з’ясовується, а поки що спробую зробити припущення хто може їсти овець, а точніше перегризати горло.

1. Це чупакабра. Вона ніяк не вгомониться. У неї виросли крила і тепер істота літає областями України. Зараз вона у Жмеринці, завтра вже у Джанкої. 🙂
2. Овець їдять голодні вовки. Їсти нема що. а чому б їм не напасти на овечок.
3. Мутант таки існує, а хто з ким спарований невідомо.
4. НЛО. Чомусь за цих зелених типів завжди всі забувають, можливо вони спершу їдять тварин, а скоро будуть викрадати нас?
5. Не знати хто чи що це робить.

Дивує у цій ситуації одне, чомусь якісь гібриди істот з’являються лише у нас. Чорнобиль чи просто ми робимо з мухи слона?

Звісно, ви мене зараз покритикуєте, але такі вже реалії життя. Кожен день – добрий день.

Ось такі справи. А яка ваша думка, шановні користувачі блогу, про цю істоту? Що це таке? І чи взагалі воно існує?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 13 може ще щось напишете?

  1. Влад 26.10.2011 пише:

    Не побачу — не повірю 🙂

  2. danc1r0k 26.10.2011 пише:

    то все байки, також поки не побачу на власні очі не повірю жодному слову чи відео

  3. Stakeholder 26.10.2011 пише:

    Варобус як завжди залишає один варіант без уваги для того щоб його написав я)). Отже ще один вагомий варіант як на мене то це – перевертень! і перевертень цей не аби хто а сам Януковічь:

    вже не один місяць, а то і рік тероризує нашу неньку Україну

    не їсть тварин, а просто висасує їм кров

    ну все сходиться!

    Як завжди у таких випадках, ніхто нічого ніде не бачив. Вроді і з мобілками зараз всі, мають всі фотоапарати і ніхто нічого не може зняти

    а там просто зразу підбігають тіпочки в кожаних куртках і розбивають всю апаратуру 😀

    чомусь якісь гібриди істот з’являються лише у нас

    і тут погоджуюсь, таке з’являється тільки у нас

  4. patron 26.10.2011 пише:

    Хресна моя бачила в якісь пізнавальній передачі досить цікаву думку, яка, я вважаю, може бути правдою!
    Всі ми памятаємо Печерні часи, і як раптом все вмерло!!! Але ж вмерли далеко не всі, і дуже багато істот “пішло” під землю.
    З плином тисячоліть вони мутували і от тепер по всій землі роблять нам непереливки. Тому всі їх і так рідко бачать – поїв – під землю, поїв – під землю!
    Скоріш за все, що так воно і є

  5. PVS 26.10.2011 пише:

    Взагалі-то чупакабра – тваринка з міфології приекваторіальної Америки, так що не треба про “тільки у нас” – в людей всюди з фантазією все в порядку.

  6. gorih 26.10.2011 пише:

    Може зграя вовків. Але вчора по теліку показали якесь збіговисько в джунглях амазонки і серед них інопланетян

  7. russo turisto 26.10.2011 пише:

    Скорее всего, это наверное какой-то мутант из Чернобыльской зоны вырвался.

  8. Patrik 26.10.2011 пише:

    russo turisto,
    Я теж такої думки дотримуюсь

  9. Багато в що вірю, навіть про інопланетян знаю, а от чупакабр ще не зустрічав. На разі не віриться. А от відносно мутантів чорнобельських, ну таки може бути.

  10. black0wolf 26.10.2011 пише:

    Це точно інопланетяни) якраз недавно була новини на тсн там де на фото їх побачили 😀

  11. _serg_ 27.10.2011 пише:

    100-пудово з Чорнобиля

  12. adekvat 31.10.2011 пише:

    А зараз хлопаки відкрию вам таємницю.
    Чупакапбра це продук сучасної медіа індустрії. Хоча він не зовсім надуманий газетами і телебаченням. Це «нормальна» журналістська практика, коли журналіст платить 200 гривень діду з села, щоб той розповів про те, як загадкова тварина дивним чином вбила його скот. Ще вишуканіше є, коли телеканали наймають колишнього м’ясника, який озброївшись скальпелем для акуратного розрізання черева, пружиною для витягування нутрощів через маленький отвір і плоскогубцями модернізованими з гострими зубами, щоб робити сліди погризування на клітках за 2000 – 4000 грн ходить по селах і винищує збоченим чином для насичення медіа ринку скотинку нівчому невинних людей. З точки зору медійників такі репортажі є в 100 разів якісніші, так як мають матеріальні докази і чисті емоції постраждалих, які вони продають за шалені кошти. І правоохоронних органів їм нема чого боятися, бо наша міліція чупакабру не розслідує. Якщо мені не вірите, спробуйте самі інсценувати деякі дії чубакабри. Бо лише людина здатна зробити таке, що приписують тій тварині. Адже навіть найрозумніші мавпи на таке не здатні. А найтупіші люди (чит. колишні м’ясники) здатні.

    І питання до Воробуса: ти не вважаєш, що ти трішки схожий на медійників? Ти ж роздуваєш тему, за яку вони заплатили.

  13. adekvat 31.10.2011 пише:

    Так шо люди я вас попереджаю. Буде попит буде і пропозиція. Будете далі обговорювати цю херню, телеканали будуть далі інсценовувати такі репортажі. І взагалі як нормальна людина, як вчилася в школі, дивиться канал діскавері і вміє логічно мислити може таке навіть припустити. Не варто слухати псевдо-вчених які по суті навіть диплома не мають, або є співробітниками телеканалів. Люди, будьте розумними. Почитайте літературу про мутації. Вона виключає можливість народження таких істот в короткий проміжок часу.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*