Чи може існувати дружба між дівчиною і хлопцем? - Блог про Львів

Чи може існувати дружба між дівчиною і хлопцем?

дружба між хлопцем і дівчиною

Одного разу досить цікаву тему для обговорення підкинув мені один знайомий. Діло було так. Щось ми собі сиділи говорили, балакали і тут йому в голову залетіла думка і він мене питає: «А чи віриш ти, Воробус, у дружбу між хлопцем і дівчиною?»

Чесно кажучи, це питання мене застало зненацька і я навіть не знав що відповісти. З одного боку так, з іншого ні. Короче кажучи, я нічого не відповів. Додав лише що подумаю і якось йому скажу.

Хлопчина же був впевнений, що дружби між чоловіком і жінкою як такої бути не може. Або вони разом сплять, одружуються або ж просто не розмовляють.

У сьогоднішній статті я хочу виловити свою думку з приводу цього питання. Чи може існувати дружба між хлопцем і дівчиною?

Подобається мені все розглядати з двох точок зору. Чи то у мене хтось на плечах сидить з обох боків чи що, але так мені вже подобається.

Отже, спершу скажемо чому дружби між дівчиною і хлопцем не може бути.

Як каже мій сусід Микола: «Природа все-таки візьме своє і колись то ця дружба завершиться сексом». Він у це не вірить. Можливо це і так, такі вже ми по природі, для цього і є дівчина і є хлопець. У когось є одне, у когось інше.

Тут би знати думки людей, ніколи ж не знаєш хто що думає у той чи інший момент. Є люди щирі, а є не дуже, тому і виникають такі казуси. Можливо дівчина чи хлопець дружать між собою до тих пір поки не пересплять? Це я вже точно сказати не можу.

Також читайте:   Як змінитись у кращу сторону, щоб більше не злити свого хлопця?

Не знаю, але чомусь така думка існує між сильною половиною людства що дружби не може бути.

Тепер думка, чому дівчина і хлопець можуть дружити між собою.

Особисто я маю багато подруг. З ними я давно дружу, ми часто спілкуємося, бачимося і що це означає, що я маю з ними спати? Ну переспиш ти і що з того? Дружби потім вже може і не бути. Ці люди дійсно друзі і вони можуть у будь-яку хвилину підтримати порадами, піти з тобою погуляти, допомогти розвіятися і так далі.

Що в людини в голові, так вона і зробить. Як казала мені одна дівчинка: «Що у п’яного на язику, то у тверезого у думці».

Взагалі відносини дівчини і хлопця – це їхня особиста справа. Якщо ви захочуть мати щось більше чим дружба, то так воно і буде і ніхто навіть не буде знати.

Головне у цій ситуації, я це завжди кажу, залишатися людиною.

Справжні друзі пізнають у біді, пам’ятайте це завжди.

А чи вірите ви, шановні користувачі блогу, у дружбу між хлопцем і дівчиною?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 13 може ще щось напишете?

  1. patron 12.10.2011 пише:

    Можлива, але якщо дівчина у вас викливає хоч якусь зацікавленість як особа жіночої статі – то люба така дружба приречена!!!
    Вже не говорячи, щоб лишатися друзями з своїми колишніми!
    Як говриться в одному анекдоті – Тяжко дружити з людиною, на яку у тебе ерекця!!! 😳 😀

  2. Архіваріус 12.10.2011 пише:

    patron, Так, ерекція то страшна штука і боротися з нею дуже важко. 😀

  3. ГОПНІК 12.10.2011 пише:

    не можлива якшо вони нормальні

  4. Lanagur 12.10.2011 пише:

    Як вам, мужикам, класно – є ерекція – ти мені не друг, нема ерекції – друг. А ми тільки дивлячись на вас розуміємо чи подобаємся вам чи ні 😀

  5. Архіваріус 12.10.2011 пише:

    Lanagur, Ви нам завжди подобаєтеся, не залежно від ерекції. Ерекція це вже інша галузь інтиму. 😳

  6. Lanagur 12.10.2011 пише:

    Архів, 😉 , ну я ж не писала, на шо ми дивимось, коли зв’ясовуєм, чи подобаємось вам 😛

  7. zoe 12.10.2011 пише:

    є звичайно, а от чи вона справжня – то вже інше питання.

  8. vrubli 12.10.2011 пише:

    залежно від самих людей і їхнііх точок зору. Є люди, які легко закохуються, то звісно ж дружні стосунки в них із протилежною статтю не складуться, але також є люди які спокійно можуть дружити, і як вірно підмітив автор: “допомагати одне-одному в біді”.

  9. anasazi 13.10.2011 пише:

    Дружба є дружбою, поки не виникає почуття любові взаємне чи, як нерідко буває, на жаль, когось одного. Тоді дружба переростає в любов, або закінчується тупим ігноруванням і неспілкуванням. Тому у мене подруги, з якими я можу поспілкуватись, порадитись, сходити на каву – заміжні, причому були заміжні вже на момент нашого знайомства. І я знаю, що з ними не може бути нічого, крім дружби. З незаміжніми набагато складніше. Хтось комусь сподобався, чогось захолось більшого, а неполучилось – і все, дружбі і спілкуванню капець

  10. Wortex44 15.10.2011 пише:

    згідний із *zoe* 😳

  11. барбарис 24.03.2013 пише:

    Розмірковуюче над цим питанням,я зрозуміла,що дружби нема. Тому що або в хлопця,або в дівчини є симпатія до неї(нього). Я згадувала всіх своїх друзів хлопців і або він мені подобався,або я йому. Дехто може казати, що існує,але ви задумайтеся можливо цей хлопець,дівчина ваш(а) знайомий(а),а не друг? Ось так….

  12. Архіваріус 24.03.2013 пише:

    барбарис пише:
    Розмірковуюче над цим питанням,я зрозуміла,що дружби нема. Тому що або в хлопця,або в дівчини є симпатія до неї(нього). Я згадувала всіх своїх друзів хлопців і або він мені подобався,або я йому. Дехто може казати, що існує,але ви задумайтеся можливо цей хлопець,дівчина ваш(а) знайомий(а),а не друг? Ось так….

    Між хлопцем і дівчиною, або між мужчиною і жінкою можуть існувати тільки амурні, або любовні стосунки. Все залежить від ситуації… 😕

  13. Why do you need to know my name? 28.03.2018 пише:

    Дружби між хлопцем та дівчиною НЕ МОЖЕ БУТИ!!!!Ось наприклад…В мене є подруга,яка дружила з одним хлопцем.Всі звичайно же сватала її з ним,але вона казала:”Ні,ні!Я з ним просто дружу”.Через 2 роки вони одружилися.Тобто я хочу сказати,що не може існувати дружба між хлопцем та дівчиною. Я теж раніше думала,що існує,але потім переконалася,що ні. Немає!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*