Чи варто одночасно зустрічатися із багатьма дівчатами? - Блог про Львів

Чи варто одночасно зустрічатися із багатьма дівчатами?

Чи варто одночасно зустрічатися із багатьма дівчатами?

Любов врятує світ чи світ врятує любов. Я вже навіть і не знаю. Скільки разів я вже писав цю фразу, що вже аж заплутався як вона має правильно звучати.

У сьогоднішній статті я знову буду писати про любов, а саме про те, чи варто одночасно зустрічатися із багатьма партнерами.

Дивлюся я на світ і так кожного дня дивуюся. Все-таки старші люди були у чомусь праві, що за їхніх часів все було не так, чи можливо вони щось недоговорюють.

От подивіться на сьогоднішню молодь. Вона зустрічається з ким тільки не попало, а в самому кінці залишається самою. Чому так? А бо стосунки треба розвивати тоді, коли є якісь почуття, а не так, щоб було. Бо всі подруги мають кавалерів, а я не маю.

Трішки я відійшов від теми статті. Зустрічатися, то зустрічатися, але чи ви коли-небудь зустрічалися із багатьма дівчатами одночасно і відповідно дівчата із хлопцями?

Якщо ви спитаєте мене щоб я відповів на це питання, то я тут промовчу. Нехай це буде моїм маленьким секретом.

Чи варто крутити романи одночасно із багатьма партнерами?

Є, як завжди, дві точки зору.

Чому варто крутити одночасно?

Людині хочеться екстриму, хочеться все і відразу, то чому б не побавитися у любові? А може таким чином людина хоче обрати крашу (кращого) серед усіх? Тут питання суперечливе.

Також читайте:   Голубі

Чому не варто крутити романи одночасно із кількома партнерами?

Відповідь дуже проста – це дуже небезпечно. Якщо вас хоч одна із дівчат запідозрить у подібному, ой буде біда. Тоді можна і взагалі залишитися без нікого. А як ви поясните дівчині, що ви сьогодні не можете з нею піти на доміно? Скажете, що на город їдете? Раз, другий раз, третій і це при любих десь вилізе.

Найгірше у цьому плані – це не спалитися на вулиці. Ви йдете з дівчиною, а тут вас зустрічає інша дівчина. Скільки разів таке бувало. Ой, я щось проговорився. Починаються вияснення стосунків, подерте волосся, саме головне у цій ситуації якнайшвидше накивати п’ятами.

Якщо серйозно, то треба мати совість і взагалі ці зустрічання із багатьма людьми одночасно ніколи до добра не приводили.

Спробуйте з однією дівчиною, не вийде нічого страшного, буде інша. Не будьте дитячим садочком.

Якби там не було, не треба одразу ж поспішати узаконювати свої стосунки із першою дівчиною, яка трапиться вам на життєвому шляху. Треба придивитися хто є хто, чим вона пахне, адже людина завжди шукає місце і людину з якою їй краще.

Кохайте і будете коханими!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. Proyse 14.10.2011 пише:

    Люди зустрічаються із декількома партнерами заради розваги.
    Але це дійсно ніколи нічим добрим незакінчується.
    Краще мати одну людину яку дійсно кохаєш.
    Хоча у деяких країнах є дуже цікаві звичаї на цю тему, детальніше http://proyse.org.ua/?p=763

  2. gorih 14.10.2011 пише:

    Якщо з одною дівчиною, то це одна одиниця любові, а коли з трьома то це вже три, світ повниться любовю значно більше ніж з одною дівчиною. А коли вони поиічають це і починають дертися за хлопця, то дійсно краще замахатися і більше ніколи з ними не спілкуватися

  3. Архіваріус 14.10.2011 пише:

    Proyse, Так, особливо на сході, де люди сповідують Коран. 😀

  4. Пан П 14.10.2011 пише:

    А на дальньому сході (зовсім дальноьму) скажімо в Тибеті мало дівчат, менше ніж хлопців, тож там практикуюьться гарем, але навпаки, коли в одної жінки кілька чоловіків. Та що говорити, навіть в священому індійському епосі Махабхараті
    http://waking-up.org/religii-svitu/mahabharata-herojichnyj-indijskyj-epos/?lang=uk
    описується як 5 братів Пандавів були одружені з одною жінкою – Драупаді.

  5. Архіваріус 14.10.2011 пише:

    Пан П, Ну тепер думаю, що пан П на своєму блозі напише щось про Тибет.

  6. russo turisto 14.10.2011 пише:

    Архіваріус,
    Если б я был султан,
    Я б имел трех жен –
    И тройной красотой был бы окружен.
    Неплохо очень иметь три жены…

  7. Всім хочеться зустрічатись з багатьма! Не завжди виходить! Я взагалі поки не зустрічаюсь і нічого поганого в тому не бачу.

  8. anasazi 15.10.2011 пише:

    Іноді стрьомно буває, засидівся з однією дівчиною, а мусиш бігти до другої. А друга якраз починає наярювати на телефон, де ти, коли будеш і т.п. А перша чує, що в трубці жіночий голос, але ти мусиш все одно сказати, що йдеш на якусь зустріч з другом, якого давно не бачив. Або їдеш кудись компанією і запрошуєш то одну, то іншу. Головне, щоб не запросити одразу обох, або хтось з компанії не бовкнув зайвого. Тому, це можливо, але потрібно пам’ятати що кому говориш, куди з ким ходиш, хто про них знає і т.д. Та коли втратиш голову від однієї, зразу забуваєш другу. Висновок: зустрічатись можна з двома, а кохати будеш лише одну.

  9. anasazi 15.10.2011 пише:

    Навіть щоб зустрічатись з двома дівчатами, треба багато часу, а на багатьох – дуже мало в кого вистачить. І дуже швидко можна загрузнути в брехні.

  10. Jorgen 15.10.2011 пише:

    Тепер технічний прогрес заважає. Без мобілок і соц мереж було простіше 😉

  11. Wortex44 15.10.2011 пише:

    важливо мати одну – найкращу 😉

  12. russo turisto 16.10.2011 пише:

    Как это все случилось,
    В какие времена?
    Три года ты мне снилась,
    А встретилась вчера….

  13. Wortex44 16.10.2011 пише:

    russo turisto, гарно сказано 🙂

  14. Юрок 11.06.2015 пише:

    Зустрічання з двома забирає дуже багато часу, і потрібно постійно бути на чеку щоб не попалили, придумувати, де був…, ще й соцмережі, але це досить цікаво і і захопливо, додає екстрисму

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*