Епідемія статусів - Блог про Львів

Епідемія статусів

Статуси

Вчора ввечері мені не було що робити, жінка поїхала до родичів, а Воробус заліз у соціальну мережу В Контакті і сидів там цілий вечір. Побачив я багато цікавого і висновки також зробив.

Про те, що мені найбільше сподобалося я напишу у сьогоднішній статті, яка має назву таку з присмаком тривоги – «Епідемія статусів».

Згадайте епідемію грипу, яка ходила теренами України буквально два роки тому назад. Всі так його налякалися, що на вулиці, у маршрутних таксі, у хатах можна було зустріти людей у масках. Це було щось, цього я ніколи не забуду.

Але, епідемія відступила і скоро її вже забудуть. Та не думайте що більше нема епідемій, вони є. Одна із них – це епідемія статусів. Вчора я у цьому переконався.

Діло було так. Посидів я В Контакті , пофтикав відео, послухав музичку і дай думаю почну знайомитися із дівчатами. Але, жінці моїй не кажіть, бо ще вижене мене з хати. 🙂

Заходжу я на пошук, вибираю дівчат, вказую вік так від 18 до 30 років. Це, так званий, сплав досвіду і молодості. Вибиває мені великий список дівчат, ставлю Україна, щоб було цікавіше і тут починаються гони такі що я аж плакав із сміху.

Львів не ставив, бо ще мене побачать на вулиці і що тоді буде? Мав я вже раз зустріч.

Також читайте:   Реєстрація В Контакті по-новому

Починаю заходити на кожну дівчину і перще, що впадає в очі, це статуси, які дівчата мають на своїх сторінках. З 50-ти дівчат можливо дві не мали статусу. Що там у тих статусах пишуть – це взагалі цирк. Таке враження що ці дівчата живуть за цими статусами.

Хто ці статуси пише? А хто тільки хоче, це як гороскопи у газетах, а люди вірять. Що прикро ще було, так це те, що дівчата умудряються ставити статуси з помилками. Та хоч це виправте.

От я пам’ятаю одного разу впав у транс і придумав статус, цитую: Я хочу бути з тобою і дивитися як ростуть вазонки, я хочу разом з тобою їх підливати.

Ахахаахахах, це що означає, що треба то ставити у статус. Поставте, але хоча б цитуйте мене. 😀

Чи ставить статуси Воробус? Буває, але хіба що в особистій інформації, щоб не була пустою сторінка. Кожного дня жити статусами, то не діло.

Є ще одна соціальна мережа під назвою Однокласники . То там також прикол, якщо вам сподобається якийсь статус, то потім у новинах з’являється інформація, що Архіваріусу сподобався статус «я беременна», старому псу – «Фіра сі зламала» і так далі.

До чого тільки котиться наш світ.

А ви хворієте цієї епідемією?

P.S. Висловлюю подяку пану Stakeholderу за надану ідею для цієї статті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 26 може ще щось напишете?

  1. Світа 04.10.2011 пише:

    Пане Воробус! Хоча для перегляд та розмірковування над статусами типу ” в чому зміст життя” багато в чому цікавіше та приємніше, оскільки тішить своє “Я”, примушує в чеговий раз переконатися в своїй крутизні та інтелектуальності, для багатьох людей їхні маленькі життєві радості ближчі, зрозуміліші і приємніші. І це не благородно їх паплюжити за це. А Вагітність, між іншим – це дар вищх сил, який дає можливість народити собі маленьку людинку, яку ти будеш любити і яка тебе теж буде любити і яка принесе тобі ту людяність і радість, якої часто не встачає при інтернет спілкуванні.
    І взагалі, якщо чесно, то чого ви поперлися на дівочі сайти чи в дівочі статуси – чоловічих справ немає?

  2. Stakeholder 04.10.2011 пише:

    Ну це нормально коли людина ставить статус який там відображає якусь інформацію прямо звязану з нею, просто в більшості випадків ці всі статуси і улюблені цитати доходять до маразму. Таке враження шо кожна поважаюча себе “тьолка” має поставити в статус якусь умнякову здебільшого російськомовну цитату на тему стосунків , а в улюблених цитатах напастой є купа всяких віршиків і однотипних з тою що у статусі цитат), а у особливо “продвінутих” цим непотребом забита вся стіна і нотатки)). Хто це все читає? кому воно треба?) Тому я і хотів щоб Варобус зробив не статтю-огляд а статтю-дослідження в якій би виставив голосування з варіантами відповідей на вищенаведені запитання)), але пан автор напевно занадто зайнятий. 😕 ))

  3. Zabavskyy 04.10.2011 пише:

    Stakeholder, автор не буде відписувати, згадайте раніші пости він в депресії.

  4. Світа 04.10.2011 пише:

    Чоловіки, іще раз запитання: “у вас чоловічі справи є?” Чи ви тільки двома речами займаєтеся – перед комп’ютером штани протираєте, та жінок критикуєте? Назвіть за останній тиждень бодай одну чоловічу справу (критика жіночих недоліків чоловічою справою не вважається), яку ви зробили.

  5. Пилип Арсенійович 04.10.2011 пише:

    Я зробив дитину жінці своїй

  6. Stakeholder 04.10.2011 пише:

    Zabavskyy пише: Stakeholder, автор не буде відписувати, згадайте раніші пости він в депресії.

    прочитайте уважніше ці “раніші” пости))

    Світа, список “чоловічих” справ в студію 😀

  7. adekvat 04.10.2011 пише:

    Блін. Знов стаття з хорошою ідеєю і не до кінця все викладено. А викласти треба звідки ці статуси взялися. А я знаю звідки і чому в Дурова виникла ця ідея. Вроді минулого року Дуров нарешті вирішив показати свою дурість світу, але наважився лише на інтерв’ю по радіо. Ведучі йому ледь не прямо говорили який він дурак, шо він здер все з фейсбуку і чому він не дозволяє писати в статусах шо хочеться. Дуров вродив з себе кілька ламаних слів і бовкнув шось типу нєнравится идите нах. Але шось йому перекосило в його перегорівшій мозковій мікросхемі і тепер статуси стали ще одним дебілізмом дурова.
    Кому цікаво можу дати сцил на то інтерв’ю.

  8. Світа 04.10.2011 пише:

    Пилипу Арсенійовичу – це ж 15 хвилин роботи – і за весь тиждень…

  9. zars 04.10.2011 пише:

    Пилип Арсенійович пише: Я зробив дитину жінці своїй

    Тепер ше сусідці зашар…

  10. zars 04.10.2011 пише:

    Світа пише: Пилипу Арсенійовичу – це ж 15 хвилин роботи – і за весь тиждень…

    Свєтік, та якщо ти знайдеш того, хто це робить 15(!!!) хвилин, тобі й вже тиждень нічого не треба буде….

  11. adekvat 04.10.2011 пише:

    zars пише: Свєтік, та якщо ти знайдеш того, хто це робить 15(!!!) хвилин, тобі й вже тиждень нічого не треба буде….

    15 хвилин це багато для цього?!!!
    Слабаки !!!!
    😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  12. zars 04.10.2011 пише:

    adekvat пише: 15 хвилин це багато для цього?!!!
    Слабаки !!!!

    Ну-ну…

  13. adekvat 04.10.2011 пише:

    так так 8)

  14. Пилип Арсенійович 04.10.2011 пише:

    Світа! Зробити тобі ще дитину? 😀

  15. adekvat 04.10.2011 пише:

    blockquote>Пилип Арсенійович пише: Світа! Зробити тобі ще дитину?

    А ти породистий кобель 😆 😆 😆

  16. zars 04.10.2011 пише:

    adekvat пише: Пилип Арсенійович пише: Світа! Зробити тобі ще дитину?
    А ти породистий кобель

    Адекват, ти допишешся, що Арсенійович і тебе вдує….

  17. adekvat 04.10.2011 пише:

    Нехай спробує. Після спроби вже жодної дитини нікому не зробить 😆

  18. VikiMouse 04.10.2011 пише:

    😮 а от мене одно цікавить,то відколи в Боробуса жінка появилась?? ❓

  19. VikiMouse 04.10.2011 пише:

    вибачте *Воробуса

  20. Stakeholder 04.10.2011 пише:

    VikiMouse, тоді коли він почав пити безалкогольне пиво 😀

  21. Gena Bukin 05.10.2011 пише:

    Я також пишу статуси 😛 😛 😛

  22. Lanagur 06.10.2011 пише:

    Gena Bukin пише: Я також пишу статуси

    Букін, ти ось зараз, як в клубі анонімних алкоголіків – бачу тебе, як ти стоїш і кажеш:”Мене звати Гена, я також пишу статуси” і всі аплодують 😀

  23. zars 06.10.2011 пише:

    Lanagur пише: … і всі аплодують…

    Киць-киць-киць…

  24. Lanagur 06.10.2011 пише:

    zars пише: Lanagur пише: … і всі аплодують…
    Киць-киць-киць…

    мррр-рррррр-РРРРРРРРРРРР 😛

  25. Остарбайтер 05.11.2011 пише:

    це статусофілія, імхо)
    http://vkontakte.ru/note31227493_10914681

  26. MaFtIK 05.11.2011 пише:

    Статусофілія – різновид ВК залежності, виражається в масово-хомячковому забиванні своєї стіни смішними і псевдофілософськими висерами(статусами).

    Розпочався цей істеричний леггіонізм коли Бацька Дуров зробив у вк сервіси “мені подобається” і “розповісти друзям”, з тих часів масово почали створювати тематичні групи напороч забитими зкопіпіжденими друг у друга статусами.
    з часом ця хвороба почала набувати глобальниз масштабів і статусофілією захворів кожний третій ( навіть автор цієї статті хворий на цю хворобу, але тсссс… про це нікому…=] )
    Як це відбувається?
    вот для прикладу розпишу стадії цієї хвороби:
    1. початкова стадія – поцієнт раз колись викладає на свою стіну копійовані статуси на русь-ській мові, в ФГМнутих випадках поцієнт може гордитись таким статусом ніби сам його придумав.
    2. статусофіл звичайний – хотяб пару раз в день має бути на стіні нові статуси написані від руки або “розповіджені з друзями” з різних груп які масово розкидаються такою хуётою.
    2.1. Статусофіл-графічний – цей підвид статусофіла розсилає не тексти, а графіті(читай нотатку “графіті”).
    3. термінальний(кончений) статусофіл – поцієнта такої стадії можна помітити легко: як тільки він виходить у ВК то зразу починає кидати статуси і перестає лиш тоді коли виходить з ВК.
    термінальний статусофіл підписаний на 9000 сторінок які дають свіжі(петросянські) статуси і учавствує як мінімум в 50 групах які теж можуть містити в собі статуси. така стадія як рак – якщо вчасно не вилікувати то можуть виникнути серйозні наслідки (фімоз головного мозку, чувство собственного величия, задротство і т.д.)
    лікується ця стадія ізолюванням поцієнта від істочників статусів.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*