Хто хоче стати менеджером? - Блог про Львів

Хто хоче стати менеджером?

Йду я вчора з дівчиною в Стрийський парк, щоб глянути на фонтан «Івасик-телесик» і тут на зустріч йде мій колишній викладач з Львівської комерційної академії, яку я колись закінчував.

Зупинилися, привіталися. Я розповів чим займаюся, що роблю і чого не роблю)) Він сказав, що недарма я п’ять років провчився на менеджера)).

Потім я запитав, що там нового в нашій академії і він розповів багато чого, а також що недавно вони створили для старшокласників клас менеджерської підготовки, і може в мене є знайомі, які хотіли би там повчитися.

– Хмм, уявляю собі, скільки бабла треба вивалити, щоб записатися до цього класу і потім щоб закінчити його, – сказав я.

– Ніскільки, це безкоштовно.

Тепер мені стало цікавіше і я вирішив його розпитати, що там і як, може комусь пригодиться.

– А як це ви умудрилися організувати безкоштовне навчання?

– Точно не знаю, але здається Академія отримала на це кошти від міста чи виграла якийсь грант на це діло, але навчання точно безкоштовне, так вже три групи учнів вчаться у нас.

Також читайте:   Карантин у Львові

– А чого навчають у цьому класі?

– Основні предмети, які можуть знадобитися майбутньому управлінцю: основи управління, психологія управління, соціологія ринку, маркетинг, товарознавство та інші.

– В мене є двоюрідний брат, який якраз закінчує школу, можна його прислати до вас до цього класу і чи буде він мати щось по його закінченню?

– Так, присилай. Заняття проходять один раз на тиждень, а деколи і один раз на два тижні по суботах з 11 ранку по 2-3 години. Постійно формуються нові групи, тому можеш йому дати наш телефон. При успішному навчанні видають посвідчення про закінчення цього класу та ще є певні є плюси, нехай приходить, все йому розкажемо…

Я подякував пану викладачу за розмову і взяв у нього контактні дані. Кому буде цікаво – записуйтеся )))

Львівська комерційна академія

Довідки та запис до груп класу професійної менеджерської підготовки проводиться з понеділка по п’ятницю (з 10.00 до 15.00) за тел. 295-81-94 або за адресою: м. Львів, вул. Самчука, 9 (біля польського консульства), кабінет 428 (кафедра менеджменту).

P.S. Може то мені сходити на ці курси?)))))

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Roman 24.10.2011 пише:

    недавно отримав диплом магістра в тій академії, з мене хватить 🙂

  2. adekvat 24.10.2011 пише:

    Якщо я не помиляюсь цей заклад стоїть в перших місцях рейтингу вищих навчальних закладів, але з кінця 😆
    А те чого твій викладач рекламує той клас теж досить ясно. Якщо це якийсь грант то дійсно навчання є безкоштовним, але треба набрати студентів. Тому він і ходить, шукає «щасливчиків», і судячи з усього йому ше дофіга треба, шоб потекло бабло.

  3. adekvat 24.10.2011 пише:

    Напевне він і Воробуса взяв в долю, як страхові компанії платять простим студікам, які приведуть клієнта, який заплатить за страховий поліс або у приватний пенсійний фонд.

  4. Архіваріус 25.10.2011 пише:

    Roman, Тебе ж силою туди не тягнули. Якщо було не цікаво, то потрібно було покинути навчання та податися у мандрівку автостопом. Грошей на такі мандрівки багато не потрібно.
    А взагалі можливо і добре, що організували такий клас. Майбутні студенти мають можливість придивитися до навчального закладу і після його закінчення напевно не будуть говорити як Roman – недавно отримав диплом магістра в тій академії, з мене хватить 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*