НСК “Олімпійський” відкрито (відео) - Блог про Львів

НСК “Олімпійський” відкрито (відео)

Відкриття НСК Олімпійський

Євро-2012 наближається.

Вчора у столиці України місті Києві урочисто відкрили головну спортивну арену, яка називається «Олімпійський». Саме тут наступного року, а саме 1 липня планується провести головний поєдинок європейського форуму.

Як проходило відкриття, що було цікавого, а що кумедного читайте далі.

За словами організаторів, вчора церемонію відкриття відвідало близько 58 тисяч глядачів із усіх куточків світу. Я, особисто, які і інші мільйони людей спостерігали за шоу за допомогою тв-трансляції.

Все то добре, було багато телекамер, але є один мінус. Я розумію, що телеканали багато заробляють на рекламі, але її вчора було дуже багато. Ще не встиг глянути і насолодитися виступом різних артистів як вже реклама.

Добре, коли дивишся щось подібне у барі за бакалом пива чи при розмові з друзями, та коли дійсно хочеш глянути все детально – це дразнить.

За інформацією інформаційних агентств навіть виступ президента України показали у відеозаписі. Хоча, я підозрюю, що і ще багато моментів також були показані у подібному режимі.

Щодо самої церемонії, то у ній відбулося дві непередбачувані обставини. Перша – це загорівся дах над центральним сектором (туди влучили ракети від феєрверків) і друга – це те, що на поле вибігли три напівоголені дівчини. 😀

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:4 Металіст (відео)

Решта ж вроді все у нормі. Можна було побачити і історію нашої держави, виступи каскадерів, учасників шоу «Майданс», колективів Вірського та Верьовки, літаючі люди над стадіоном та багато іншого.

Апогеєм же вечора став виступ відомої світової співачки Шакіри. Варто сказати, що вона така досить нічого. 🙂 Схоже, що публіці сподобалася. 🙂

Після реконструкції тепер стадіон вміщує 70 050 місць. Це найбільша арена серед всіх стадіонів, які прийматимуть Євро-2012, яке нагадаю відбуватиметься в Україні та Польщі.

Щоб вам було цікавіше, то зазначу, що стадіон тепер має свій офіційний сайт.

Питання до організаторів, чому все-таки не зробили так, що під час відкриття відбувся би футбольний поєдинок. На мою думку, це було би набагато цікавіше. От скажімо, день перед тим грала наша національна збірна із болгарами.

Подібну практику використовують багато країн, але що маємо, те маємо.

НСК «Олімпійський» відкрито, тепер на черзі Львів із своїм стадіоном. Тут також обіцяють показати цікаве шоу. 🙂

Фото: stadion.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Roman 09.10.2011 пише:

    ву Львове буде Мейсон по полю гоняв 😆

  2. Архіваріус 09.10.2011 пише:

    За пожежу Янику великий мінус. Дійсно, нічого не вміє добре зробити. :mrgreen:

  3. Stakeholder 09.10.2011 пише:

    Чесно кажучи приємніше було б бачити Мейсона ніж всі ці буржуйські відкриття з шакірами , фаєрворксами, в які вбухали мільйони євро і януковичами, які розказують шо це вони бачте всім зробили великий подарунок.

  4. Roman 09.10.2011 пише:

    а Шакіра вабшє якась ніяка була. видно перед Олімпійським давала ще концерти вдома Януковичам, Ахметовим

  5. Proyse 10.10.2011 пише:

    Царемонію відкриття недивився, але вчора бачив по новинах.Показували який на стадіоні бардак, куча мусору і бруду. Навіт у віп секторі іте неприбрали.

  6. Vorobus 10.10.2011 пише:

    Proyse пише: Царемонію відкриття недивився, але вчора бачив по новинах.Показували який на стадіоні бардак, куча мусору і бруду. Навіт у віп секторі іте неприбрали.

    я бачив вчора по тв, що туалети були зачинені.

  7. Все не доробили, а вже запустили! Україна! ❓ ❓ ❓

  8. Cyfrovychok 13.10.2011 пише:

    так, тепер чекаємо що буде у нас у Львові. навіть не знаю чи варто сподіватись на щось краще. відкриття з “мега” зірками – марнотратство. відкривати футбольну арену, як на мене, логічно футбольним матчем

  9. Архіваріус 13.10.2011 пише:

    Cyfrovychok, Навряд чи буде краще, і нічого не подієш, бо довірили справу баранам та невігласам. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*