Стадіон Арена-Львів: погляд зсередини - Блог про Львів

Стадіон Арена-Львів: погляд зсередини

Стадіон у Львові

До відкриття стадіону у Львові, яке відбудеться у суботу 29 жовтня, залишається все менше і менше часу. Ця тема зараз на вустах ледве не кожного мешканця нашого міста.

Де дістати квитки, чи добудують стадіон, чи не «впадемо ми у болото» перед світовою громадськістю, що буде на святі, чи заберуть техніку з-під стадіону. Ці та багато інших питань зараз цікавлять людей.

Сьогодні, 27 жовтня, нашому кореспонденту вдалося проникнути на новозбудований стадіон і дізнатися про його готовність до відкриття.

Отже, що він побачив там цікавого – читайте далі.

– Доброго дня, Віталій! Розкажіть, будь-ласка, нашим читачам, як Вам вдалося потрапити на стадіон?

Доброго дня, Воробусе і всім читачам блогу! Сьогодні проводився захід, на який зібрали декілька тисяч студентів із львівських вузів для того, щоб провести експеримент – перевірити пропускну здатність стадіону, оцінити можливі загрози громадському порядку і т.п. Мені під виглядом студента вдалося взяти участь у цьому заході і навіть зробити кілька десятків фото.

– Всю громадськість цікавить таке питання, чи встигнуть все-таки добудувати стадіон, що ви можете сказати по побаченому?

На мою думку, готовність стадіону десь на рівні 80-85% і я думаю до відкриття стадіону він до кінця готовим не буде. Хіба що запросять на допомогу Санта Клауса 🙂

Також читайте:   У Львові почали встановлювати новорічну ялинку

– У якому стані зараз стадіон? Дах, сидіння, вбиральні стадіону?

Дах є, але над частиною стадіону ще не повністю готовий (ви це можете побачити на головному фото зліва). Сидіння також ще не всі встановлено, але до відкриття думаю їх доставлять. До вбиральні якось не подумав зайти, бо не було нагальної потреби 🙂

– Чи застосовували до вас якісь огляди безпеки, коли ви проходили на стадіон?

Так, при вході нас обшукували, питали про цигарки та запальнички. Наскільки я знаю, на трибунах стадіону буде заборонено палити та вживати алкогольні напої.

– Можливо ви чули щось про запрошення? Яка ситуація з ними?

Достеменно не знаю, лише чув, що вони вже є у Львові і їх роздають по різних організаціях. Деякі студенти говорили, що їм обіцяють дати запрошення.

– Сьогодні в інеті з’явилася інформація, що до стадіону на відкриття треба буде йти пішки близько кілометра, якою дорогою це треба буде робити і де вона взагалі?

Дорога до стадіону у нормальному стані і до нього легко добратися транспортом. А ось чи буде туди доїжджати громадський транспорт на церемонію відкриття – невідомо.

А як виглядає новий львіський стадіон зсередини – дивіться на фото нижче:


 

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Andrii 27.10.2011 пише:

    а стадіон досить гарно виглядає

  2. adekvat 27.10.2011 пише:

    Прямокутне радянське лайно. Де овальні приємні людському оку плавні лінії?! І далі все бля..ь сіре. Вітаю: ми далі в совку. 👿

  3. adekvat 27.10.2011 пише:

    Хоча прогрес є: вже принаймні бігових доріжок кругом стадіону не роблять, де міліція ховається за парапетом від вболівальників. 😆

  4. black0wolf 27.10.2011 пише:

    Що це там стільки ментов? Також на екскурсію приїхали? 🙂

  5. Stakeholder 27.10.2011 пише:

    black0wolf, здається це якісь ментовські студенти, чи які кадети…а взагалі якщо ти ще не помітив тенденції, то за правління ананаса в Україні усі масові заходи охороняє в 2 ато і в 3 рази більше ментів ніж є людей, які беруть у них участь, як то кажуть не якістю а кількістю, битися з бабульками і ганятися за студентами – це основні їхні навики , а от на двох кілерів треба пару сотень таких проффесіоналів та й то з броніком і важкою артилерією. А взагалі мусор – сама вернякова і затребувана професія в бананових республіках постсовка, в нашому випадку ананасових 😀

  6. sensei444 28.10.2011 пише:

    Я думаю що стадіон у Львові все ж таки кращий, чим у Харкові. А все, що ще не доробили, все ше зроблять до товариського матчу нашої збірної.

  7. Stakeholder 28.10.2011 пише:

    та стадіон доробити можна, а от недоробленим організаторам вже ніхто не допоможе 😀

  8. Архіваріус 28.10.2011 пише:

    Stakeholder, Що вибрали, то і маємо. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*