В Україні повернули зимовий час

Зимовий час відновлено

Вчора після обіду вийшов у двір зіграти партію шахів із своїм другом. У дворі зібралися різні люди і давай говорити на різні теми. Один каже, що грибів цього року нема, інший, що горіхи є і картопля, третій, що капусту квасити треба і так далі.

І ще одну тему, яку обговорювали люди, стала ситуація зі зміною зимового часу, яка останніми місяцями обговорюється на рівні із арештом Тимошенко.

Як ви, мабуть, здогадалися, мова у сьогоднішній статті піде про зимовий час і про перехід на нього.

Як відомо, вчора, з третього разу депутати Верховної Ради у кількості 295-ти депутатів проголосували за повернення переходу на зимовий час. А це означає, що вже 30 жовтня ціла Україна має перевести стрілки своїх годинників на годину назад.

Відтепер ми будемо спати на годинку довше, але у зв’язку з тим, вже близько п’ятої вечора буде темно.

20 вересня депутати прийняли відмову від переходу на зимовий час, пішли суперечки, вчора знову поновили. І що з того? Що ця година Вам дасть? Поспати на годину довше – Вас це не врятує, зате повертатися додому з роботи будете вже за темної пори доби.

Також читайте:   Парова машина. Хто вона ця виконавиця?

Побутує така думка, що депутати роблять, усе щоб відвернути увагу від більш наболілих проблем. Їм що, нема що вирішувати? Скоро кінець року, а це означає що треба буде приймати бюджет на наступний рік, а він обіцяє бути ой яким не легким. Вибори, Євро-2012, почнеться посівна компанія і так далі. А тут вчепилися цього часу і все.

Чому, коли ви їздите закордон у вас не виникає проблем із часом? Там є і дві години різниці, і три і чотири, я вже не говорю про Америку, де, якщо я не помиляюся цілих 8-м годин.

Тільки що я увімкнув радіо і стало смішно, тому що депутати знову тільки і говорять про це питання. Невже знову відмінять перехід на зимовий час?

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.10.2011 пише:

    та при чом тут те що ця година дасть? це ж ідіотизм, є часові пояси і потрібно дотримуватись їхньої логіки, всі вже в Україні звикли жити за таким часом, я вже не говорю про те що на перевід годинника налаштовані всі автоматичні системи, і такі зміни несуть в першу чергу економічні збитки і купу незручностей. Та і для чого все це? щоб лизнути сраку Кремлю? Вже й не сподівався що в цих олігофренів вистачить клепки вернути все як було.

  2. Ідіотизм – ніби проблем інших у них немає. Туди-сюди час переводять! Дурка 😮

  3. Архіваріус 19.10.2011 пише:

    Ідіотизм полягає в тому, що цих ідіотів ми обрали самі. 😈

  4. Proyse 19.10.2011 пише:

    Архіваріус пише: Ідіотизм полягає в тому, що цих ідіотів ми обрали самі.

    А там і небуло зкого вибирати. Серед політиків одиниці нормальі, яких можна перечислити наруках.

  5. Stakeholder 19.10.2011 пише:

    Proyse, одиниці нормальних, а вибрали самих боянистих і уї..анистих))

  6. Proyse 19.10.2011 пише:

    Stakeholder, 100%

  7. Я за них не голосував) 😛

  8. russo turisto 20.10.2011 пише:

    Эта рада целое стадо баранов и самые тупые из рыгиналов.

  9. hozek 22.10.2011 пише:

    на мою думку автор правий – дають народу про що потеліпати язиками, аби відвести увагу. без сумніву, літній час зручніший. невже перепрограмування автоматизованих систем вартує більше, ніж година життя народу при сонясному світлі, коли можна погуляти містом, в парку, діти можуть активно відпочити після навчання, та й зимові вечори будуть коротші, а так і зима буде не така помітна і нудна. ще раз дивуюся, як наші мужі поводяться, як не чоловіки. сказав – зробив, а не слухати хто-зна кого

  10. Stakeholder 22.10.2011 пише:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*