Як телевізійники забили на футбольних глядачів - Блог про Львів

Як телевізійники забили на футбольних глядачів

Футбол у запису

Вчора на українському телебаченні відбувся цікавий казус про який мені згадувати якось навіть неприємно. Чесно кажучи, коли побачив що відбувається був у маленькому шоці. І вроді техніка у цілому світі на рівні, але все рівно нехтуються думки глядачів, а це дуже погано.

Що саме сталося, чи буде подібне під час проведення Євро-2012 та багато іншого читайте далі.

Вчора у Європі і світі був великий футбольний день. Проводилися товариські і відбіркові матчі збірних. Так як збірна України з футболу вийшла на Євро-2012 без відбіркових матчів, то вона готується до континентального форуму через товариські матчі.

Черговим нашим суперником стала збірна Естонії, яка між іншим ще може вийти на Євро-2012.

Радує те, що українська футбольна дружина перемогла свого суперника з рахунком 2-0. За наших відзначилися Гусєв і Алієв.

Що такого сталося? Буквально перед самим початком гри в інеті почитав інформацію що гру канал «Інтер», який показує всі матчі збірної покаже у записі. Що за фігня?

А виявляється у 20 годині, коли розпочинався футбол на цьому каналі йшов серіал. А от футбол показували із запізненням в один тайм. Ну хіба так цікаво дивитися? Зараз технології вже такі, що навіть по радіо і то ведуть прямі репортажі із різних міст.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Копенгаген - Дніпро. Прев'ю

Чесно, трансляції по телебаченню я після цього не дивився, а увімкнув собі інтернет і глядів футбол там. В неті можна знайти безліч ссилок на трансляції.

Воно то добре, але як бути з людьми які не мають інтернету? Коли людина сидить вдома, говорить по телефоні з другом, а той питає: «А що ти робиш? – А я футбол чекаю, та як якщо вже перший тайм завершився». Весело, аж плакати хочеться.

Ясне діло, що телебачення що хоче те і робить. Добре, що це не дуже важлива гра, а якщо подібне відбудеться під час Євро-2012? Сміятися буде весь світ, це стовідсотково.

Або ще один випадок, кажуть футбол в країні стає не цікавим, а чому? Або тому, що його нема де дивитися. Пам’ятаю стояв у черзі за квитками на футбольний поєдинок. Чолов’яга стоїть і розповідає, що от би сьогодні глянув поєдинок за участю там Динамо чи Металіста, але його показують по телеканалах яких у селі ще довго не буде.

Тому і не хочеться після того футболу, хокею чи ще чогось. Погано, що побажання телеглядачів не враховується.

А поки що маємо, те що маємо. Колись це зміниться?

Так завжди не буде?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 12.10.2011 пише:

    інтер красава в записі показувати збірну ГАНЬБА !!!БАРАНИ СРАНІ!!!!!!!!!!!!!!1 😈 😈 👿 👿 👿

  2. _serg_ 12.10.2011 пише:

    Інтер+ показував пряму трансляцію (початок о 20.00), а Інтер із запізненням в 1 тайм. ГАНЬБА!!! На вболівальників наплювати 👿

  3. PVS 12.10.2011 пише:

    Бізнес є бізнес. Рекламодавці в серіалі заплатили більше ніж рекламодавці в футболі. Чого ґвалт піднімати????

  4. Архіваріус 12.10.2011 пише:

    PVS, Все правильно – гроші вирішують все. Навіть складні диференціальні рівняння. 😀

  5. _serg_ 13.10.2011 пише:

    Архіваріус пише: диференціальні рівняння

    в частинних похідних 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*