Солдат кохання - Блог про Львів

Солдат кохання

Солдат кохання

Вчора ввечері, прийшовши з роботи, я вирішив переглянути якийсь фільм. Їх, як завжди, у мене є багато, тому що вибрати я не знав. Раптом в голову залетіла ідея глянути бойовик. Жахи і романтика вже набридли, чому б не подивитися щось по стрільбі.

Вибір у мене впав на фільм «Солдат любви» чи якщо перекласти на українську «Солдат кохання» або як його ще називають – «Прямо в серце».

«Солдат кохання» – це спільне виробництво Росії, США і Німеччини.

Режисер фільму – Юрій Корольов.

У ролях такі актори як:

Олексій Чадов, Ігор Жижикін, Сергій Юшкевич, Андрій Чадов, Олег Шеремет, Карина Хідекель, Павло Дерев’янко, Дарина Балабанові/

За жанром цей фільм – бойовик, мелодрама, трилер.

Бюджет – 7 мільйонів доларів.

Тривалість фільму невелика, а точніше сказати – 90 хвилин.

Тепер до сюжету, а що ж ще найцікавіще у будь-якому фільмі, а він наступний:

Троє братів були виховані в сім’ї військового, для них справедливість вище всього. Всі троє пішли по стопах батька, а коли старший Григорій загинув, під час того як відбувалося знищення самого великого каналу наркотрафіку, хлопці ще сильніше впевнилися в тому що світу потрібні захисники.

Ось тільки вони стали маріонетками в руках уряду …

Також читайте:   Острів страху

Якщо всі дізнаються підставу вони будуть мстити в ім’я справедливості.

Це, як ви здогадалися, офіційний сюжет від авторів фільму. Тепер же спробую викласти свою думку.

За 10-ти бальною системою я би поставив фільму «Солдат кохання» десь так балів 4-5. Фільм хороший, спецефекти не погані, але знову ж таки сюжет. Останнім часом спостерігаю тенденцію за якої всі режисери не знають як нормально завершити свою роботу. Кінцівки бувають такими дурними, що псують все враження про фільм.

«Солдат кохання» не виключення.

Починається все добре, брати починають боротися із злочинністю, раз за разом вбиваючи різних бандитів. Потім один із них закохується, як без того. А от в кінці-кінців нічого не зрозуміло. Головний герой вбиває всіх бандитів, його брат сідає у тюрму, він сам же летить в літаку, а де його дівчина? І ще і вагітна?

Таке враження, що режисеру набридло знімати картину. Окрема епізоди також розмсішили. Наприклад куля, яка повільно летить. Ідея з фільму «Матриця».

Спочатку я був у захопленні від фільму, але самі бачите як буває далі.

Насамкінець, пропоную переглянути фрагменти цього фільму у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*