Яке відношення до людей, які говорять незрозумілі речі? - Блог про Львів

Яке відношення до людей, які говорять незрозумілі речі?

Божевільний?

Вчора ввечері ваш автор повертався додому. Йду собі такий на приколі, замріявся і раптом, до мене підходить якась жіночка і починає нести якусь таку маячню, що мені аж стало смішно, цитую: «О, привіт, я тебе знаю, ми разом обідали, як ти?».

Я так глянув на неї і звісно, що сказав, що нічого подібного не було, вона мене із кимось переплутала. На що жіночка категорично сказала, що не може бути, це точно я. Як я від неї відірвався казати вже не буду, хай це буде секретом (коштувало це багатьох зусиль), але у мене після цього епізоду в голову прийшла доволі цікава ідея.

От ми, люди кожного дня зустрічаємо на вулиці, в будинку, в інтернеті людей, які щось таке говорять, що аж сам думаєш, що з ними? Чи вже треба в лікарню здавати чи то цегла на голову впала. Таких людей називають троха вар’ятами.

Як до них відносять люди?

Сьогодні зранку, ваш автор, користуючись нагодою, поки ще всі сонні після вихідних, вирішив трохи погнати, а саме показатися перед людом дурачком.

Що я зробив?

Я зайшов в інтернет і написав кільком людям наступний текст: «Привіт, як там твій ремонт? Як там твоя сесія, тобі конспекти ще треба?». 😀 😀 😀

Сам прикол у тому, що я на сто відсотків знав, що ні сесії, ні ремонту у них зараз нема.

Також читайте:   Знахарі

Відповіді пішли моментальні. «Яка сесія, ти мене з кимось плутаєш; Ігор що ти мелеш? Ти що перегрівся? Все з тобою ясно; Перепив на вихідних? Звідки така інформація у тебе? Хто таке сказав?».

Один дядько навіть написав мені запитання чи вже визивати бригаду швидкої допомоги чи я схаменуся? 😀 Бували такі люди, що навіть нічого не відписували.

А от мій дружбан навіть почав зі мною сперечатися. Я кажу так то ж ти мене просив допомогти, а тепер що відмовляєшся? Він каже та то не я, що ти мелеш? А хату вже добудував? Шпалери ще треба?

«Ігор, які шпалери? Ти щось курив?».

Звісно, що через деякий час я всім написав що це жарт і таким чином перевіряв людей, як вони відносяться до осіб, які несуть не знати що.

Світ зараз такий, що можна зустріти багатьох людей і з різними думками в голові, тому треба вміти гарно відмазатися і зрозуміти чи людина гонить, чи справді у неї не все добре з головою.

Мій експеримент можливо і повна маячня, але мені сподобався. Настрій є на цілий день.

А як ви реагуєте на людей, які говорять якийсь брєд?

Насамкінець, пропоную переглянути цікаве відео, де ви побачите, а вже дивіться що?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 21.11.2011 пише:

    Воробусе, это же тебя встретил вполне адекватный человек, а ты с ним так некрасиво обошелся. : D

  2. Коnus 22.11.2011 пише:

    відео баян жорстокий 😮

  3. Proyse 22.11.2011 пише:

    Я думаю реакція на таких людей буде залежати від власного настрою. 😀 😥 👿

  4. gorih 22.11.2011 пише:

    Напевне та дівчина належала до руху парковщиків-пікаперів 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*