Футбол. Ліга Європи. Сток Сіті 1:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Сток Сіті 1:1 Динамо (відео)

Знову вилетіли

У 5-ому турі турніру Ліга Європи київське Динамо на виїзді зустрічалося із Сток Сіті.

Гра завершилася за нічийного рахунку 1-1.

Вчора у Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі Ліги Європи. Увага українських вболівальників була прикута до поєдинку за участю української команди – Динамо Київ, яка на цей раз гостювала в Англії у команди «Сток Сіті».

Почну і з того, що все, кінець виступам української команди у цьогорічних єврокубках. А все втрачені очки із Маккабі, поразка у Стамбулі і зовсім не потрібна нічия у вчорашньому поєдинку.

Сток Сіті не виглядав вчора аж такою сильною командою. Моментів вони створили мало, але і Динамо зіграло не найкраще. Але, виграти таки могли.

Розпочався матч без розвідки. Сток грав переважно від захисту, а Динамо пробувало атакувати. У старті в лінії нападу вийшли Шева і Ідеє. Але, що один, що інший виглядали мляво. Напрошується запитання, чому не випустити на поле Мілевського, Дуду?

Добре, що ми забили ще у першому таймі коли після удару Алієва гравець Стока забив м’яч у свої ворота. Йшла 27 хвилина поєдинку.

Другий тайм – це улюблена гра «українських» команд – гра на відбій. До пори до часу нам щастило, але на 81 хвилині Динамо таки пропустило.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Ворскла 1:1 Карпати (відео)

Банальний навіс з правого флангу, Джоунс вискакує вище всіх і вколочує шкіряного у сітку наших воріт. Навіть нічого після цього не хочеться говорити.

Навіщо було випускати Алмейду? Чому не випустити Мілевського? Чи когось в середину поля?

В кінці був ще момент у Ярмоленка, але це як удар відчаю. Ми покидаємо єврокубки до осені. В якому турнірі стартує Динамо це вже побачимо наступного року.

Звучить фінальний свисток, який фіксує результативну нічию між цими командами, яка виводить у наступний раунд змагань саме англійську команду. Динамо ще мало шасни вийти у наступний раунд, але само себе «поховало», плюс не допоміг ізраїльський Маккабі, який в себе вдома поступився Бешикташу із рахунком 2-3.

Кажуть, що київська команда ще має якісь там теоретичні шанси на вихід з групи. На що я відповім просто. Шанси такі, що просто далі без коментарів.

Насамкінець, додам, що матчі наступного завершального 6-ого туру Ліги Європи відбудуться 14 і 15 грудня. Динамо свою гру проведе 14 грудня. У цей день команда Сьоміна буде приймати Маккабі. Початок цієї гри о 20 годині.

Фото: 24tv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 02.12.2011 пише:

    та ну їх, вони …… :mrgreen:

  2. ГОПНІК 02.12.2011 пише:

    стадо баранів 😈 😈 😈 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*