Інформаційні автомати у Львові - Блог про Львів

Інформаційні автомати у Львові

Інформаційний автомат у Львові

Нещодавно вашому автору доводилося досить таки довго прогулятися центром міста. А то буває я все поспішаю та й поспішаю. Ніяк не можу розгледіти що нового понаставляли у місті Лева.

Так, буквально Воробус знімав черговий відеокліп. На яку тему і для чого я це робив дізнаєтеся зовсім скоро, а поки що про інше.

Євро-2012 наближається, туристів треба зустрічати, щоб вони не загубилися у Львові та і щоб злодюжки не причепилися. 😀 Ну, з останніми нехай допомагають правоохоронні органи, а як ми можемо допомогти? Зовсім просто, встановити різноманітні вказівки, поставити карти міста.

Можливо ви зауважували, що переважно у центрі міста стоять такі собі інформаційні автомати. Я теж їх бачив вже давно, але якось не мав часу підійти до них і покористуватися.

І нарешті така нагода випала. Один із таких інформаційних автоматів стоїть біля приміщення міської ради.

Воробус вирішив перевірити як же працює такий автомат. На кілька хвилин я уявляю, що не живу у Львові, а приїхав із Дубліна.

Підходжу я до такого автомату. Що кидається в очі, так це те, що на вибір туриста є 5 мов: англійська, українська, російська, польська та німецька.

Звісно, що я тисну українська, хоч і турист з Ірландії. 🙂 Деколи люди прочитавши потрібну для себе інформацію залишають автомат у такому стані як він є, і згодом люди не дають дупля що то таке і до чого. 🙂

Також читайте:   Якою буде погода на свята у Львові?

Так от, щоб розпочати свій пошук треба натиснути головна. Там на вибір туриста можна вибрати місце яке вас цікавить: де поїсти, розваги, вулиці і так далі.

Ок, Воробус спробує знайти вулицю Стуса. Беру натискаю пошук вулиці, мова українська і друкую Стуса. Для тих, хто з комп’ютером не на «ти» до цього автомата пхатися не треба навіть на 2 метри, нічого ви там не зрозумієте.

Якщо ж з комп’ютером ви на «ти», то там все як на звичайній клавіатурі. Якщо ввели неправильну букву, то можна її стерти відповідною кнопочкою.

Прикол був далі. Ввів я слово Стуса, а мені автомат видає інформацію, що такої вулиці не існує. 😀 Посміявся я. Як так? А все просто, я ввів неправильно назву вулиці. 🙂

Де б то попоїсти? Вибираю пункт меню – «Де поїсти?» Автомат видає великий перелік закладів, але не всі там є. Якби я ходив їсти у такі ресторани, то моєї зарплати вистачило на тиждень, а то і на кілька днів.

Загалом подібні інформаційні автомати непогані, як то кажуть: «на село піде, до міста згодиться». 🙂 Туристам допоможе. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. black0wolf 25.12.2011 пише:

    Можливо громадські заклади (харчівні і т.д.) туди додають за плату.

  2. Архіваріус 25.12.2011 пише:

    Воробусе, саме час для зальотних птахів харчевні облаштувати. А іноземну мову вчити потрібно, може по-інакшому цвірінькати будеш. 😀

  3. Пилип Арсенійович 26.12.2011 пише:

    black0wolf, погоджуюся, хто заплатив, той у базі. 👿

  4. adekvat 26.12.2011 пише:

    Воробус! ТИ лучший
    Описав ті автомати як повне гавно, а в кінці додав «Туристам допоможе».
    Так тримати!!!!

  5. Kiler 26.12.2011 пише:

    adekvat, 😀 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*