Міжнародний день захисту інвалідів - Блог про Львів

Міжнародний день захисту інвалідів

Міжнародний день захисту інвалідів

Сьогодні надворі 3 грудня, субота, досить хороший день, світить сонце, люди хто прибирає у хаті, хто просто відпочиває від насиченого робочого тижня.

А ще у цей день світ згадує інвалідів, а саме сьогодні – міжнародний день захисту інвалідів.

Відзначати цей день почали із 1992 року, а проголосила його Генеральна Асамблея. Саме 3 грудня як ніколи треба згадати про цих людей, що їх треба шанувати і вони також являються членами суспільства.

Говорити зараз можна багато, хто що придумав, а хто не придумав, але мені дуже би не хотілося згадувати це.

За своє життя побачив багато людей із вадами. Якщо хтось думає, що вони не такі як всі – ви помиляєтеся. Інваліди також є членами нашого з вами суспільства. Вони також живуть і це саме головне.

А ще у інвалідів досить хороше почуття гумору. За своє нетривале життя побачив багато людей із вадами. Що можу сказати, вони досить цікаві співрозмовники, деколи можуть так підколоти, що думаєш якби то десь заховатися від сором’язливості. 🙂

Інвалід не може ходити на роботу, бігати футбол (деякі можуть), але за те ця людина може бути у курсі всіх подій що відбуваються у світі, робити нові відкриття і так далі.

От подивіться на такий приклад як Олімпіада. Як ви знаєте, після змагань здорових людей наступають змагання людей із вадами. Коли дивишся, як людина з великими проблемами із здоров’ям змагається стає дуже приємно на душі, що вона не здається, а навпаки хоче бути здоровою.

Також читайте:   Воробус у депресії: правда чи афера?

Дуже не гарно з боку здорових людей питатися хворих людей що з ними сталося, а чого так. Це некоректно і може дуже зачепити інваліда. Краще їх цього не питати. Перевірено.

Вони можуть деколи на вас злитися. Не варто сперечатися, просто змовчати. Ви знаєте, у світі є багато людей. Одні з мухами, інші з бджолами, інші мудріші. І я взагалі вважаю, що треба поважати думку кожної людини. Ну може у вас не такий світогляд як у іншої людини і що з того? Вислухав, сказав свою думку. Взагалі існує проблема суспільства, що люди не вміють слухати, а треба.

Коли навчишся слухати, то навчишся і висловлювати свою думку з того чи іншого питання.

Не треба сміятися з інвалідів, бо це низько, навпаки треба їх підтримати.

Інваліди такі ж люди як і ми, просто у них існують тимчасові проблеми і скоро вони будуть здоровими. 😉

Насамкінець, пропоную послухати пісню, яку полюбляє багато людей із вадами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Razan 03.12.2011 пише:

    Навіть не знав, що сьогодні такий день 🙂

  2. Знаю що ці люди мають не аби яку силу волі тож бажаю їм здоров’я, успіху та творчих натхнень. А роботодавцям скажу, що ігноруючи людей з вадами Ви самі відмовляєтеся від перспективи бути успішними та дати змогу іншим такими стати.

  3. russo turisto 04.12.2011 пише:

    Да, тяжела участь этих людей в нашей быстотекущей жизни, и самое обидное то, что нашему правительству по-барабану об жизни этих людей.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*