У Львові запроваджують нові маршрути громадського транспорту

Транспорт по-новому

Про цю тему говорять вже давно. Євро-2012 наближається, Європа від нас вимагає робити все по-європейськи, але чи зможе Україна впоратися із цим?

Перша тема від якої починає боліти голова – це транспорт. Як відомо, із 1 січня у нашому місті всі старі маршрути зникають і з’являються нові. Якщо бути точнішим, то із наявних 73 буде 46, але якими вони будуть?

Вчора ходив платити за комунальні послуги, так от у приміщенні ощадбанку дві жіночки якраз балакали на цю тему.

73 маршрути? Отак взяли і в один момент змінили повністю на нових 46. Чує моє серце, що із початку нового 2012 року всі пересядуть на трамваї, адже як зрозуміти яка маршрутка куди їде? Хоч би вже від сьогодні почали роздавати якісь інформаційні листівки з новими маршрутами, а то хто його знає де хто буде їхати.

Ну добре, я зайшов на сайт, видрукував собі схеми маршрутів, але ж не всі вміють користуватися інтернетом, а може і не так сказав, не всі його мають. Що тоді?

Дивлюся я на ті маршрути, там де живу – практично нічого не буде їхати, ото весело буде. Подейкують, що з квітня буде вводитися електронна система квитків, тобто треба буде купляти спеціальну карточку і завдяки їй можна буде їздити протягом конкретного періоду часу. Детальніше про електронні квитки поговоримо у найближчих статтях, а поки що повертаємося до маршруток.

Також читайте:   Думки людей про запуск трамваю на Сихів

Радує те, що вже нарешті мають зникнути некомфортабельні автобуси. Згадайте 90-ті, їдеш у маршрутці, коли сидиш то все нормально бачиш, а коли стоїш, то треба присідати щоб глянути де ти є.

З новою транспортною системою у місті курсуватиме 6 радіальних маршрутів, які будуть перетинати центр міста і 40, що навпаки будуть оминати центр.

Навіть кажуть, що інтервал руху автобусів буде у районі 10 хвилин. Щось мені мало в це віриться.

Як люди будуть оплачувати за проїзд?

А такої інформації нема ніде, принаймні я не знайшов. Добре, є радіальні маршрути, тут все зрозуміло, можна в центрі пересісти на інший радіальний маршрут і собі поїхати за ту ж ціну, а що з радіальними? Невже так само?

Уявіть собі, коли треба буде виходити з дому, щоб не запізнитися на роботу? Січень має бути цікавим у тому плані.

Звісно, мені зараз можуть дорікнути що я совок і нічого не розумію, але як на мене, до того треба йти поступово. Спитайтеся людей на вулиці що таке радіальний маршрут? Скільки чоловік вам дасть відповідь на це запитання?

Чекаємо змін…

Насамкінець, пропоную вам ознайомитися із новою схемою маршрутів у Львові, яка діятиме із 1 січня 2012 року. Переглянути її можна тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 13.12.2011 пише:

    ото мудаки були норм маршрути 👿 👿 😈 😈

  2. kiler 13.12.2011 пише:

    Піпєц з Чехова на Пасічну віг чим доїдеш!!!!Зараз через Пасічну в центр їде 8 маршуток і 8-30 віг сядеш,а що буде коли буде одна(((((((((((((((

  3. kiler 13.12.2011 пише:

    😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

  4. Пасічник 13.12.2011 пише:

    Бачив нові маршрути. Що за Д…нь їх складав. На вул. Медової печери 2 студ. гуртожитка ЛНУ, на Пасічній – ТРИ, теперішні маршрути 29, і 29А загружені вранці вщент. І це при тому, що з самої Пасічної можна було в центр заїхати 96, 38, 21, 30, 63 і мабуть ще щось я пропустив.
    А тепер лише ОДИН маршрут №15 (аналог теперішнього №29).
    Це шо, прикол такий, чи просто одні люди вирішили поприкалуватися з інших?

  5. Архіваріус 13.12.2011 пише:

    Пасічник, Це Садовий експеременти до Євро 2012 проводить. Побачимо, може щось путнє і вийде.

  6. Нова схема он-ланй _http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php збудуй свій маршрут 🙂

  7. lili 11.01.2012 пише:

    відновіть маршрут 96!!!!!!!нама чим додому добратись!!!!!!!!! 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*