Ремонти доріг у Львові тривають - Блог про Львів

Ремонти доріг у Львові тривають

Проспект Свободи

Нарешті, відкрили після ремонту ще дві вулиці, які довгий час ремонтували. Вчора, як відомо, Воробус був у центрі міста, тому все подивився що, де і як.

А відкрили після ремонту вулицю Городоцьку в районі від церкви Анни і вверх, а також проспект Свободи, де свого часу бували часи шукали мамонта.

Нарешті із проспекту Свободи зник двосторонній рух по одному боці, а то останнім часом там їздили і великі автобуси, а також автівки. Замість асфальту на проспекті положили бруківку. Добре це? Навіть не знаю, водіям видніше.

Але, приколи там і далі бувають. Вчора не знаю чому, але у час пік центром їздила фіра. Ви здогадалися яка. Саме та, яка може допомогти вам зробити романтику. Розумію, для когось це романтично, прикольно поїздити, особливо туристам, але, не в час пік її впускати.

От вчора, близько 18 години вечора карета їде по проспекті Свободи, автівок понаставляли біля різних кабаків, відповідно маршрутки її обігнати не можуть і починаються корки. Трамваї, маршрутні таксі, машини, повний дурдом.

Моя точка зору, що карета має їздити центром, але тоді, коли він закритий для транспорту? Чи не так?

Повертаючись до доріг скажу, що Городоцьку таки відкрили. Маршрутні таксі не їздять вже глухими вулицями, але тішитися не треба, бо найближчим часом знову буде дурдом. Після Нового року Городоцьку знову закривають на ремонт, на цей раз на ділянці від церкви Анни до Магнусу.

Також читайте:   Пам'ятник п'яничці (алкоголіку) у Львові

Знову будуть об’їзди через Сихів чи Кривчиці. За трамвай я навіть нічого не говорю, ним навіть пахнути не буде.

Вулиця Коновальця. Там ремонтні роботи роблять вже дуже давно, але трамвая там і не буде. Кажуть, що там нема відповідних матеріалів і нічого не встигають. То навіщо взагалі було починати там ремонт?

Чесно слово, дитячий садочок.

Вулиця Пасічна. Так, дорога там була не в належному стані, її почали асфальтувати, але ж не на морозі це робити. Згадайте Сихівський міст. Спішили його відкрити, роботи велися в екстрені строки, а згодом після відкриття ще довгий час все доробляли.

Навіщо таке треба? Я не такий крутий спеціаліст в ремонтах доріг, але, як на мене, на морозі асфальтувати дорогу не можна. Наслідки згодом можуть бути поганими. Це ж вам не бруківку класти.

З 1 січня 2012 року почнуть їздити автобуси по нових маршрутках. Як вони будуть ці ремонти оминати.

Євро-2012 наближається, може дороги нарешті стануть нормальними?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. adekvat 20.12.2011 пише:

    Два питання які мене найбільше хвилюють:
    Де обіцяні вело доріжки?
    Де діли бруківку, якої лишилося десь 50%, після того як позвужували дороги і ше зменшили кількість бруківки плитами під трамвайну колію, які нібито мали б глушити вібрації?
    Адже один квадрат бруківки коштує як 50 квадратів тих плит

  2. adekvat 20.12.2011 пише:

    І взагалі який придурок придумав шо плити з резиновою прокладкою глушать вібрації. У європі такого лайна нема. Натомість резинову прокладку вони ставлять між двома частинами біблочного колеса (металевим оводом колеса і металевим диском)

  3. Пилип Арсенійович 20.12.2011 пише:

    adekvat, нема велодоріжок((( з новим транспортом ніяк розібратися не можуть, а “фіра” з Воробусом погоджуюся, якась маячня 👿

  4. РоманТ 22.12.2011 пише:

    є велодоріжки, на проспекті Свободи, на власні очі бачив, і на Липинського також 😉
    але здалося би більше їх

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*