Що може бути з людиною, яка п’яна - Блог про Львів

Що може бути з людиною, яка п’яна

З кожною хвилиною ми все більше і більше наближаємося до Нового 2012 року. Люди вже потрохи починають святкувати, а хто вже і відсвяткував Новий рік.

Сьогодні хотілося би поговорити на досить цікаву тему, таку як наслідки п’янок або що може відбутися з людиною, коли вона у стані алкогольного сп’яніння.

Отже, так, люди пиячать і то так сильно. Одним щоб напитися треба 20 грам горілки або ж бокал пива, іншим – відро. Це вже який у кого організм. Чомусь уже популярним стало сперечатися хто скільки вип’є, а саме я відро, а ти 50 грам.

Пити взагалі не бажано, а якщо вже і це робиш, то так щоб бути нормальним і тримати себе в руках. В іншому випадку починаються казуси.

1. Найпопулярніший із них – це встрявання у суперечки із іншими людьми. Починаються оці дешеві панти, я тебе наб’ю, а я тебе ні. Потім алкаша копнуть у дупу і на тому все завершиться. Це ще у кращому випадку. В гіршому – залишитися без грошей, бо прийдеться заплатити за розбиту посуду.

2. Зустріч із правохоронними органами. Оце весело, аж плакати хочеться. Досить популярний варіант. Коли йдеш по вулиці і тут тобі «Добрий вечір, сержант Петро». Як почнеш бушувати, то ще товчі можна отримати.

3. Чекає бурхлива ніч із кимось. Чому із кимось? Та бо коли буховий, то на другий день нічого не пам’ятаєш. Хто я є, де я був, і з ким спав. А через дев’ять місяців хтось до тебе може прийти і сказати. «Антипко, а у тебе є діти». 🙂

Також читайте:   Чому одним людям щастить, а іншим ні?

4. Занесе тебе де тільки не бувало. Левандівка, Топольна, Рясне. Добре, якщо тебе хтось прийме на ніч, в іншому випадку спатимеш на вулиці.

5. Будете ригати. Так, знаю дуже банально я написав, але так воно є. Спочатку п’єш, п’єш, п’єш, а згодом думаєш яке ж я дурне, коли обригаєш весь туалет.

6. Вас забере швидка допомога з діагнозом харчове отруєння. Так, і таке буває. Не дай Боже такому статися.

Є ще варіанти? Звісно, що так, але я вище написав найбільш популярні.

Не знаю чи дослухаються до цих слів люди, які вживають спиртне, але все-таки їх напишу. Пити треба у міру, контролювати себе. Якщо чуєш, що вже п’янієш, то не треба лити в себе ще. Що ти тим докажеш оточуючим? Свою крутизну? А позору скільки згодом буде, якщо щось піде не так. За тебе тільки і будуть згодом говорити.

Знаєте як кажуть, авторитет втратити легко, але завоювати його знову ой як важко.

Порада від Воробуса: Наближається Новий рік. Шукаєте нову музику на новорічну вечірку? Завітайте на музичний блог та будьте в курсі останніх подій у світі музики.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. gorih 30.12.2011 пише:

    Ще можуть ноги відказати :hello:

  2. adekvat 01.01.2012 пише:

    Філософія пацана з району:
    П’ю, поки не обригаюся
    Обригаюся, п’ю знов

  3. Дехто п”є – бо подобається, коли вставляє.
    Дехто = бо інші так роблять. 8) Типу як солідарність 😆

  4. Vorobus 03.01.2012 пише:

    adekvat пише:

    Філософія пацана з району:
    П’ю, поки не обригаюся
    Обригаюся, п’ю знов

    є таке
    🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*