Бункер Стрий - Блог про Львів

Стрийський “Бункер”

Бункер

Цими вихідними вашому автору довелося побувати з робочим візитом у місті Стрию. Перед тим, як їхати туди, поставив собі за мету відвідати цікаве місце, де свого часу були мої друзі, а саме «Бункер».

Про те чи вдалося мені потрапити у стрийський “Бункер”, що я там побачив, ціни та багато іншого читайте далі.

Хто був у Львові, той напевно цікавився таким закладом як «Криївка», чув за неї або навіть був. Так от, у Стрию також є своя «Криївка», тільки називається цей заклад «Бункер».

Розташований він на вулиці Січових Стрільців, але якщо ви мене спитаєте чи зможу вас туди завести, то я відповім відмовою. Чесно, навіть не зрозумів де то є, настільки швидко це все минуло.

Справа у тому, Воробус думав, що «Бункер» це щось особливе, з окремим приміщенням, а насправді він знаходиться у одному із магазинів, принаймні я думав що це звичайний магазин продуктів.

Заходимо з друзями туди, зліва висить вивіска «Бункер», спускаємося, стукаємо. На варті стоїть чоловік, який починає говорити, цитую: «Гасло, звідки будете?». Якщо ви не скажете слова «Слава Україні», то зась. Ніхто вас не впустить у середину.

Вивіска

Гасло ми сказали, а от мій друг вартового ще почав щось там вчити. 😀

При вході не наливають. 😀

Я у середині. Що одразу ж кидається в очі, портрети Провідників УПА, різні костюми, атрибутика і що «Бункер» не такий як «Криївка». Він менший (є два зали: для курців і для тих, хто не курить). В залі для курців розташований телевізор, а в сусідньому – музичний центр, де грає суто українська музика.

Також читайте:   Аеродинамічна труба у Києві: переваги екстремального атракціону

Незважаючи на те, що «Бункер» менший чим «Криївка» тут є свій прикол. Напевно головний, що тут затишно і нема такої великої кількості людей. Хоча, можливо я потрапив сюди не у популярний день, такий як неділя. 🙂

Сподобалися там офіціантки. Симпатяги ще ті. 🙂 Коли ми пожартували словами: «Сестро, принесіть нам ковбаси і кухоль пива», вони ще довго посміхалися.

Ціни? Вони нижчі чим у львівській «Криївці». Замовлення очікувати треба не досить довго. От саме під час очікування замовлення Воробус пішов глянути що, де і до чого. Є можливість сфотографуватися у різних костюмах, навіть є противогаз. Прикол був тут такий, що Воробус як одяг останнього, то зняти не міг. 😀 Посміялися.

Воробус і противогаз

Туалет? Згадайте як в «Криївці» у цьому кабінеті можна побачити різноманітні анекдоти на стінах. Тут така сама ж штука, але не добре, що треба виходити з «Бункера» і підійматися наверх.

А взагалі чого порівнювати «Бункер» з «Криївкою»? «Бункер» є «Бункер», а «Криївка» є «Криївка».

Треба дивитися. Люди ж є різні і мають різні смаки. 🙂

P.S. Висловлюю подяку пану ПВСу за надане фото для цієї статті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 05.12.2011 пише:

    в мене на районі є такий комп’ютерний клуб 😀

  2. Характерник 06.12.2011 пише:

    Не знаю, не знаю потрібно перевіти, щоб робити якісь коментарі та висновки.. А можна адресу того “БУНКЕРА ” Дізнатись?

  3. Vorobus 06.12.2011 пише:

    Характерник, Точно не пригадую, бо був коли вже вечоріло. Але, вроді на вулиці Січових Стрільців. 😉

  4. Архіваріус 07.12.2011 пише:

    Воробусе, а коробка до протигазу сучасна. В ті часи коробку від протигазу носили у спеціальній сумці.

  5. adekvat 07.12.2011 пише:

    Архіваріус пише: а коробка до протигазу сучасна

    То сучасна для України, а для європи позавчорашній день. Сучасна коли два клапани з двома фільтрами по обидві сторони. Тоді і хобот менший. А таким клювом тільки в їб..ло ворога тикати можна 😆 😆 😆 😆

  6. adekvat 07.12.2011 пише:

    До речі про клюв. Воробусе, а тобі він іде, хоч і зелений!!! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*