Ціни в поїздах Hyundai будуть доступними - Блог про Львів

Ціни в поїздах Hyundai будуть доступними

поїзд Hyundai

Так, подорожувати завжди класно, але дуже багато у цьому випадку залежить з ким ви подорожуєте, яким транспортом і де подорожуєте. Чому я торкнувся теми транспорту? Всі хто коли-небудь їздив поїздом, той знає, що це за такий транспорт.

Так, ним добре їздити на великі відстані, але умови проїзду залишають бажати кращих. От минулого року вашому автору довелося побувати у Криму. Їхати туди треба близько доби, то враження не з найкращих. По-перше, спека, по-друге – довго їхати.

Хочеться вже того моря за рік, що згоден вже на якихось годин 5-7, щоб доїхати до місця призначення.

Набридли ці шкарпетки, хропіння у вагонах, … 🙂

Схоже, що вирішення проблеми таки буде. Євро-2012 наближається і влада закупила у південної Кореї 10 швидкісних поїздів Hyundai Rotem. Завдяки ним, перебування пасажира в дорозі має суттєво скоротитися.

Зі Львова до Києва можна буде доїхати за 4,5 години;
З Харкова до столиці – за 3,5 години;
З Донецька до Києва – за 5,5 годин/

Таким чином, завдяки цим поїздам має бути хороше сполучення із містами, які прийматимуть європейський форум під назвою – Євро-2012.

Також віце-прем’єр пообіцяв, що у найближчі п’ять років весь рухомий склад укрзалізниці має бути замінено на подібні поїзди. У це мені мало віриться, бо задоволення це не з дешевих.

В експлуатації ці поїзди в Україні будуть вже з весни цього року. Поїзд може розганятися до 160 км/год. Питання колії та ціни?

Також читайте:   Девальвація гривні: правда чи вигадка?

Першу вроді то будують, бо вона має кардинально відрізнятися від теперішньої. А чи витримає? Для цього треба багато разів тестувати.

Ціна?

Як тільки з’явилася інформація за ці поїзди, одразу ж люди заговорили про питання ціни. Якщо він так скоро їздить, має умови, то відповідно і ціна буде великою. Але, як бачимо, не все так є, як думається.

Принаймні нещодавно в інформаційних агентствах з’явилася інформація, що квитки на корейські поїзда будуть коштувати від 160 до 220 гривень. Погодьтеся, це вже не так і дорого.

Ціна квитка буде залежати від того, коли ви будете купляти квиток на поїзд. Якщо за 90 днів до відправлення, то ціна буде 160 гривень, якщо ж у день відправлення, то максимально – 220 гривень.

Все то добре, але чи вдасться все реалізувати так як хочеться. Спекуляції з квитками є зараз, а чому не буде потім? Так, планується ввести продаж квитків через автомати, через інтернет, але чи буде це нормально? Поживемо, побачимо…

P.S. Питання наявності інтернету у поїздах Hyundai Rotem відкрите? Яким він буде, це саме головне. Якщо я маю інтернет, то навіщо мені ще додатково за нього платити?

Фото: segodnya.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. black0wolf 24.12.2011 пише:

    Такими сполученнями навряд чи буду їздити, ось би до Криму … 💡
    На рахунок ціни – я в Крим за 150 грн. їздив 🙂

  2. russo turisto 24.12.2011 пише:

    Катится, катится голубой вагон…

  3. Vorobus 24.12.2011 пише:

    black0wolf, Так обіцяють змінити весь рухомий склад, побачимо… :facepalm:

  4. black0wolf 24.12.2011 пише:

    Vorobus, тоді буде круто, 🙂 але і цана буде крута 😮 ➡

  5. 160 км на годину, як би в Красному не поїхати городами до Ожидова, люди не бальони з хімією. А колія думаю буде як автомагістраль до Краковця робитися в останні терміни і поза усілякими законами фізики та нормального будівництва.

  6. укр зал 04.01.2012 пише:

    він не поїде з такою швидкістю 160 км колія не витримає та колія була збудована в 40-х роках і ше багато кривих ділянок …даром гоші викінули на вітер на той локомотив

  7. Cyber 06.01.2012 пише:

    Як казали виробники тих локомотивів, які УкрЗалізниця збирається купити.
    – “Наші поїзда по ваших рейсах їздти не зможуть” 😮 😮
    Тоді навіщо ми їх купляли??? Спочатку потрібно відремонтувати залізничні маршрути по всій Україні а не знімати поїзди з маршрутів, через те що вони збиткові. Вони не збиткові то влада намагається зробити їх такими, що потім дешевше купити. Скоро стане вигідніше їхати автобусом ніж залізницею 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*