В очікуванні суперфіналу блогобитви - Блог про Львів

В очікуванні суперфіналу блогобитви

Яким буде суперфінал?

Сьогодні надворі 1 грудня, за календарем вже наступив перший день зими, але на вулиці щось нею і не пахне. Погода якась не льотна, напевно буде падати дощ. А ще сьогодні свої іменини відзначають люди, які носять імена Роман і Романа.

Фарту, здоров’ячка, любові вам і простого людського щастя, дорогі іменинники.

Грудень – це місяць, у якому на блозі і у житті людей буде відбуватися багато чого. Це і свято Андрія, кінець року і треба рахувати різні звіти, підсумки конкурсу «Заспівай у Воробуса», люди вже активно шукають місця для зустрічі нового року.

Я ж з нетерпінням очікую фіналу першої української блогобитви, яку, як мені обіцяли, має провести сайт Український інтернет.

У якому форматі будуть ці змагання невідомо, адже пан Володимир Бузейчук – знана і шанована у світі людина хоче зробити щось цікавеньке, аби залучити туди побільше людей і щоб всі зацікавилися тим змаганням.

Я ще досі живу емоціями своєї участі у блогобитві. Тоді мене так захопив у свої тенета азарт, що окрім перемоги у конкурсі для мене не існувало нічого. Друге місце – це був би повний провал, але все ж таки я переміг. 🙂 Змагання мені сподобалися. Ще б пак, а те що я кажу, що був би повний провал, то я трошки перебільшую. Просто якщо не ставити за мету перемогти у змаганні, то не варто взагалі змагатися. 🙂 Досі не забуду як через недооцінку ледве не програв Ярині із однойменного сайту.

Також читайте:   Результати конкурсу - порахуй кількість сходинок на Високий замок

Яким буде фінал? Спробую висловити свою точку зору із цього питання. Те, що буде голосування за переможця блогобитви цілого року – це ясно. Звісно, що тут би хотілося, щоб воно проходило не через акаунти соціальних мереж. Багато хто не хоче тут себе світити і можуть не віддати голоси за учасників супер-фіналу.

Скільки учасників? Бачу, що по ідеї є їх три. Але, чому б не залучити до змагань тих же фіналістів?

Оцінки суддів? Думаю вони також мають бути, але що вони мають оцінювати? У мене, наприклад, є ідея, щоб організатори видали конкурсантам завдання на тему: «Чому я маю перемогти». Блогер має показати свій талант. Можливо написати статтю на якусь тему, можливо заспівати, потанцювати. Знаєте який би був прикол.

Обов’язково взяти інтерв’ю у всіх учасників. Ой, я вже почав теми для постів навіть говорити.

Призовим фондом я не завідую, але це не головне, хоча і на нього треба звертати увагу. 🙂 Все-таки стимул. 🙂

Ой у мене ідей і налізло в голову. А ще Новий рік з ним можна багато чого асоціювати.

Все, мовчу – очікую супер-фіналу блогобитви. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. 😛

  2. Пилип Арсенійович 01.12.2011 пише:

    Не знав, що існує подібне змагання. 😕

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*