Де наша міліція? - Блог про Львів

Де наша міліція?

Вулиці бувають глухими

Як відомо, сьогодні в Україні відзначали свято – Старий Новий рік. Все добре, люди святкують, посівають один одному, бажають всього найкращого. Але, зараз про інше. Пам’ятаєте як я свого часу розповідав, що до мене вчепилася міліція у моєму ж під’їзді? Сміху тоді було.

Гумор гумором, але сьогодні вкотре зрозумів що так званого бидла і отморозків у Львові вистачає. Добре, що все добре завершилося, а буває і по-іншому.

Свята, люди святкують, Воробус теж не стоїть у стороні. Так от, вирішив на свята поїхати до родичів посвяткувати. Вечоріти починає досить скоро, а отже, вже година шоста сутеніє. Справа у тому, що завдяки новій транспортній системі мені треба їхати до згадуваного місця призначення двома маршрутками. Їду…

Приїхав однією маршруткою, чекаю на іншу на площі Митній, тишина така, сніг падає і тут підходить якесь дурне, що з головою не дружить. І починається: «Курити є?». От думав часи гопників завершилися, але бачу що ні.

Звісно, як культурна людина відповідаю що ні, нема. Воробус не курить. Дурачок собі пішов. Підходять якісь інші люди, він і до них, але вони досить швидко сіли на свій транспорт і поїхали.

І що ви думаєте робить той тип? Правильно, знову ж таки йде до мене і починає знову ж таки, дай сигарету, ви всі малолітні люди дістали, ні в кого нема курити. От що з таким людьми робити? Коли до них не доходить. Кажу знову ж таки, іди своєю дорогою і не лізь. Не доходить. Людина, до речі років 40-а, стоїть щось думає і не знаю що би він там робив далі, кого би він звинувачував, але тут під’їздить моя маршрутка, звісно що я сідаю.

Також читайте:   Як провести день Валентина у Львові

Чоловік обернувся і чи то сам до себе чи до стовпа сказав, цитую: «Бля…ь, одні далб…и».

Ну от що може подумати людина про нього? Ну якесь дурне і все. А де ж патруль міліції? Чому, коли їх треба то їх нема?

Під’їздить моя маршрутка до вулиці Вашингтона і тут на зупинці чоловік 15 між собою б’ються. Де міліція? А її нема. А при таких бійках, знаю з власного досвіду, можуть постраждати зовсім невинні люди.

Їду додому, а на вулиці в районі патруль вже когось зловив, перевіряє документи в якихось студентів. Ну не сміх? Дуже сумніваюся, що вони там щось наробили.

Кримінальна ситуація є у всіх містах і чим воно більше, тим більше всяких дурачків. До чого я веду? Будьте уважними, на вулиці, особливо у вечірній час людей мало, тому не виключення, що можуть бути і неординарні ситуації. Хто його знає, хто ця людина, чи вона сама, чи має ніж і так далі. Хлопці ще більше менш, але дівчат треба проводжати додому.

А завершу статтю наступними словами: «Де наша міліція, спить?»

P.S. Пан Electric свого часу казав мені, що дурачків у місті вистачає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 15 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 14.01.2012 пише:

    Правильно, треба їздити машиною, або таксі, або друзів напрягати хай підвезуть :))).

    Я от сьгодні, правда вдень, бачив як патрульні мілійійонери, на своїй патрульній 99-ій, підїхали на мою вуличку, стали собі і включили храпака. Проспалися і поїхали далі:).

    А ще помітив, що тепер тих патрульних ціла купа ходить вулицями, деякі з псами навіть. Але це не дивно, держав в нас особлива, тепер помалу стає міліційною.

    Думаєш, пане Воробусе, що оті шо товклися на зупинці якісь інші ніж ті, що ходять з патиками гумовими і в формі? В душі однакові, тільки останні мають дозвіл товкти і вбивати. В них там лише одиниці є ідейні і правильні, а решта метрдвайцє, йде щоб нахаляву форму мати, в кобурі сємки носити і вийо..ся в свому хуторі.

  2. Закоханий 14.01.2012 пише:

    Треба було завалити того гопніка!!!

  3. Stakeholder 14.01.2012 пише:

    Де наша міліція, спить?

    ок, у нас кончена міліція, але з іншого боку невже потрібно кожному приставляти персональну охорону? для того придумали екстренні номери по яким міліцію можна викликати якщо її немає там де вона потрібна))

  4. ГОПНІК 15.01.2012 пише:

    я напевно Воробус якби був на твому місці тому чмирю вламав бо такі люди слів не розуміють ,а нарахунок ментів і того махачу який ти бачив то менти навіть якби і там були то навіть би не лізли засцали би вони вміють тіки документи провіряти і підставляти людей 😈

  5. ну коли 15 людей на махачі, то питання логічне “де міліція?”, але це ж питанням не пов”язується з приставанням гопніків…фактично ніякого криміналу в запитанні про куриво нема 🙂

  6. Stakeholder 15.01.2012 пише:

    ГОПНІК пише:
    я напевно Воробус якби був на твому місці тому чмирю вламав

    тіпа так як в тебе на аві? 😀

  7. Vorobus 15.01.2012 пише:

    Владислав пише:

    ну коли 15 людей на махачі, то питання логічне “де міліція?”, але це ж питанням не пов”язується з приставанням гопніків…фактично ніякого криміналу в запитанні про куриво нема :)

    ну так, але коли починаються а чого ти не куриш? Треба мати з собою або ж купити. Мені одразу ж нагадалася ситуація коли людина просить закурити і коли чує відповідь негативну, то відповідає кулаком в голову. :rolleyes: :rolleyes:

  8. ARMIKRON 15.01.2012 пише:

    Зараз закон диктуе той в кого більше грошей, або хороші звязки в тому Я не раз переконувавсі …. і так званих ідейних які дісно прийшли захишати закон і людей просто витискають , або ти з нами або ти проти нас .. і що зробить 1 поти цілого відділку для прикладу ! багато маю знайомих ментів які через курупцію і прочу херню просто пішли у відставку і звільнились, адже їх заїбало.. Людина винна спіймана на гарячому.. і шо занесли кругленьку сумму в міліцію якомусь полковніку чи підполковнивку і все .. докази можуть зникнути , або звинувачення можуть повішати на іншого ….. Так шо з тою самою міліцією треба бути обережним .. і думати що кажете і робите при них, адже в них на думці лише як би заробити кругленьку суму .. адже нам так мало платять і чхали вони на закон. Більшість моїх знайомих ментів які звільнились , пішли в приватну охорону МВС і інші структури .. адже там принайні платять більше і ти знаеш за шо тобі платять і якщо що за шо буш получати тягла … .. А про те що у Львові Є ППС с собаками .. так це все просто міліція пробує відкрити так звани корпус К -9 патруль ссобаками … але вни це пробують майже вже 2 чи 3 роки .. і х.з що в них с того вийде … якщо мені незраджує память у Львові лише одна охоронна фірма має корпус К-9 .. фірма зветься Україньский легіон … Питання звідки така інфа? та все просто колись Я поував влаштуватись до них помічником Кінолога … …… А стосовно провожання дівчат додому скажу просто .. неполінуйтесь провести її додверей принайні буде вам спокійно шо вона дома а може ще напрошання вона вас поцьомає =) та й її батьки будуть меньше промивати ї мізки коли вона з вами буде кудась йти адже будуть знати а пох доця пішла з ним ми знаем шо приведе її додому

  9. ARMIKRON 15.01.2012 пише:

    за орфограф помилки ссорі пишу це все на роботі, а якщо врахувати що пізно ліг і рано підняли дивуюсь як ше по клаві попадаю =)

  10. russo turisto 15.01.2012 пише:

    Какая там милиция, мусор просто натоящий. И у нас и у вас…

  11. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    О дивися! Ще один правопорядник об’явився. Воробусе, може підеш на службу до поліції? 😀
    Там на халяву можна добре бабло зістригти. 😆

  12. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    ELECTRIC, Електрік, не напрягайся, краще Воробусу скляночку глінтвейна постав.

  13. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    Ти дивися, так як адекват почав писати. І до чого все це? 😆

  14. gorih 16.01.2012 пише:

    Колись битися на свята було традицією. Наприклад на Зелені свята билися два села, або наприклад райони міста.

  15. pvs 16.01.2012 пише:

    Міліція з народом :))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*