Де обіцяні 10 хвилинні інтервали руху львівських маршруток? - Блог про Львів

Де обіцяні 10 хвилинні інтервали руху львівських маршруток?

Інтервали руху

Буквально вчора вашому автору довелося знову відчути на собі нововведення у транспорті міста. На цей раз Воробус їхав вулицею Личаківською. Треба було мені доїхати до вулиці Вашингтона.

Які пригоди мене чекали цього разу, чи приїхала вчасно маршрутка та багато іншого читайте далі.

Схоже, що влада міста так і не думає навести лад із маршрутками. Вже всі кому не ліньки говорять про те, що проблема із доїздом існує і у багатьох районах. Не сперечаюся, є і такі люди, що задоволені транспортом, але щось мені здається їх мало.

Газети, телебачення, інтернет – всі масово пишуть, що маршрутки не їздять так як мають їздити, а дій з боку влади нема ніяких. Так, вони говорять, що проблеми фіксуються і при нагоді виправляються.

Розкажу про свій випадок. Так сталося, що мені треба було із площі Митної терміново доїхати на вулицю Батальну або як вона зараз називається – Вашингтона.

Що туди їде? Перше, що приходить в голову, так це великий автобус №47а. Скільки його вже хвалили, що вже навіть і не знав що сказати. Невже він так добре їздить?

Виходжу я на зупинку, година була близько шостої вечора, якраз коли, наголошую, люди їдуть з роботи. Ок, автобуса нема, засікаю час, а це приблизно 10 хвилин, саме з таким інтервалом має їхати новий маршрут. Стою, минуло 5 хвилин, минуло десять, п’ятнадцять, двадцять….. бла бла бла. Нема, хоч свічкою світи. Багато людей сідає на трамвай, але мені від нього далеко йти, а пересідати не хочеться.

І прикол у тому, що вниз 47а їде і не одне. Де вони діваються? Відповідь проста, напевно стоять на зупинці.

Також читайте:   Таємниці вдалої оренди: як уникнути неприємних сюрпризів при оренді автомобіля у Львові

А на вулиці то не + 20, що можна стояти і цілий день. Натомість тішить маршрут №217а, їздить що 5-10 хвилин. Так би мій їхав.

Нема… Добре, що врятував старий добрий маршрут №138 (колишній 38). Він хоч і був набитий, але в нього принаймні можна було сісти. Але, краще би я туди не сідав. По дорозі людей набилося ще більше, якісь типи везли цемент, і як наслідок, моя куртка була вся біла. О на маєш. :facepalm:

Отакі от справи. Назад я вже мав час, то дочекався нормальної маршрутки, щоб згодом доїхати в центр і звідти вже додому. Таки дочекався.

Історії про автобус № 47а таки ходять містом. Знайома також казала, що на Сихові чекала його, чекала, а його все не було і не було. Ні стиду, ні совісті. До якої вони години їздять? До восьмої? А чому його в 6-6.30 вечора нема? Цей бардак ще буде довго?

Це один із випадків. А ви почитайте скарги людей у групах в соціальних мережах. Та їх повно. Зміни будуть чи найближчим часом буде ще гірше?

Я для себе вже давно визначив пріоритет. Якщо є можливість їду електротранспортом. Він хоч їздить. Правда довше, але то нічого доїду.

Насамкінець, пропоную вам взяти участь в опитуванні:

Як Ви оцінюєте нову транспортну систему Львова?






Подивитись результати голосування

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. max 14.01.2012 пише:

    В мене є картинка тематична http://s005.radikal.ru/i209/1201/4c/2ac9c6e7733a.jpg 😀 😀

  2. Stakeholder 14.01.2012 пише:

    10 хвилин?)) ну це реально розмова ні про що, ми не в Німеччнині і не в Австрії, і хоч би на маршруті було достатньо автобусів, і все би було так як має бути, всеодно ніколи в нас не буде чіткого дотримання графіків, бо для того потрібно реформувати не те що транспортну систему, а взагалі увесь міський рух, а в наших чиновників та й взагалі в наших людей немає цих педантичних рис і жорсткого виконання правил. Спочатку створюють бурю в стакані а потім з часом всім стає пох. Так само буде і в випадку з цією транспортною системою.

  3. Vorobus 14.01.2012 пише:

    Недаремно колега каже, що маршрутки – це зло. Їду додому, сідає дід-інвалід. Питань нема, все ок, водій себе добре поводить, зупинив. Але, приколи пішли далі. Згадуваний дід каже до водія через пару хв, завези мене до Охматдита, хоча туди він явно не їде. Водій каже та то не мій маршрут, а дід повишає голос що він напише на водія жалобу. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    Комедія якась. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*