“Google +” – соціальна мережа майбутнього? - Блог про Львів

“Google +” – соціальна мережа майбутнього?

google+

28 червня 2011 року компанія Google представила на загал цю соціальну мережу. Спочатку, щоб зареєструватися там треба було пройти багато етапів, один із них – це мати запрошення від друга і так далі, але де його було взяти, якщо ніхто із моїх друзів там не був зареєстрований.

Ви мабуть здогадалися, що сьогодні мова піде про соціальну мережу, яка має назву – Google +.

Коли тільки з’явилася ця соціальна мережа, особливої уваги я їй не надав. Що їх зараз мало? І так ті «кантахти», «однокласники» і так далі дістали вже, ще у новій реєструватися. Тим не менше я зареєструвався і так залишив її до кращих часів, коли буде час, то розберуся.

Зараз, коли соцмережа стала доступною для всіх, побачив, що все більше і більше людей віддають перевагу посидіти у Google +.

Що цікаво у цій соціальній мережі? Буквально нещодавно Воробус з колегою почав тестувати її. Почну із того, що мені сподобалося.

Банальна переписка набридає, яка є у тому ж таки ВКонтакті. Жива розмова краща, тому відео її хоча б частково заміняє. От у Google + є така функція, що можна у відео-чаті говорити із багатьма людьми на відміну від того ж скайпу. Там, якщо вже є більше однієї людини, то треба ще доплачувати. Отак от.

Також читайте:   Люди масово відмовляються від соціальних мереж?

В тому ж таки Google + мені сподобалося те, що можна разом з людьми у чаті переглядати відео з ютуба. Отак сидиш собі і разом дивитеся якийсь новий прикол чи навіть кліпик. 🙂

Плюсом я би назва те, що якщо ти написав людині, а її нема в онлайні, то згодом, коли вона увімкне Google +, побачить ваші повідомлення і навіть не треба, щоб ви обоє були в мережі або як модно казати зараз – «на живо».

У Google + також є функція пошуку по фотографії. Не знаю правда як вона працює, але з часом протестую. Можливо хтось із наших користувачів це вже робив, то поділиться враженнями.

Є можливість створювати різні кола і ставити різні налаштування приватності до них. Якщо хтось думає, що це так дуже складно, то помиляється. Нічого складного не бачу, лише треба посидіти і розібратися що і до чого тут.

Не подобаються мені тут смайли, якісь вони ніякі. Кидаєш вроді смайл, який сміється, а він практично такий же як і плаче. Можливо розробники з часом удосконаляться.

Нема аудіозаписів як у «контактах», можливо через те, що у перших багато піратських копій. Тут лише є музика з ютуба.

Мої експерименти продовжуються, тому якщо побачу щось нове обов’язково з вами поділюся враженнями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Андрій 12.01.2012 пише:

    Я теж вже давно там зареєстрований, а протестувати ніяк руки не доходять, правда буквально на днях трохи заповнив профіль і знайшов аж двох друзів 🙂

  2. Як на мене, то хоча два конкуренти (Фейсбук і Ґуґл) зараз рухаються приблизно в одному напрямку, та вони не замінять одне одного. Фб не буде кращим пошуковиком, а Ґуґл не створить кращої соцмережі.

  3. max 12.01.2012 пише:

    Циганик Влад пише:
    Ґуґл не створить кращої соцмережі.

    Гугл вже створив кращу соцмережу ніж Фейсбук, на мою думку.

  4. Vorobus 12.01.2012 пише:

    max, підтримую maxa, хочеться чогось нового і гугл + напевно ним стане. 😉

  5. Аудіо і не треба…

  6. Богдан 18.01.2012 пише:

    Фейсбук був першим і ним і залишиться!(людям яким не подобається фейсбук переключіться на мову оригіналу і не на російські чи українську і все стане на свої місця!) 🙂

  7. Stakeholder 19.01.2012 пише:

    Богдан, бггг, i до чого тут мова? 😡

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Відеодзвінки ВКонтакті

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*