Олександра Рибку спіймали на допінгу - Блог про Львів

Олександра Рибку спіймали на допінгу

Крах кар'єри?

Вчора вся футбольна Україна була шокована. І справа не у тому, що там помер якийсь спортсмен чи просто команда зіграла дуже погано, а інше.

Молодого перспективного воротаря збірної України та донецького Шахтаря спіймали на допінгу і тепер йому загрожує тривала дискваліфікація.

Допінг – це заборонений препарат, який приймають спортсмени для того, щоб почувати себе більш здоровим, стимулювати організм до припливу фізичних та емоційних сил. Широко розголошення набуло у 80-х роках минулого століття. Від того часу на ньому було спіймано дуже велика кількість спортсменів і це стосується не тільки футболу, а і інших видів спорту.

Так, це правда і сьогодні не перше квітня. Молодий кіпер, надія України на Євро-2012 схоже, що на європейському форумі не зіграє. А вина всьому сечогінний препарат, який Олександр приймав для того, щоб скинути вагу.

Ні з того, ні з сього на тренування «гірників» приїхала комісія УЄФА взяла проби у багатьох футболістів і, як бачимо, тест дав позитивний результат.

Що тепер? УЄФА заборонило цьому гравцю проводити будь-які поєдинки під егідою цієї асоціації. Навіть не залежить чи це товариська гра, чи офіційна.

Найближчим часом вищий орган футболу винесе рішення у цій справі.

Також читайте:   Чемпіонат Італії: не поспішайте ховати «Аква&Сапоне» (відео)

Які терміни дискваліфікації? Кажуть, що вони коливаються від пів року до чотирьох років. Якщо навіть і дадуть Олександру пів року, все рівно Євро-2012 йому не бачити. Звісно, що така пауза у кар’єрі не йшла на користь нікому, і невідомо, що може очікувати на Рибку опісля повернення.

Ясне діло, що ставити хрест на кар’єрі гравця рано, але шкода перспективного гравця, який був одним із кращих восени минулого року.

Навіщо він приймав цей препарат без згоди лікарів? Чому нікому нічого не сказав, питання відкрите.

Чому людина так губить свою кар’єру? Досі у пам’яті епізод, коли Рибка жорстоко побив ногами гравця ЦСКА у 2006 році на матчі Динамо-2 і іншої київської команди. Тоді, футболіст отримав чималу дискваліфікацію. Зараз воротарю світить ще більше.

Шахтар не знаючи що робити, повернув із оренди в Іллічівці Богдана Шуста. Треба ж мати у команді два рівноцінних воротаря. Один є – Андрій П’ятов, а ось друге місце було вакантне. Шуст отримав другий шанс, побачимо чи він ним скористається.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите відеофрагменти поєдинку, де найбільше запам’ятався Олександр Рибка:

Фото: shakhtar.com

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.01.2012 пише:

    Варобус, допінг – це не препарат, а узагальнюючий термін, який описує вживання стимулюючих наркотичних речовин 😡

  2. Лол 14.01.2012 пише:

    От дурень, треба було казати, що по малому ніяк не хочеться і не здавати той аналіз :facepalm:

  3. Toss 14.01.2012 пише:

    мені якось пофіг. 😥

  4. ГОПНІК 14.01.2012 пише:

    лушпінь рибка тіки налагодив карєру і тут так всрався одним словом баран 😀 😀 😀 😀

  5. Навряд в футболі допінг дає шось)
    особливо воротарю…

  6. russo turisto 15.01.2012 пише:

    Рыбка плавает по дну, не поймаеш ни одну. 😀

  7. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    Він напевно зарано став сцяти, з непотрібними додатками. Але то напевно весь Донбас такий. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*