Свята минули - Блог про Львів

Свята минули

Кінець ері холодців

Сьогодні надворі 20 січня, зима лютує, снігу так за ніч намело, що на роботу заїхати не міг, але це ще квіточки. Сніг відметуть чи відгорнуть, на роботу заїдеш, а от від свят щоб відійти тепер треба місяць.

Як казала моя бабця, цитую: «Іван прийшов, взяв свята на плечі і пішов геть».

Саме так, після сьогоднішнього дня свята завершуються, а розпочалися вони ще 1 грудня, коли святкували іменини Романів.

Потім були Катерини, Андрія, Миколая, корпоративи, Новий рік, на другий день після нього, Різдво, Марії, Степана, Василія, Старий Новий рік, Йордан і нарешті Івана. Є що святкувати, що не кажіть.

А якщо до цього всього додати ще посиденьки на роботах, то стає взагалі весело. 😀

Багато людей скаже, а що у святах поганого? Нічого робити не треба, ходиш або приймаєш гостей. Їсти є що, в хаті напалено, можна жити. Але, важкість таки є.

Яка саме? А така, що як тільки наступають свята, одразу ж починаються п’янки, об’їдання і так далі. Звісно, що є такі люди, що п’ють і такі, що не п’ють. Так буває, що перші других ніколи не розуміють, але другі у свою чергу їдять багато.

Скільки людей після свят почне займатися спортом, бо будуть казати, що набрали вагу. Буває…

За алкоголь я взагалі мовчу, можна печінку змінювати, якби це можна було зробити.

Також читайте:   Zars, вітаємо з днем народження!!!

Щоб там не було, свята минули. Коляда, вертепи, веселощі – заради цього можна чекати свят. Коли ми будемо веселитися як не зараз, поки ще молоді. Трохи прикро, що традиції вмирають, але це не наша вина, так вже побудований світ, що люди вчепилися тих комп’ютерів і спокою не дають один одному, тільки би переписувалися.

Що далі? А далі на нас очікує ще свято Стрітення і кінець коляді. Хто не наколядувався, той ще має час до 15 лютого, саме тоді святкують це свято.

А от після 15-ого вже людям, хто має город треба починати думати про майбутній урожай. На печі то добре, але треба з неї злізати. 😀

Що ж із тими людьми, хто його не має? Треба займатися спортом, планувати відпочинок, робота завжди знайдеться і починати їсти кашу. 😀

Ера холодців вже у минулому і повернеться вона аж на свято Великодня, яке будемо святкувати цього року у квітні місяці.

Що ще хотілося би сказати, що кінець світу так і не настав, а отже є шанси, що наступного року ми знову таки будемо святкувати і 20 січня вже 2013 року казати, що ой як важко, я набрав вагу, а я наколядувався, а я лежав на печі і їв калачі.

Життя продовжується… приступаємо до роботи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 20.01.2012 пише:

    Праздник никогда не кончается. Это у тебя, Воробуса, может что-то кончится. Но хочу сказать, в натуре, если ты собрался организовать себе праздник – то я не вижу причин, чтобы его не отпраздновать. Будем живы – не умремь. С праздниками всех Вас!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*