У Львові почастішали випадки викрадення громадського транспорту - Блог про Львів

У Львові почастішали випадки викрадення громадського транспорту

Таки викрали

Тема транспорту і на далі залишається головною темою у розмовах львів’ян. Знаєте, як свого часу люди починали говорити про політику, футбол, дівчат, так само зараз говорять про транспорт.

То маршрутка не туди поїде, то її взагалі нема довгий час, то водій нахамив, то мітинг сьогодні був. Одним словом, весело.

Але, сьогодні не будемо говорити про нову транспортну систему, а про те, як останнім часом в Україні, і у Львові, зокрема, почастішали випадки викрадення громадського транспорту. Чого вартує викрадення тролейбуса у Харкові минулого року.

Воробуса протягом кількох днів не було у місті, а як тільки приїхав, то одразу ж почав надолужувати втрачене і ясно що подивився що цікавого відбулося за час поки мене не було. Одна подія мене сильно розсмішила.

Виявляється 20 січня у місті Львові знову був викрадений громадський транспорт, а саме тролейбус №5, який стояв на своїй кінцевій зупинці – біля автовокзалу.

Водій вийшов з салону щоб доповісти диспетчеру про свій приїзд, а тут хлопаки вирішили поприколюватися і викрали транспортний засіб. Довго вони не проїхали, адже не впоралися із керуванням і виїхали на тротуар. На щастя, ніхто із людей не постраждав.

Зловмисників невдовзі затримали патрульні і доправили їх до райвідділу. Проти них порушено кримінальну справу.

Також читайте:   Львів місто легенд, і місце зустрічі з Легендами....

Прикол на цьому не завершився. На запитання чому вони це зробили, хлопці сказали, що таким чином, вони хотіли справити враження на дівчат. 😀 Виходить романтики ще не вимерли. 😀

Щось я дуже сумніваюся, що дівчата би були дуже раді такому вчинку.

А може хлопцям набридла нова транспортна система, яку у місті ввели з 1 січня? 😀 Якщо бути серйозним, то насправді все це робилося під впливом алкоголю, який до добра ніколи не призводив. Ну можна ж випити там, але не напиватися до білої гарячки?

А тепер можна через дурість загриміти і за грати.

Цей випадок одразу ж нагадав мені подію, яка відбулася в кінці листопада минулого року на вулиці Зеленій. Тоді був також викрадений транспортний засіб, але цього разу – маршрутка.

Як і у випадку з тролейбусом, крадіям маршрутки доїхати далеко не вдалося, бо вони також не вміли добре їздити і були на підпитку.

Отакі от казуси трапляються у нашому місті, тому будьте обережні. В один прекрасний момент ви можете заснути у маршрутці, а проснувшись побачити, що вас викрали разом з нею. 😀

Насамкінець, пропоную переглянути відео про один транспортний засіб:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. anasazi 24.01.2012 пише:

    Кримінальну справу порушили заради одного – наживи. Трохи потягнуть грошенят і закриють.

  2. Вкрасти тролейбус – дурніше не придумаєш.. 😡

  3. Архіваріус 25.01.2012 пише:

    Як не дивно, але дурні ще цілком не вимерли.

  4. vrubli 25.01.2012 пише:

    Архіваріус,
    таки правда… як казала моя бабця: “не всіх дурних війна забарала”

  5. Архіваріус 25.01.2012 пише:

    vrubli, Так, москалі багато по собі їх залишили на нашій землі.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*