Воробус їде на Говерлу - Блог про Львів

Воробус їде на Говерлу

Говерла, зустрічай Воробуса

Сьогодні надворі 21 січня, субота – спокійний зимовий суботній ранок, 5 година ранку. Люди мабуть ще зараз сплять, хто ще тільки заснув, а Воробус вже у повній бойовій готовності.

Що таке, куди збирається автор блогу читайте далі.

Окрім того, що сьогодні субота, вихідний день, ще у цей день Україна святкує День злуки. Саме у цей день Воробус вирішив підтримати традицію і поїхати з друзяками на гору Говерлу, куди багато хто їздить з року у рік.

Погода я вам скажу не дуже, то сніг, то мороз, то плюсова температура, але щось моє серце чує, що цього року сходження на гору має бути ще екстремальніше ніж минулого року. Тому, ваш автор добре підготувався, бо у горах може бути що завгодно. Знаєте як кажуть, що сподіваєшся на одне, а от коли починається справжній екстрім, то стає весело і навіть дуже.

Багато хто мені казав, що я не видумував нічого, а сидів вдома, але традиція є традиція. Звісно, кажуть, що традиції є для того, щоб їх ламати, але не цього разу.

Головне у таких подорожах – це хороша компанія і впевненість у власних силах. Пам’ятаю свого часу на гору їздив мій знайомий, то казав, що десь на половині гори себе досить не добре почував. Якщо ви чуєте, що з вашим здоров’ям щось не так, краще не пхайтеся у гори, тим більше зимою, де якщо піднявся до гори – назад дороги нема. Треба йти до вершини зі всіма.

Також читайте:   Мавританія: країна, в якій досі існує рабство...

Що мене турбує цього разу, так це дві проблеми, які можуть виникнути у цій поїздці, а це

1. Лід на підніжжі гори. Минулого року він був і якби наш керівник не мав мотузки ми б ніколи не вилізли на вершину. Відлиги як такої не було, тому сподіваюся його не буде.

2. Не впустять на гору. У цьому я мало сумніваюся, але всіляке буває. Не подумайте що хтось там боїться йти, але якщо дійсно все задуло, то навіщо йти? Отоді буде не дуже весело.

Якби там не було, люди і я у тому їдемо, а як там буде побачимо.

Отак от. Читаючи ці рядки ви мабуть думаєте, де ж той Воробус зараз, а він зараз їде в автобусі. 🙂

Сподіваюся в неділю повернутися і обов’язково поділитися з вами враженнями від чергової екстремальної поїздки.

Насамкінець, щоб не було вам сумно за мною, пропоную переглянути відео, де зможете на кілька хвилин відчути атмосферу сходження на гору під назвою – Говерла:

Про те, як Воробус їздив минулого року на Говерлу можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. bankiduki 22.01.2012 пише:

    http://uaestrada.org/pisni/d/de-syniji-hory

    Успіхів автору!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*