Як життєві шляхи людей розходяться у часі - Блог про Львів

Як життєві шляхи людей розходяться у часі

Доля, моя доля

Тема кохання була актуальною у всі часи. Ще б пак, любов врятує світ, любов з’єднає нас. Ще є така пісня, якщо знаєте.

Чому я вирішив сьогодні зачепити цю тему.

Вчора так лежав на ліжку думав, перед тим спілкувався з людьми і мені одна дівчинка сказала слова, цитую: «От, живуть люди, зустрічаються, знайомляться і згодом розуміють, що деколи ти бачиш свою долю, але ви розійшлися в часі».

Спершу я не зовсім зрозумів що вона має на увазі, але згодом ще раз перепитавши збагнув. Дівчина говорила про те, що деколи ти зустрічаєшся з людьми і розумієш, що з тією людиною ти би міг прожити все життя і чудово, але ви запізно зустрілися.

Є таке, що тут сказати. І справа у навіть не у тому, що хтось старший, хтось молодший, просто так вже збудований світ, що ніколи не знаєш де знайдеш, а де загубиш.

Прикро звісно, але такі реалії життя. Воробус також може навести досить багато прикладів. Не знаю чи ви з ними погодитеся, але вас ніхто і не заставляє це робити.

Перший приклад – це ви знайомитеся із людиною, а вона вже одружена чи заміжня, це залежить чи ви чоловік чи жінка, вам разом добре, але ваші шляхи розходяться. Хтось ще сам, а хтось вже має сім’ю і ніхто нічого ламати не хоче. А навіщо? До того часу жили, будуть жити і далі.

Також читайте:   Хто може ховатися за аватаркою ВКонтакті?

Досить часто, особливо дівчата кидають всі почуття, любов і так далі та йдуть за грошима, за маєтками, автомобілями і так далі. Правильно це? Думаю що ні. Через деякий час вони це зрозуміють, але як це не парадоксально – може бути вже пізно.

Шляхи розійшлися у різні сторони або як ще кажуть – нам не по дорозі.

Звісно, зараз можна багато що говорити, що люди самі творці своєї долі, що тільки ми її творимо, але це не так трохи.

Сьогодні ти живеш, кажеш, що ти такий (така) нещасливий (а), що у тебе нічого не клеїться, а можеш за 5 хвилин піти виносити сміття і зустріти людину мрії. Так, це не видумки. І не обов’язково це має бути сміття, може бути і інтернет, маршрутка, відпочинок і так далі.

Ви цього знати не можете, хоч би до якої ворожки ви б не ходили.

Щодо того, що люди розходяться у долі? Так, таке часто є, навіть дуже, але нічого не зробиш. І найголовніше у цій ситуації залишатися людиною, не панікувати, не вдаватися до кардинальних рішень. Так вже розпорядилася з вами доля.

Сьогоднішню статтю завершу наступними словами: «Якою би не була ваша доля, перед тим як щось зробити – сто раз подумайте і завжди оглядайтеся по сторонах, можливо ви когось не помічаєте».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. patron 17.01.2012 пише:

    Моя двоюрідна сестра в одному з своїх оповідань згадує про таку проблему, коли у шлюбі живуть між собою, скажем так “кращі друзі”! Коли хлопець з дівчиною дружать, розуміють один одного, часто виникає питання жити разом, з одного боку так набагато легше, менше сварок, вродині царить розуміння і т.д. Часто навіть діти можуть народитися.
    З коханням справжнім все набагато складніше – проблеми, емоції і т.д., людина підсвідомо має бути готова на все це!!!
    У кожному житті у нас є кохана дівчина і краща подруга, коханий хлопець і кращий друг.
    І тільки від психології людини залежить кого вона обере – друга, чи коханого (кохану).

  2. Stakeholder 17.01.2012 пише:

    не набридло ще все це бла-бла-бла?) ну от мені цікаво, що в даному випадку людина розуміє під словом доля? тобто якщо вона вже вірить в долю, то як вона може говорити що щось відбулось не тоді і не в тому місці? ну самі собі суперечать)).

  3. patron 17.01.2012 пише:

    Згоден з Стейкхолдером, трошки недоречно викладена стаття.

  4. Пилип Арсенійович 17.01.2012 пише:

    а як на мене хороша стаття. Ви-молодь нічого не розумієте. 👿

  5. vrubli 17.01.2012 пише:

    Справді, дуже хороша стаття!
    А головне правдива – таки буває, що в житті все відбувається надто пізно! А коли і можливо щось змінити, вирішується не змінювати, бо від наших рішень можна погіршити і чиєсь життя…
    Сумно, але таки так, “така наша доля”, може навіть і хочеться йти одним шляхом, а це не являється реальним… 🙁
    В таких випадках головне не розчаровуватись, продовжувати жити і не скоювати ніяких дурниць, а йти вперед, щоби доля для нас не готувала ще… як то кажуть “на нашу долю випадає рівно стільки скільки ми в силах пережити”.

  6. patron 18.01.2012 пише:

    Vrubli і інші, все у нашому житті реально!!! Потрібно тільки цього хотіти і прикладати до того якісь зусилля!!! Хочеш бути щасливим – будь їм, не хочеш – говори така моя Доля!!! Ми часто живемо умовностями: 1. Дорога – давай жити разом – ой, а знаєш я їду в Америку;
    2. Любий ми ж кохаємо один одного по справжньому – давай одружимося – ні я не можу – у мене сімя і дитина.
    Все це умовності ніщо не заважає парі у варіанті 1 буди щасливими разом – якщо вони цього захочуть, і ніщо заважає хлопцю жити з людиною яку він кохає у варіанті 2 і одночасно бути прекрасним батьком своїй дитині!!! А щодо дівчини у варіанті 2, тут прохання звернутися до мого першого коментарю.
    Але в одному з Воробусом погоджуюсь – всі кроки потрібно робити чітко і зважено, коли знаєш, впевнений, кохзаєш на 100%.
    Хоча помилки у нашому житті будуть і не раз, голорвне на них вчитися!!!

  7. Stakeholder 18.01.2012 пише:

    крім кахання з першого погляду в маршрутці чи з мусорним відром у руці, всяких сюсі-пусі і решти рожевого контенту є ще такі речі як відповідальність і повага, тому влазити в чужу сім’ю і руйнувати її, бо комусь здається шо він/вона тіпа знайшов/ла свою долю але вони розминулись у часі – таку пургу я вважаю верхом наглості і неповаги, це ті умовності, які не можуть бути скомпрометовані

  8. zoe 18.01.2012 пише:

    трудно карочє)).. Просто думайте добре перед тим як приймаєте важливі рішення і проблем не буде. На цю тему можна дискутувати і дискутувати, а суть одна: люди так бояться бути самими, що одружуються/виходять заміж за більш-менш підходящого, бо так потрібно, бо всі так роблять; деяким просто добре без нікого міняючи партнерів один за другим як шкарпетки і прогавлюють своє при цьому. Просто приймайте рішення зважено, не будьте байдужими до вашого життя, живіть так як вам подобається, а не як іншим. Це ваше життя.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*