Якою буде погода на свята? - Блог про Львів

Якою буде погода на свята?

Коли буде сніг?

Сьогодні надворі 6 січня, п’ятниця, люди готуються до Святої вечері. Завтра буде Різдво Христове, веселись народ. Єдине що не радує, так це те, що погода не зимова.

На Новий рік снігу не було, хіба що десь над рано Львів трішки притрусило, чи то може навіть мені і приснилося, бо, приїхавши додому, нічого подібного не побачив. 🙂

Пам’ятайте як колись на Новий рік та Різдво падав сніг, були морози, люди ходили від хати до хати і колядували, пригощали один одного, а тепер дощ падає.

Якою ж буде погода на Різдвяні свята? Чи варто очікувати опадів у вигляді снігу читайте далі.

Сьогодні у Львові похмуро, на термометрі +7, снігом навіть і не пахне. Добре що дощу нема, бо вночі він падав. До кінця дня температура дещо впаде, а опадів так і не буде.

Завтра, 7 січня, синоптики прогнозують суху погоду, ні дощу, ні снігу не варто очікувати. Температура повітря впаде і коливатиметься у межах від -3 до -1. Добре що буде легенький морозець.

8 січня, другий день свят, Марії – нарешті піде сніг, який падаиме переважно вранці і до обіду. Температура повітря коливатиметься в районі від -2 до 0 градусів. Вітер втихомириться.

9 січня, третій день свят – Степана. Ні снігу, ні дощу не передбачається, температура повітря коливатиметься у межах від -2 до +2 градусів.

Також читайте:   Який район Львова найкраший?

Ось такий от невтішний прогноз погоди на свята, які вже не за горами.

Щодо Карпат, то там снігу багато. Зокрема, як показує веб-камера із смт. Славське там кожного дня іде сніг, мороз тримається на рівні від -5 до -1, тому і є багато відпочивальників, які приїздять щоб покататися на лижах.

7-9 сніг тут не припинятиметься, тому, якщо маєте бажання побачити сніг, то вперед, у Карпати.

Чому така катастрофічна ситуація у нас із снігом? Раніше ж, у такий час дітвора і малий Воробус, зокрема, гасали з ранку до ночі на санчатах, пробували кататися на лижах, а деколи навіть і ходили на озера їздити на ковзанах. Були часи. Зараз хіба покатаєшся на цементі і то злі язики будуть казати, що ти стоїш на асфальті у лижі взутий, чи то… ну знаєте яке завершення.

Вчені кажуть, що клімат суттєво змінюється, і найближчим часом у нас взагалі не буде зими, а якщо і буде, то приблизно один місяць, десь в районі кінця лютого.

Якою би не була погода, пам’ятайте, що у природи – нема поганої погоди.

Веселих свят!!!

P.S. Як завжди, прогноз погоди ви можете дивитися на нашому сайті у лівому нижньому куті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. adekvat 06.01.2012 пише:

    глобальне потепління якраз і веде до льодовикового періоду
    читай вікіпедію Птасю

  2. VikiMouse 06.01.2012 пише:

    Хай ангел торкнеться вас ніжно крилом, зігріє вам серце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя і спокій у нім! Христос ся рождає! 🙂

  3. Stakeholder 06.01.2012 пише:

    Славім Його! 🙂

  4. Хочу айсберга шматок у центрі Львова! Якось так депресивно сіро довкола 🙁

  5. NeoLanser 08.01.2012 пише:

    Ну дуже хочеться снігу нарешті, а то настрій якийсь весняний майже…

  6. нема снігу і досі…

  7. Архіваріус 08.01.2012 пише:

    Кажуть, що у Славському трохи насипало. Потрібно напевно гайнути туди, перевірити, чи правду люди кажуть. А то Воробусу щось я не дуже довіряю. Він досить часто любить бреханути.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*