Чим займається сучасна молодь - Блог про Львів

Чим займається сучасна молодь

Сучасна молодь

Пам’ятаю свого часу, як я був ще зовсім юний, то мені одна жіночка говорила, цитую: «От ростеш ти Ігор, є в тебе однолітки, одні здобудуть успіхи в житті, інших посадять і так кожне покоління».

У чомусь вона була права, бо вже коли достатньо виростаєш розумієш, що молодь є молодь і з роками їх захоплення змінюються.

Чим займається сучасна молодь?

Саме на цю тему ми поговоримо у сьогоднішній статі.

З усіх занять я би виділив 10 найголовніших, а саме:

1. Сидять в інтернеті.

Скільки знаю людей, то всі сидять в інтернеті. Онлайн-шпільки, кантакти, цілодобові переписки і так далі. Саме ці заняття і є для молоді інтернетом. А коли спитаєш їх досить прості речі, то вони навіть не знають як зайти у пошукову систему.

Захоплення інтернетом проходить тоді, коли народжуються діти. Знаю багатьох дівчат, які днями і ночами були онлайн, а коли народилися дітки, то зникли.

2. Бухають.

Не вірите, пройдіться по кабаках, дискотеках і подивіться, що молодь п’є багато і різноманітні напої. Звісно, що найпопулярнішими є пиво, коктейлі та горілка. Що вибрати – це вже залежить від того, яка у людини компанія.

Згадайте свого часу на «стометрівці» пили пиво, спокою не було. Смачно, не смачно, все рівно пили його.

3. Ходять по клубах і дискотеках.

Є таке. Ходять поки молоді і що цікаво залишають там досить багато грошей. Тут також велику роль відіграє компанія, адже самому явно не цікаво йти у такі заклади, хоча… бувають різні люди.

4. Тиняються вулицями.

Тут головне зрозуміти те, щоб вас не виховала вулиця, бо часто саме вона вчить вас курити, приймати наркотики, можна потрапити у міліцію і так далі. А репутацію і здоров’я собі псувати не хоче ніхто.

Також читайте:   Дружба і як довго вона триває

5. Вчаться.

Є і такі люди, хоча їх, як це не прикро, мало. Молодь то ходить в інститути, універи, але багато з студентів виходить у люди з відсутністю знань. Причини? Лінь, порада друзів, гроші.

Дехто не хоче вчитися, бо це не модно, краще вже пиво пити?

6. Займаються спортом.

Їх мало, але вони є. Останнім часом зауважив досить цікаву тенденцію, що займатися спортом стало популярним. Футбол, тренажерні зали, біг зранку – це добре, але чи всі це роблять?

7. Читають книжки.

Ой не знаю чи є багато таких людей. Вони є, але як і тих, що вчаться – мало. Можливо я помиляюся? Хоча, як на мене, деколи книгу почитати досить корисно, але не на компі, а класично.

8. Займаються сексом.

Секс – це добре, але яким чином це робиться. Є такі люди, що за кілька років переспали з ким тільки можна. Зупиняться лише тоді, коли підчеплять якогось тріпака або залетять і то не факт. 😀

9. Поєднують всі вищеперелічені пункти.

Може це і добре, принаймні для власного розвитку.

10. Сидять і кажуть, що вони у депресії.

Коли з ними не балакаєш, то все чуєш одне і те саме. «Я у депресії, мене ніхто не любить, мене вкусив кіт, я не люблю гномів і так далі».

Порада від Воробуса: Якщо Ви зібралися в Європу на роботу чи на відпочинок – авиакомпания Чешские авиалинии (Czech Airlines) допоможе Вам швидко дістатися до усіх крупних європейських міст.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. 100% згідний)) у всіх пунктах ти вмістив нас(молодь). Правда є ше такі, які ледве виживають – просять допомоги, живуть в притулках ітд…про них теж забувати не варто
    а Воробус себе вже не відносить до молоді? ❓

  2. Vorobus 05.02.2012 пише:

    Владислав, Воробус вже старий хлоп. 😀 😀 😛

  3. Поросёнок Петр 05.02.2012 пише:

    ну Воробус то в основному сидить в неті і бухає

  4. russo turisto 05.02.2012 пише:

    Так ему и кнопки не нужны – баба ему нужна. 😀

  5. Архіваріус 05.02.2012 пише:

    Воробусе, ти ще забув висвітлити ще один пункт занять – робити гроші. Він у житті молодих людей відіграє дуже велику роль. Можливо було би правильним з цього приводу написати тобі статтю. 🙂

  6. 1 i 6

  7. Arden 06.02.2012 пише:

    Архіваріус пише:
    Воробусе, ти ще забув висвітлити ще один пункт занять – робити гроші. Він у житті молодих людей відіграє дуже велику роль. Можливо було би правильним з цього приводу написати тобі статтю.

    згідний. є ще такі молоді люди, які вже в ранньому віці починають шукати роботу і самі на себе заробляти. це також важливий пункт, адже ж багато теперішньої молоді просто чекає, що їм манна прилетить і все їм зразу буде само. а так нема.

  8. данило 06.02.2012 пише:


    Arden
    пише:

    Архіваріус пише:
    Воробусе, ти ще забув висвітлити ще один пункт занять – робити гроші. Він у житті молодих людей відіграє дуже велику роль. Можливо було би правильним з цього приводу написати тобі статтю.

    згідний. є ще такі молоді люди, які вже в ранньому віці починають шукати роботу і самі на себе заробляти. це також важливий пункт, адже ж багато теперішньої молоді просто чекає, що їм манна прилетить і все їм зразу буде само. а так нема.

    з ними згідний хоть відчуєш ціну тим грошам
    💡

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чим займається сучасна молодь | Боживу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*