Кохання за гроші? - Блог про Львів

Кохання за гроші?

Кохання за гроші

Кохання і гроші, скільки вже говорилося на цю тему. Напевно дискусії йдуть ще з часів царя Гороха і слонів, які тримали нашу планету на собі. 😀

І якщо колись так всі не бачили, що любов за гроші існує, то у сучасному світі все помітно як на долоні.

От ви молода людина, ростете, йдете до школи, проходите курс цієї установи, згодом ідете у доросле життя, все більше і більше починаєте розуміти реалії життя і згодом приходить такий час, що треба задуматися над тим якби то влаштувати своє особисте життя.

Звісно, є унікуми, які одразу ж після школи вже стають на рушничок щастя, це їхнє право.

Все ж більшість спершу думає якби то стати на ноги, знайти роботу, а згодом вже женитися. Ще і батьки і різні родичі своїми розмовами дістають, цитую: «Павлусю, а коли ти вже женитися думаєш, вже би десь погуляли на весіллі». Олололололо. Мені таке також багато людей говорило.

Гроші. О так. Всі хочуть прийти на все готове. Досить часто дівчата не думають про любов, а якби то знайти якогось багато кавалера, щоб і машина була, хата на чотири поверхи, в дворі був пес, щоб шашлики можна було би посмажити вдома і так далі.

Але, не всі ж багаті і мають нерухомість і рухомий склад. Можливо нам ще треба мати свій власний поїзд чи літак, тоді хтось нас і захоче?

Через деякий час починаються розмови, що жінці з цим багатеньким не комфортно, любові нема, все проїлося. А самі винні.

Також читайте:   Про безвідповідальність людей та антисептики

Скільки разів люди і я казав вже, що треба жити по любові, а не так як хочеш. Зустрілися, переспали, одружилися, розлучилися, починають ділити гроші і так далі. Смішно просто. Ой, а як ці ревнощі починаються, то можна сказати лише «бугагага».

Недаремно кажуть, що як собі постелиш, так і виспишся. З ким захочеш жити, так і буде.

Багато людей сміються з села, що там всі рано одружуються і що з того? Там такі ж самі люди як і у місті. І щось я не пригадую, щоб там хтось хвалився що я вийшла за багатого, він там мер Трилісів і так далі. Живуть, разом все роблять і мають щасливе життя.

Колись люди зрозуміють, що одружуватися треба не по грошах, а по коханню взаємному. Не завжди у грошах щастя, можна мати маєтки як в мільярдера, а друзів не мати взагалі.

Не знаю, чи цей пост люди зустрінуть оплесками, але ще раз зазначу, що люди є різні. Одні багаті, другі менш матеріально забезпечені, але якщо все розпочати робити разом, то можете не сумніватися згодом ви і на курорти поїдете, і будете мати дорогі шуби, золото і так далі.

А щодо того, що не щастить у коханні, то варто лише оглянутися хто поруч з вами, можливо ви когось не замічаєте.

Кохайте і будете коханими!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 10.02.2012 пише:

    Кожен раз чути ці фрази “от колись…а от зараз”. Варобус, з чого ти взяв що колись менше було стосунків за гроші? Та навпаки, колись був набагато сильніший поділ на бідних і на багатих, були різні царі, королі, пани, і прості смертні, які мали їм ноги цілувати інакше могли позбутись життя, і при тому змінити серидовище з бідного на багате не було практично ніяких шансів, і якщо випадала така можливість, то рідну маму готові були продати шоб ввійти в вищі кола суспільства. Зараз по-моєму будь ти навіть сином проститутки вихованим в інтернаті, якщо маєш голову на плечах можеш мати все. Тому досить вже розводити ці ля-ля про часи, набагато кращі в нас часи ніж колись.

    Тепер по темі. Якщо розібратись в мотивації дівчат, які липнуть до тих хто при грошах, то цією мотивацією є аж ніяк не кохання. Варіантів є декілька. Перший. Вони в силу свого виховання і інтелекту змістом свого життя бачать викликання заздрості з боку таких самих кончених як вони, і тому хочуть обвішати себе цацками, їздити на дорогих машинах і кайфувати з того як вони яскраво виглядають серед сірої маси ніщебродів. Другий. Вони сподіваються що зможуть вічно задурювати голову мішку з грошима, а коханням вони будуть займатися з тими хто їм подобається. Ну і третій. Мішок з грошима вони бачать як кар’єрний трамплін, вони розуміють що вічно дурити його не зможуть, але за час цих стосунків вони багато чого навчаться, здобудуть важливі знайомства і навіть якщо з часом розійдуться будуть вже впевнено себе почувати у якихось бізнесових-фінансових колах. Ну і щоб не бути вже зовсім цинічним, думаю що 0, 000001% знаходять у мішку з грошима справжнє кохання)).

  2. patron 10.02.2012 пише:

    Невеличкий мінус Воробусу – безглузда назва статті, бо кохання за гроші не існує.

  3. Архіваріус 10.02.2012 пише:

    patron, Так, за гроші є тільки секс.

  4. Arden 10.02.2012 пише:

    Архіваріус пише:
    patron, Так, за гроші є тільки секс.

    влучно сказано) 💡

    кохання взагалі річ складна. і якщо ти хоч трохи маєш голову на плечах, то можна побачити чи людина з тобою через гроші чи дійсно вона тебе кохає. тут можна багато говорити, радити, але ситуації є різні і універсального методу до цього всього нема 😕

  5. vrubli 11.02.2012 пише:

    А в тему до кохання можна додати, що судячи з голосів опитування проведоного на блозі свято Валентина не дуже користується популярністю…

  6. 1 27.04.2012 пише:

    солдат ходить вночі в самоволку “на тьолкі”
    до ранку вертається. раз прийшов в чужих трусах.

    фраза
    “что с солдата возьмеш? – откуда и чистота отношеній”

  7. Звіробій 07.05.2013 пише:

    Бачу це питання не лише для мене є наболілим, тому хочу поділитись своїми думками та своєю позицією стосовно цього питання, так як я це бачу.
    Ідея про те, що цінність потенційного нареченого прямо пропорційна товщині його гаманця, знаходить своїх послідовниць серед багатьох жінок, навіть серед тих, хто намагається себе переконати в тому, що любить насамперед добрих і турботливих. Проте навіть добрий і турботливий двірник навряд чи стане на ринку наречених конкурентоспроможним. В очах чоловіка така жінка постає в ролі такого собі калькулятора, який можливого претендента на руку і серце оцінює за наступним критерієм: “Чи достатньо він забезпечений житлом і матеріально, щоб повністю забезпечити мене і мою дитину?”. Все інше відсувається на друге-третє, якщо не десяте місце. У підсумку перші незадоволені другими, а ті, у свою чергу, відповідають взаємністю. Жінкам не вистачає щедрих і заможних чоловіків, чоловікам – уваги до себе як до особистості, незалежно від їх матеріального становища. Бажання жінок пов’язати своє життя з матеріально забезпеченими чоловіками мені цілком зрозуміле. Вона хоче бути впевненою у сьогоднішньому і завтрашньому дні для себе і для своїх дітей. Адже основне завдання жінки – підтримувати і продовжувати життя. А значить, насправді жінка хоче впевненості і стабільності існування – того, що знаходиться у сфері її відповідальності. А звідки взяти цю впевненість? Звичайно ж, від чоловіка. Жінка хапається за гроші як за єдину можливість забезпечення щасливого і стабільного життя. Дійсно, яка ж впевненість у завтрашньому дні без грошей? В результаті гроші стали чи не єдиною і найважливішою чоловічою рисою. Чоловіки ж хочуть від своїх дружин: визнання, поваги й любові. Утворилось замкнуте коло, яке розпутати самому не вдасться, а лише в спільній праці чоловіка й жінки. Ми потрібні одне одному. Про це ніколи не треба забувати. Це моя точка зору, і я нікому її не нав’язую. Всіх бажаючих подискутувати на цю тему з радістю вислухаю.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*