Кондуктори повертаються? - Блог про Львів

Кондуктори повертаються?

І знову кондуктори?

Чесно вам скажу, не знав про цю новину, і лише кілька годин назад мені про неї повідомив мій друг, далі цитую: «Знаєш, Ігор, що у Львові повертають назад кондукторів?»

Звісно, що я одразу ж здивувався і почав шукати інформацію про це. Виявляється повертають не на усі тролейбуси і трамваї, а поки вони лише на 13 тролейбусному маршруті і то пробно.

Якщо керівників Львівелектротранс влаштує ситуація із кондукторами, то їх запровадять у всіх трамваях і тролейбусах.

Тепер спробуємо подискутувати на цю тему.

Так, з кондукторами колись може і було легше, заходив собі в салон, платив йому гроші і їхав собі на кудикіну гору. Але, згодом цю методику відмінили, бо платити зарплату кондукторам було збитково.

Люди ніяк не могли звикнути до цього, але все ж призвичаїлися. Тепер знову повертатися до минулих часів? Як на мене, маячня якась.

Чому повертають кондукторів? Бо люди почали менше платити за проїзд. Людина заходить у салон, проїде одну зупинку і виходить. А коли є кондуктор, то так не буде.

Знову ж таки, кондукторів повертають, а як же анонсований електронний квиток? Він ж має бути на всіх видах транспорту, не лише ж на автобусах? Чи його вже передумали вводити?

Також читайте:   У поєдинку лідерів «Галицька здоба» та «NG Metal» переможця не виявили

Щось мені так здається, що останній варіант буде переконливішим.

В мене таке враження що влада міста сама не знає чого вона хоче і чи взагалі було варто робити реформу транспорту?

Так, робочих місць завдяки кондукторам у місті побільшає, але більше нічого. Принаймні Воробусу що з кондукторами, що без якось їхалося однаково.

Зменшилися прибутки на електротранспорті? Не думаю, скільки бачу трамваї і тролейбуси їздять повними. Навіть чув, що навпаки прибутки пішли у гору тому що багато маршруток не їздять там де людям треба на роботу та і з номерами були проблеми.

Та і загалом, чим погано їхати тим же трамваєм і тролейбусом? Я за те, щоб умови проїзду були достойними, а не їхати у бидловозці. Прикро, але так часто люди їздять.

Ага, ледве не забув за штрафи. Щоб люди не їздили безкоштовно, треба збільшити кількість контролерів і влупити такий штраф, щоб людям навить близько не хотілося їхати зайцем, так приблизно як в Італії, гривень так 300-500.

Не знаю чи кондукторів повернуть, але про сам факт їхнього повернення мова пішла, а як відомо, диму без вогню не буває.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви якраз побачите як у нашому місті повертають кондукторів?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Володимир 06.05.2012 пише:

    Кондуктори то ше пів біди, нехай собі будуть, а от ті кОНТРОЛЕРИ, ото справжня біда. Там якесь суцільне хамло і бидло, ТРАНС-ГОПНІКИ!!! Зустріч з ними зіпсує вам насрій на весь день, навіть якшо ви щойно зайшли і ще не дійшли до кабіни кондуктора щоб оплатити той проїзд… Саме через них я і не користуюся таким “траншпортом”.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*