Лижний сезон завершується? - Блог про Львів

Лижний сезон завершується?

Це кінець?

Стою на асфальті у лижі взутий, чи то лижі не їдуть, чи то я і…..й. 😀

Цю фразу вживають тоді, коли дійсно снігу на вулиці вже нема, а ви зібралися покататися.

Сьогодні надворі 23 лютого, четвер, на 14 годину дня у мене на термометрі показує +7 градусів. Сніг і на далі тає, це все наслідки випаровування. 😀

Навіть вже і не скажеш, де у нашому місті можна покататися на лижах, бо снігу практично вже не залишилося. Зима відступає, чи повернеться вона? Напевно що ні.

Принаймні так кажуть синоптики, які з кожним днем прогнозують все більше і більше потепління, а там не за горами і перший день весни. 🙂

Як відомо, взимку, коли звісно що є сніг, можна покататися на лижах, санках, сноуборді, на ногах.

Ви зараз скажете, щоб нормально зайнятися зимовими видами спорту треба їхати у Карпати, там якраз є багато снігу. Але, і там картина не дуже то і весела.

Візьмімо для прикладу Славське.

Сьогодні зранку балакав з другом, то він ще бідкався, що напевно цьогорічний сезон для нього завершено.

Сніг починає танути і найближчим часом якщо не прийде нова хвиля снігопадів, то курорт почне закриватися. Ніхто ж не хоче кататися на трасах із льодом, а вони можуть бути, якщо вдень буде плюсова температура, а вночі – стовпчики термометрів опустяться нижче нуля.

Також читайте:   Воробус взяв участь у костюмованому спуску на Буковелі

Поживемо, побачимо…

Що залишаєтсья робити? Буковель? Можливо і так, адже там сніг ще буде довго, бо його при потребі роблять штучно. Але, але і знову але.

Не всі зможуть туди поїхати. Добиратися у Буку трохи далекувато та і важко. Звісно, якщо є власне авто, то свято. А от коли своїм ходом, то треба їхати як мінімум на два дні. А тут вже треба і десь жити, харчуватися і так далі.

Можливо справжня зима ще повернеться, але я щось дуже сильно сумніваюся. Один-два дня нікого не врятують.

З іншого боку, цьогорічна зима я би не сказав, що аж була такою поганою. Згадайте морози, снігопади. Давненько такого не було. Закурило всі області в Україні, навіть Крим, де зима і сніг – це щось із розряду фантастики.

Затее, зимові курорти мали рай. Людей. охочих покататися на лижах, санках, сноубордах було вдосталь і умови були відповідні. Тому, не варто сумувати, хіба що тим, хто так і ні не покатався, а хотів.

А чим вам запам’ятався цей зимовий сезон і чи вірите ви що справжня зима ще повернеться?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 23.02.2012 пише:

    ще і дощ пішов :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  2. vika 25.02.2012 пише:

    Була вчора на Буковелі…. Просто СууууПеееееР.. Словами не передати… Погода класна, політав сніжок….не було холодно…Якраз час для катання….. Зате як приїхали у Львів, нічо не захотілось… 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*