Місяць минув, а маршрутки далі їздять погано - Блог про Львів

Місяць минув, а маршрутки далі їздять погано

Місяць минув

Що ж, дочекалися ми з вами і лютого. Так, саме так, сьогодні надворі 1 лютого. Зима і на далі й головне, що ще досі невідомо, коли ж спадуть морози. Сьогодні у мене на термометрі зранку було -18, у деяких місцях бувало навіть -20.

А на роботу йти то треба. Добре, у кого вона під носом, а от кому треба їхати за допомогою транспорту – це просто жесть.

Знаю, тема маршруток вже так всім набридла, що і читати нікому не хочеться, але саме завдяки скаргам людей можна чогось та й добитися.

У сьогоднішній статті я підведу підсумки роботи нової транспортної системи, яку з 1 січня ввели у нашому місті.

Які її мінуси, і які плюси. Якщо взагалі такі є?

Отже, почну із того, що бардак продовжується. Як казала влада на початку введення нової системи, що через місяць вона має запрацювати на повну. Запрацювала? Якраз навпаки.

Найбільша проблема на даний час – це те, що катастрофічно не вистачає маршруток. Той, хто каже, що ситуація стабілізувалася сильно помиляється. Ви так година 8-9 сядьте у житлових районах на маршрутку і все побачите на власні очі. Досить того, що маршруток мало, так вони ще і не виїздять на маршрути у повному обсязі.

От буквально сьогодні зранку скільки автобусів не виїхало на роботу? Багато. А вони могли завезти людину на роботу і не заставляти мерзнути на зупинці.

Також читайте:   Де купити залізничні квитки у Львові

Друга проблема – це невідповідальність фірм-перевізників. Водії собі як хочуть, так і їздять. У нього маршрут пролягає через одну вулицю, а він їде через іншу, бо там більше людей. Коли люди його питають що сталося, водій знаходить причину що ожеледиця, що там корки і так далі.

Який сенс фіксувати порушення з боку водіїв, якщо вони і на далі їздять як хочуть. Виженуть його з роботи, то візьмуть в іншу фірму.

Третя проблема – це самі маршрути і їх інтервали. Навіщо їх міняти по сто разів? А цей прикол, що на маршруту №18 ввели букву «в» і «г» так розсмішив, що просто нема слів. Які букви? Що це за приколи?

За інтервали руху взагалі мовчу. Маршрутки мають їздити кожних 10 хвилин, а їздять як заманеться. Великі автобуси ще більш-менш їх дотримуються, а от менші явно ні.

Таке враження, що місто повністю втрачає контроль над перевізниками.

Плюси? А їх майже нема окрім того, що розвантажили центр і у деякі райони нарешті впустили маршрутки, яких бракувало. Люди пересіли на електротранспорт, який був дуже збитковим. Чи є ще?

Навіть із тими радіальними маршрутами веселощі почалися, квитків виявляється у водіїв нема. Як не почнеш сваритися, то не дадуть їх.

Місяць минув, а що буде далі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 01.02.2012 пише:

    Буква “в” скоріше всього означає в _руку, а буква “г” – вікно. 😡

  2. Arden 02.02.2012 пише:

    “Місяць минув, а що буде далі?”
    а далі буде ще один місяць такого бардаку, потім ще один та ще один) я вже чесно кажучи задумався купити собі велосипед – вийшов собі зранку, сів та й поїхав)і для здоров’я корисно) правда не у таку погоду, як зараз) тому чекаю зарплати та й куплятиму собі велик)) 😕

  3. Пилип Арсенійович 02.02.2012 пише:

    Та це дибілізм, з маршрутками ніколи не буде порядку. Можливо щось змінить електронний квиток, але тут також будуть непорядки. Водії будуть на зарплаті і пропускатимуть рейси. 👿

  4. Stakeholder 02.02.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, таке враження що водій це якийсь цар і бог)), шо хоче то робить)), якщо будуть пропускати рейси, то залишаться без зарплати взагалі

  5. Пилип Арсенійович 02.02.2012 пише:

    Stakeholder, їх зараз не контролюють, кого лише не задіювали для спостережень, а що буде згодом? 😈

  6. Arden 02.02.2012 пише:

    висновок один: у нас бардак і ніхто наразі з цим нічого зробити не може((

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*