Що відбувається з погодою? - Блог про Львів

Що відбувається з погодою?

Зима на Сихові

Від цієї погоди, яка зараз панує в Україні, а зокрема у Львові, вже всі жахаються хто тільки може. Діти, молодь, старші люди тощо.

Тільки і чую від людей, що той чи та в депресії, той спить цілими днями, тому нічого не хочеться робити, навіть у магазин сходити. Краще замовити в інтернеті нехай привезуть додому під поріг. 😀

Ще б пак, якісь аномалії останнім часом спостерігаються у природі. Так триває ще з минулого року.

Чого тільки вартує вчорашній день (26 лютого). У мене склалося таке враження, що на вулиці не 26 лютого, а 15. Саме у цей день люди відзначають свято Стрітення. Тоді за повір’ям зима зустрічається із весною.

Протягом дня падає то сніг, то дощ, то на кілька хвилин стає тепло. Щось подібне відбувалося вчора у Львові, а можливо і в інших містах. За них не знаю, бо там не був у цей час. 🙂

Так от, 26 лютого у місті Львові була то сніжна погода, то сонце, і це все супроводжувалося сильними поривами вітру. Колега навіть дзвонив казав, що хотів глянути яка ситуація з погодою у центрі міста, зайшов на веб-камеру, а її тупо заліпило.

Також читайте:   Чернігівщина чи моря: де цікавіше журналісту?

І взагалі, гуляв вчора містом, то людей на вулиці було малувато. Все-таки, люди віддавали посиденькам у теплих місцях аніж гулянню на свіжому повітрі.

Ок, ліг спати, просинаюся сьогодні зранку і взявся за голову. На вулиці знову ж таки сніг. Вночі стовпчики термометрів опустилися до мінусової температури, сніг не припинявся і знову пару сантиметрів його намело.

Можна знову ховати шорти і витягати шубу, а я вже думав що буде тепло і дівчата почнуть одягати юпки. 🙂

Чого слід очікувати далі? За прогнозами синоптиків холодна снігова погода протримається до четверга. Буде падати сніг, вночі термометри будуть показувати від -7 до -10 градусів нижче нуля.

А ось, починаючи від четверга, 1 березня температура суттєво підвищиться і буде коливатися в районі 7 градусів, потім знову ж таки незначне потепління і знову холод. Все це буде супроводжуватися дощами.

Як не сніг, то дощ, до речі на 1 березня – перший день весни прогнозують відлигу, тому під ногами я собі лише можу уявити що буде.

Прогнози прогнозами, а як буде насправді побачимо вже зовсім скоро, бо до початку весни залишилося чекати зовсім нічого, якихось два-три дня. 🙂

Чекаємо тепла…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 27.02.2012 пише:

    Ой та не кажіть, навіть не маю часу блог прочитати. Жінка хвора, син те саме, я і в магазин. я на роботу. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

  2. Arden 27.02.2012 пише:

    ага, погода, як то кажуть, шепче. та і сьогодні впринципі нічим не краще надворі, ніж вчора було. єдине бажання виникає – спатииии..)))))

  3. PVS 27.02.2012 пише:

    Що відбувається???
    Як завжди – в лютому несподівано випав сніг. Дороги і тротуари не прибрані, не посипані, машини буксують, люди падають.
    Тілько ві Львові…. 😈

  4. dude3133 28.02.2012 пише:

    http://cs10722.userapi.com/u63954002/-7/z_2ba8965b.jpg
    Вид з вікна вчора о 16:18

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*