Секс до шлюбу: за чи проти? - Блог про Львів

Секс до шлюбу: за чи проти?

Ну що буде нині секас?

Частенько мені приходять повідомлення з проханням написати на ту чи іншу тему. Звісно, що усього Воробус не знає, а по мірі можливості пише про те, що знає або ж дослідив протягом певного періоду часу.

Так от, у сьогоднішній статті будемо дискутувати на таку цікаву тему як: «Секс до шлюбу», а саме за і проти цієї штуковини чи як її ще можна назвати. 🙂

Секс. Напевно всі знають що це таке. Навіть у школах кажуть, що вже останнім часом, коли на уроці анатомії починають проходити цю тему, то її вчителі пропускають, бо знають, що дітки все знають.

Комусь розповіли про це батьки, комусь телебачення, а хтось просто взяв і спробував як то і з чим це треба їсти.

Як мені казав мій хороший знайомий: «Ігор, та у Львові нема цнотливої дівчини, або її знайти дуже важко». Ви з цим погоджуєтеся? Але, з іншого боку – це гріх перед Богом, бо до шлюбу займатися сексом не можна.

Що робити? Перш за все треба зрозуміти те, що надворі вже 21 століття і світогляди людей змінилися. Якщо колись жити з людиною до весілля було чимось дивним, то тепер це як стандарт.

Познайомилися, переїхали або він до неї, або вона до нього і пішло поїхало. Звісно, що колись гормони то зіграють і «це» відбудеться. А можливо і без гормонів, за планом. Ну а навіщо зустрічатися з людиною і з нею не спати? Це ж просто якийсь абсурд.

Також читайте:   Як познайомитися з дівчиною

Тепер інша точка зору. Людина, яка себе поважає, ніколи не буде спати зі всіма з ким попало. Чи є зараз такі люди? Та звісно що є. Одні віддають перевагу перепробувати все, а інші чекають єдиного (єдину).

Є і такі, що чекають до весілля, а чого б і ні? Церква каже не спати до шлюбу, а отже і треба терпіти.

Тепер свою точку зору спробую висловити я. Комусь вона сподобається, а комусь ні. Для цього і є блог, щоб подискутувати.

Так от, питання чи займатися сексом до шлюбу чи ні має вирішувати сама особа. У кожної людини на плечах є голова і вона знає що робити. Так, можна погоріти, мати невдалий секс, секс по п’яні, не бажані вагітності, але ти це зробив і саме тобі треба відповідати.

А якщо хтось дотримується канонів церкви, то це їхній вибір. Скільки людей, стільки і думок.

А яка ваша думка, шановні користувачі блогу, по цій темі. Чи варто займатися сексом до шлюбу?

І насамкінець інформація від нашого партнера. Розробляю дизайн сайтів та логотипів будь-якої складності. Роботу виконаю швидко, якісно і за помірними цінами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Skorbyk 31.03.2012 пише:

    Як не крути, а головна не на плечах, а на шиї 🙂

  2. 1 27.04.2012 пише:

    то менталітет
    в нас в армії служив з фергани, худий, чмошний, закінчив 4 курси економічного, провів 75% навчання на бавовняних полях. про компас не чув.
    ходить задоволений
    пісьмо прішьол
    атєц нєвєсту купіль
    у нас жівйьот
    служити йому залишалось рік.

    інший варіант – азербайджанцю брат прислав в армію путану, щоб той потренувався (увальнєніє, готель, – родствєннік прієхаль), бо приїде додому – женитись буде
    то менталітет

    у них від жінки вимагалось – до шлюбу ніколи. тому що це питання не няньчити чужих вилупків, не успадкувати ханство (або стадо баранів) чужаку через вагітну на ранніх термінах наречену.
    і баби там спеціальні відповідальні все це контролювали і до весілля і після. і азери нам розтолковували,які ми дикуни – що не робим обрізання – це і для гігієни краще, “і кожа трется і грубєєт і теряєт чуствітєльность а жєнщінам нравітся”

    сходіть в армію, все проясниться…

    приказка
    дівчина- поїхали зі мною в карпати
    я не дівчина
    я вже була в карпатах

    “Комусь розповіли про це батьки, комусь телебачення,”
    мама каже татові наша доня вже велика розкажи їй
    тато каже сматрі дочка єто ч**н
    дочка в школі подругам хвалиться
    а я сєгодня **ен відєла
    ну і какой он?
    ну как *у*, толька маааааленькій….

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*