Школи зачинено на карантин!!! - Блог про Львів

Школи зачинено на карантин!!!

Навчання призупинено

Морози і на далі продовжують лютувати на території нашої країни. З кожним днем стовпчики термометрів опускаються все нижче і нижче.

От, для прикладу, зараз на термометрі, який висить на вікні показує -15 градусів і це на 20 годину вечора. Я собі лише можу уявити що буде у ніч із 1 на 2 лютого. А прогнози синоптиків не втішні.

За їхніми слова сьогодні і завтра температура може понизитися до мінус тридцяти градусів. І нехай вас в оману не вводить термометр, який стоїть біля вікна. Будинки захищають від холоду, а насправді може бути дуже зимно на тій же вулиці.

Коли ж буде тепло? А поки що прогнози невтішні. Принаймні до кінця цього тижня ситуація не зміниться. Плюс 2-5 градусів, це все на що ми можемо очікувати.

І буквально тільки що до вашого автора дійшла цікава екстренна новина Буквально нещодавно про цю тему я вже говорив, що чи не зачинити школи на карантин і влада таки прислухалася чи то до моїх думок чи то просто понизилася температура.

Від завтра, 2 лютого школи у місті Львові зачиняють на карантин.

Таке рішення сьогодні ухвалив мер міста – Андрій Садовий. Навчальний процес переривається до понеділка, а там буде видно якою буде погода.

Також читайте:   Новий український правопис: враження і коментарі

Таким чином, ще одне місто пішло на вимушені канікули.

Щодо дитячих садочків, то вони теж вже давно зачиняються, але на прохання батьків деякі працюють, бо нема де залишити дітей. Батьки ідуть на роботу, а з ким залишити діток, оце питання відкрите.

Вихід із цієї ситуації звісно що є, а закриття шкіл, на мою думку, виправдане, бо дійсно холодно на вулицях, а зранку навіть собаки на вулиці не побачиш.

Повертаючись до теми морозів скажу, що морози дійсно з кожним днем починають все більше і більше хвилювати. У оселях, установах то палиться, але від морозів можуть полопати труби, оце найбільше турбує львів’ян.

Багато маршруток сьогодні не виїхало на маршрути, люди мерзнуть. Весело, одним словом, у нашому місті. Тепер ще діти будуть вдома, але чи сидітимуть вони у теплі? Оце вже питання, бо за відсутності батьків, які йдуть на роботу, вони можуть тинятися по вулицях у пошуках пригод.

Насамкінець нагадую, що у дні морозів треба якнайменше перебувати на вулиці, берегти себе від переохолодження і не сунути обморожені кінцівки у гарячу воду.

Також у місті діють пункти обігріву, один із них знаходиться на площі біля Головного вокзалу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Рост 01.02.2012 пише:

    Карантин це круто. Прощавай школа, привіт рзваги 💡

  2. Arden 02.02.2012 пише:

    Рост, а потім буде прощавай вихідні, привіт навчання по суботах :rolleyes:

  3. bachkur 02.02.2012 пише:

    Цікаво як будуть навчатись школи в яких технічний профіль, адже по суботах в нас автосправа!!!???? 🙂

  4. Пилип Арсенійович 02.02.2012 пише:

    bachkur пише:
    Цікаво як будуть навчатись школи в яких технічний профіль, адже по суботах в нас автосправа!!!????

    Школота, все встигнете, ми колись встигали. 👿

  5. bachkur 02.02.2012 пише:

    Пилип Арсенійович пише:

    bachkur пише:
    Цікаво як будуть навчатись школи в яких технічний профіль, адже по суботах в нас автосправа!!!????

    Школота, все встигнете, ми колись встигали.

    це звучить як докір чи натяк на те що молодь зараз нічого не встигає?

  6. Arden 03.02.2012 пише:

    bachkur, як не сумно, але це частково правда. у молоді зараз тільки на думці комп’ютер, телевізор та мобільний. колись так не було. до прикладу: ми колись на асфальті футбол грали чи то квадрат, а зараз є стадіони біля шкіл, мініполя, а вот якраз школярів там все менше та менше. всі краще “порубаються в доту”, вияснять чий “спот для качу на каріках в ла2” а вийти подихати свіжим повітрям дзуськи.

  7. bachkur 03.02.2012 пише:

    Arden, і музику слухати :music:

  8. Arden 03.02.2012 пише:

    bachkur, :rolleyes:

  9. Пилип Арсенійович 06.02.2012 пише:

    bachkur, ви би курили тільки у під’їздах і нічого не робили, навіть сміття з хати винести не хочете. Через кілька років коли ми повмираємо старші засмердитеся перед тими моніторами. :mrgreen: 👿 👿 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*