Як люди святкували день Валентина - Блог про Львів

Як люди святкували день Валентина

Валентинів день

День Валентина як чекали довго, так він і швидко минув. Для когось він пройшов успішно, бо вдалося побувати на якомусь party, у когось був секс, а хтось просто сидів вдома, бо не було чим зайнятися. 😀

Буквально перед самим днем Валентина на блозі Воробуса стартувало голосування на тему: «Чи варто святкувати День Валентина?»

Варіантів відповідей на це запитання було чотири, а саме: так, ні, по барабану і PVS-пес. 😀

Спочатку результати голосування були сенсаційними, бо досить довгий час лідирував варіант – PVS – пес, але згодом люди схаменулися і почали голосувати по суті.

І який варіант ви думаєте переміг? Все-таки, цей день святкувати варто.

Паралельно із цим голосуванням, я створив ще одне голосування у соціальні мережі ВКонтакті на тему: «Де ви будете святкувати день Валентина?»

Варіанти відповідей були різними: від дискотеки і в ліжку до взагалі не буду святкувати, бо коханої людини у мене нема.

І тут грянула сенсація. Більшість людей, що взяли участь у голосуванні віддали голос за варіант – «Не буду святкувати, бо нема коханої людини».

Голосування

От тобі і кохання. Люди все ще у пошуках і смислу святкувати у них не було.

Тут варто додати, що треба враховувати той факт, що не всі люди голосували, дехто міг клікнути варіант відповіді для приколу і так далі.

Також читайте:   Набридливі попутники

Що цікаво, за варіант на дискотеці не проголосувала жодна людина. Невже мода на диско у минулому? Або просто ті люди, що голосували були в інтернеті, а хто десь пішов шлятися, той не голосував.

А згадайте переддень цього свята. Хто казав що це не свято, що це день гамана, що кохати треба кожного дня, а не згадувати лише тоді, коли наступає день всіх закоханих. З останнім можна погодитися, бо любов – це така штука непередбачувана.

Вроді людина каже, що тебе любить, вмирає за тобою, а потім зненацька міняється і знаходить іншого (іншу). Чи не так?

А ще причиною, чому люди сиділи вдома є те, що на вулиці зараз не дуже. От якби день всіх закоханих був у місяці так квітні було би повеселіше. А якби це був і серпень, то природа взяла вас у свій полон. 😀

Якби там не було, свято Валентина відбулося. Комусь воно принесло радість, а для когось це був звичайний робочий день, який, як завжди, завершився приходом додому і лежанням цілий вечір на канапі.

А як ви провели це свято? Хотілося би почути ваші історії, шановні користувачі блогу Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Arden 16.02.2012 пише:

    хммм… я з дівчиною ходили в кінопалац на фільм “Клятва”… добре що я завчасно був квитки забронював через інтернет, ато коли прийшов забирати квитки, то вільних місць вже не було. а ще ми запустили вогняний ліхтарик у формі серця. 🙂

  2. Пилип Арсенійович 16.02.2012 пише:

    у мене малий поїхав до друзів, то я з жінкою собі дали жару. 😳 😀 😀

  3. Arden 16.02.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, 😀 💡 💡 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*