Як Patron ходив на предкастінг шоу “Танцюють всі-5” - Блог про Львів

Як Patron ходив на предкастінг шоу “Танцюють всі-5”

Патрон танцює

Доброго дня, шановні читачі блогу.

Сьогодні хотів би вам розказати про подію, яка зовсім недавно дуже сильно змінила моє життя!

Справа у тому, що 4 і 5 лютого сього року у Львові відбувався предкастінг шоу Танцюють всі 5 сезону.

Ця подія викликала великий переполох у моєму внутрішньому світі. З одного боку мозок говорить – “Займався лише рік, і то з перебоями, який кастінг? Шансів ж немає”. З другого боку, щось, що заховано значно глибше, підказувало мені що, це моє захоплення, яке багато для мене вартує, я хоч і не семимильними кроками, але розвиваюсь і не можна втрачати свій шанс попробувати – а як це на сцені перед незнайомими людьми?.

І все таки здоровий глузд (я так вважаю) переміг. Я вирішив відвідати це дійство у неділю, 5 лютого.

Коли прийшов на місце, а все це відбувалося В Палаці творчості юнацтва Галичини, що на Погулянці, перше що відчулося – страшенний холод. Великі приміщення зовсім не опалювались – як там навчаються діти – оце дуже цікаво.

Тут зазначу, що це був попередній кастінг, тому ні журі, ні глядачів у залі не було. Присутні були тільки продюсери шоу.

Але танки грязі не бояться, після недовгої реєстрації, потрібно було хоч трохи розігрітись, щоб на виступі нічого собі не зламати і не потягнути. Розігрітися у мінусову температуру було дуже важко, але тут допоміг гарний настрій усіх учасників, які готувалися до виступу в загальній аудиторії. Панував дуже гарний і піднесений настрій, що у цей момент було дуже важливо.

І ось викликають нашу п’ятірку (викликали по 5 чоловік). Перше завдання всій п’ятірці – станцювати імпровіз під танцювальне – дискотечне музло – реально хто що хоче.

Також читайте:   Хто у лісі самий крутий (казка)

Краєм ока мені вдалося навіть підгледіти трохи за іншими учасниками – веселе загальне відео вийшло – то точно. 🙂

І от нас викликають по одному, питають стиль для танцю, вмикають мелодію наугад під цей стиль (я собі вибрав контемп) – і імпровізуєш.

НЕ буду вдаватися у деталі виступу, скажу тільки що станцював мелодійно, але зовсім не технічно (навіть те що міг показати – не показав:все таки хвилювання було дуже сильне). Ну на 3 з мінусом потягне по 5-яти бальній системі.

Ну і після того було для кожного учасника ще інтерв’ю, де потрібно було розказати, де почав займатися танцями і т.д. і т.п. Інтерв’ю вийшло доволі цікаве, шкода що Воробус не був присутній. 🙂

А от вже після цього був просто ВЕЛИЧЕЗНИЙ ВИДИХ, і також я відчув що за ці пів години, щось у мені змінилося. Я відчув себе впевненіше, зрозумів над чим особливо потрібно працювати під час моїх майбутніх тренувань і ще багато чого зрозумів, тільки ще не все збагнув. Емоції просто зашкалювали.

Всі відео і аудіо матеріали предкастінгу – це закрита інформація, тому ніхто з учасників не міг побачити як він станцював, чи отримати відео з танцю чи інтерв’ю напам’ять. Тепер це все будуть переглядати у Києві, і дзвонити тим хто пройшов – запрошувати вже на головний кастинг у Київ.

А ввечері того ж дня, я “приправив” цей весь адреналін запальним Jerkom від Яріка Ніколаєва на майстер класі!!!

Оце був деньочок, найкращий танцювальний день у моєму житті!!!

Читачам блогу бажаю – будьте терплячими, розвивайтесь та інколи, “переходьте” через себе, щоб самих себе ж краще зрозуміти!!!

Автор статті: patron.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arden 07.02.2012 пише:

    хто б там що не казав, а танці це круто! 8) 8) 8) 8)

  2. Stakeholder 07.02.2012 пише:

    Ну хто так оформляє пост? Блог Воробуса, фотка патрона, автор статті – Воробус, стаття патрона, і вкінці порада від Воробуса. Хоч би різні стилі поставили :facepalm:

  3. Vorobus 07.02.2012 пише:

    Stakeholder, 😀 😀 😀 та вже автор патрон))) забувся))) :facepalm:

  4. Arden 07.02.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Stakeholder, та вже автор патрон))) забувся)))

    👿 😀

  5. Пилип Арсенійович 07.02.2012 пише:

    Шкарпетки з фото би забрали 😆 😆 😆 😆
    P.S. Молодець, що пішов. 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*