Час вашого останнього візиту відтепер ВКонтакті - Блог про Львів

Час вашого останнього візиту відтепер ВКонтакті

Ось так виглядає

Кунтахти, кантакт, ВКонтакті, Вк, як тільки не називають цю соціальну мережу в якій сидить ой як багато народу.

Хоча, останнім часом зауважив, що люди паралельно сидять у всіх соціалках яких тільки можна. Зробіть колись прикол, напишіть одній і тій же людині повідомлення наступного змісту «що робиш» усюди. 😀

Подивитеся що буде. 😀 Я недавно таке зробив, сміявся довго. 😀

Ок, перестаю приколюватися, ближче до діла.

Ми вже писали у своїх минулих розповідях про те, що нещодавно сайт ВКонтакті у своїй соціальній мережі ввів функцію за якою люди можуть бачити інформацію про те, коли їхній друг, коханка чи кум були на сайті.

Щоб бачити це треба було просто написати цій людині повідомлення, зайти у режим діалогів і там мало би писати, що, наприклад, Петро Марічин чи Марсело були в мережі в 14 годині 45 хвилин.

Воно то добре, але не зовсім, бо писати людині таки приходилося, а що писати якщо не хочеться писати? 😀

Кидати комбінації, які символізують смайли, писати просто «ку»? Та ясно, що цього не хотілося.

Вчора ввечері заходжу у цю соціальну мережу, окрім того що мені написала якась дівчинка з Англії помічаю, що відтепер сайт ВКонтакті зробив чергове нововведення.

Також читайте:   Чому не варто нав'язуватися при зустрічі з онлайн-друзями

Що саме, спитаєте ви?

А тепер таки людині писати не прийдеться, щоб побачити коли вона востаннє була у мережі, а просто треба зайти до неї на сторінку і у правому верхньому куті буде писати час та дата останнього візиту людини, яка вам потрібна.

Як вам така функція?

Як на мене, то така нічого, давно пора було її зробити. У тій же соціальній мережі «Однокласники» ця послуга вже є давно. Людина, яка там зареєстрована може зайти на сторінку людини, яка її цікавить і побачити коли вона востаннє була на сайті.

Але, знову ж таки. Коли я зайду до Олічки, наприклад, на сторінку, то в неї буде помітно, що я там був, бо в «Однокласниках» є функція «Гості». яку вже давно чекають у «кантактах».

Чи зробить її гаспадін Дуров невідомо, але напевно таки вона буде, судячи по останніх нововведеннях на сайті.

Ось такі от справи. Діліться своїми думками, шановні читачі блогу, щодо нової фукнції у «кантактах», якщо є що сказати, а Варобус виходить звідси, бо зараз PVS знову почне слати свої статуси, які йому подобаються, женився би. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*