Чому жіночий алкоголізм страшніший від чоловічого? - Блог про Львів

Чому жіночий алкоголізм страшніший від чоловічого?

Жіночий алкоголізм

Тепло, вулиця, літні столики. Люди собі сидять, відпочивають, попивають пивко одне, друге, третє.. Нічого кримінального на перший погляд. Згодом все це може перерости у недугу.

Алкоголізм – це проблема і з цим варто погодитися. Все на перший погляд розпочинається із пива, потім дегустуються міцніші напої, це входить у звичку і згодом переростає у залежність.

Добре, якщо залежності нема, але якщо вона є, то її треба лікувати.

У сьогоднішній статті ми будемо говорити про жіночий алкоголізм, а саме чому він гірший від чоловічого.

Розпочну із того, що алкоголізм – це взагалі проблема і не залежить від того чи п’ють чоловіки чи жінки. Просто перші більш стійкіші до алкоголю і так швидко не сп’ються. Це вже треба добре постаратися, щоб стати пияком.

Жінки? Невже вам приємно бачити, коли дівчина п’є, курить? Звісно, що ні, тим більше, що дівчата такі красиві.

Чому жіночий алкоголізм страшніший чоловічого?

1. Коли в жінки є діти і вона почне пити, то за них потурбуватися буде нікому. Знаєте як буває, що коли чоловіки бухають, то жінки з ними розводяться, а коли жінка почне ще пити що тоді? Все, капець… дітей виховує вулиця.

2. Жінки частіше чим чоловіки полюбляють пити наодинці. Коли вже п’єш сам, то це перша ознака алкоголізму. Чоловік, коли запиває, то одразу ж не йде на роботу, не робить нічого вдома, а жінка може свою «погану» звичку досить часто приховувати.

Також читайте:   Топ-5 порад для вагітних: як займатися сексом?

3. Щоб стати алкголічкою жінці треба випити менше спиртного чим чоловіку. У чоловіка в організмі більше води, тому вони не так швидко п’яніють. Та і спитися жінка може швидше. Всередньому цей термін складає від пів року до двох.

4. Жінка, коли п’є – швидше міняється аніж чоловік. Це досить легко побачити, коли будете спостерігати за жінкою, яка п’є і не п’є.

5. П’яні жіночі бійки. Хто не бачив справжньої бійки, тому не треба серіалів, бойовиків, достатньо лише побачити як б’ються дві жінки, а якщо вони ще і п’яні, то взагалі ….

Чому жінка починає пити? А тут відповідь проста – має якісь проблеми. Я завжди казав і буду казати, що те що люди розповідають про ту чи іншу людину – це все повна маячня. Насправді все може бути зовсім по-іншому.

Людина може пити через те, що у неї ніяк не складається особисте життя, є проблеми у сім’ї, можливо часто хворіє. Треба з нею поспілкуватися і все зрозумієш.

Пам’ятайте, чоловік ви чи жінка, що втягтися у шкідливу звичку дуже легко, а от перебороти її – важко.

Задумайтеся!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Andrii 21.03.2012 пише:

    причина перша то взагалі капець, типу батька дитині не треба?

  2. Natali Shpak 21.03.2012 пише:

    жінки пють бо справжні чоловіки перевелися, нема на кого впертися в цьому складному житті, і коли жінку життя ламає найлегший спосіб полегшити собі буття – заливати проблеми ))) але ще гірше коли біля неї немає навіть друзів, які можливо змоглиб зупинити її ))

  3. Stakeholder 21.03.2012 пише:

    Natali Shpak, так-так, у всьому винні чоловіки 😡

  4. Архіваріус 22.03.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    Natali Shpak, так-так, у всьому винні чоловіки

    Так все зло і війни йдуть від чоловіків. І навіщо вони тільки на світ з’являються? :mrgreen:

  5. Vorobus 22.03.2012 пише:

    Паралельно у соціальній мережі ВКонтакті проводив опитування на тему: як ви відноситеся до того, що жінки вживають алкоголь.
    Результати наступні:

    http://clip2net.com/s/1ISA4 🙂

  6. Stakeholder 22.03.2012 пише:

    результати смішні як і саме питання, вживати це не зловживати, спробуйте знайти зараз повнолітню дівчину, яка абсолютно не вживає алкоголь, я так розумію що ті, які проголосували негативно, серед дівчат признають тільки монашок.

  7. Arden 26.03.2012 пише:

    не розумію, чому зразу у всьому винні чоловіки? у тому, що жінка випиває, аж ніяк не винні чоловіки. ну я б сказав, що незавжди. у житті бувають різні ситуації, і потрібно розглядати ситуацію з різних ситуацій, а не конкретно з одної – “всі мужики – козли” і всі біди через них 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*