Чи задоволені ви своєю зарплатою? - Блог про Львів

Чи задоволені ви своєю зарплатою?

А де зарплата?

От живемо ми, гуляємо, розважаємося, але для цього нам потрібно що? Правильно, гроші. А де їх взяти? Красти – не можна!!!

А бо вам їх хтось дасть і буде тим самим вашим спонсором, або ж їх треба заробляти самотужки. Якби це банально не звучало, але ми залежні від грошей і ще й як.

Не буде грошей – не зможемо купити продукти для проживання, та взагалі нічого не зможемо робити.

Треба йти працювати, а тут розпочинаються цікаві речі, такі як роботодавці, мала зарплата і так далі поїхали.

Скажіть чесно, ви задоволені своєю зарплатою? Пам’ятаю колись мені ще викладачка в академії говорила, що в Україні як такого середнього класу нема. Є або дуже багаті люди, або ж бідні люди, які виживають як можуть.

Чого трішки багатші люди дивуються, що бідніші вдягаються на секонд-хенді? Тут нема чого дивуватися. Коли одні бісяться від задоволень, інші думають якби то і за комунальні послуги заплатити, як дітей одягти, як накормити сім’ю і так далі.

А все життя залежить від заробітньої платні. Дуже багато людей ще досі сидить на мінімальній зарплаті, яка, як відомо на 1 січня 2012 року складає 1073 гривні. Багато це? Та ясно що ні.

Звісно, що зараз багато людей може кинути камінь у мій бік, що треба шукати пристойну роботу і тоді будете мати багато грошей і будете дозволяти собі робити. Та воно то так, але ви спробуйте знайти цю роботу.

Також читайте:   З 1 січня алкоголь подешевшає?

Приходиш до роботодавців, вони так і думають якби то побільше самим заробити, а от подбати про своїх працівників – це вже інша сторона медалі.

Йдемо далі, пенсіонери. Та тут взагалі катастрофічна ситуація. Десь чув по ТВ чи по радіо, що пенсіонерів в Україні 14 мільйонів. Пенсії у них малі, лише мало хто має достойні.

Одного разу їдучи з роботи у маршрутці випадково почув як пенсіонер розмовляв із молодиком. Старший чоловік питав яка у молодої людини заплата. Той не соромлячись сказав що біля двох тисяч на що дід відповів, цитую: «І що тобі вистачає, у мене пенсія три тисячі і мало».

Молодик хіба додав: «Добре що я взагалі працюю і хоча ці гроші платять».

Хто кожного дня заходить на цей блог, той зауважив, що буквально нещодавно на сайті стартувало нове голосування на тему: «Яка у вас зарплата?». Саме завдяки ньому я хочу побачити чи дійсно люди живуть так добре чи все так погано.

Про результати своїх досліджень я повідомлю досить скоро на блозі Воробуса у черговій свої статті.

Пропоную і вам взяти участь у цьому голосуванні:

Яка у Вас зарплата?

а я не маю роботи (25%)
більше 3000 грн. (24%)
1000-1500 грн. (19%)
1500-2000 грн. (16%)
2000-2500 грн. (9%)
2500-3000 грн. (8%)

Загальна кількість голосів: 88

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arden 26.03.2012 пише:

    ну в загальному зарплата це делікатне та особисте питання, тому більшість людей не спішить казати, у кого яка зарплата

  2. Vorobus 26.03.2012 пише:

    Arden, та я також думаю що багато людей натискали не на ту зарплату, яку вони дійсно заробляють. 😮

  3. Arden 26.03.2012 пише:

    ну де ще анонімно, то може ще і правдиво натискали. але якщо безпосередньо запитати при розмові про зарплату, то якось неохота про це говорити.незручний момент розмови, який, як на мою думку, потрібно уникати

  4. Vorobus 26.03.2012 пише:

    Arden пише:

    ну де ще анонімно, то може ще і правдиво натискали. але якщо безпосередньо запитати при розмові про зарплату, то якось неохота про це говорити.незручний момент розмови, який, як на мою думку, потрібно уникати

    та просто багато школоло тиснуть варіант більше 3000, це є помітно у вк у меню “менше 18”

  5. Arden 26.03.2012 пише:

    що поробиш…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*